В стремежа си да не се окажат с прекалено малко боядисани яйца за празника много домакини леко се престарават. Така в крайна сметка след като мине цялата еуфория трябва да измислят какво да направят с всички яйца, които са им останали. Още повече че те не могат да стоят кой знае колко дълго, защото ще се развалят.
Затова ви предлагаме няколко ценни съвета какво можете да направите с яйцата, които са ви останали след Великден. Можете да използвате и тези, които сте счупили, докато сте се борили с боядисването.
Една от възможностите е да направите пълнени яйца с риба тон. Приготвя се смес от продуктите, овкусява се със сол и пипер. Яйцата се пълнят и сервират със зелена салата.
Ако не ви допада вкусът на рибата тон, тогава можете да напълните яйцата с бекон и сирене Чедър, като методът тук е подобен. Използват се жълтъци, горчица, майонеза, сиренето и бекона за направата на пълнежа на яйцата. Много вкусен вариант за пълнени яйца.
Още подобни вкусни идеи можете да намерите на страницата на Kulinar.bg.