Неделчо от Игри на волята: Рядко се чувам с Мани, на празниците ще съм сам за пръв път

Най-умният и комбинативен участник в риалитито говори по различни теми

по статията работи: iNews.bg | 06.12.2021 | 09:30
Неделчо от Игри на волята: Рядко се чувам с Мани, на празниците ще съм сам за пръв път

Неделчо е един от онези участници в риалити предавания, които стават веднага любимци на хората. Той не си мълчи, казва мнението си, не се крие и ни "мишкува", държи на думата си и не обича да се занимава с клюки. Неделчо отпадна на финалната права, но пък определено ще остане в историята на "Игри на волята", като един от най-добрите стратези и държи рекорда за най-бързо нареден пъзел.

Vbox7 поговори специално с Неделчо, който разказа за прословутия си трактат, отношенията му с някои от най-спорните участници в Игрите, за любовта и бъдещите празници. 

- Стигна до финалната права и доказа, че си достоен за наградата, но какво не ти достигна в тази последна за теб битка?

- За последната битка разбрах за себе си, че не ми достигна концентрация. Аз си бях разделил компонентите, които трябва да науча - физиката за издръжливост, за да мога да бягам, пъзелите са ясни, подготвях се и за баланс. Към концентрацията подходих с пренебрежение, а на тази битка не бях и се провалих. 

- Феновете на "Игри на волята" те обожават, но се питат: Какво не проработи от трактата на Неделчо?

- От трактата на Неделчо не проработиха доста неща и стратегии, но други проработиха. С този трактат като цяло всичко мина успешно, защото именно с него стигнах до етап, в който моята съдба не зависеше от другите участници. Аз просто си се провалих сам.

- В този ред на мисли ти стана известен като един от най-добрите стратези в този сезон! Имаше ли нещо, което не успя да предвидиш?

- Имаше доста неща, които не успях да предвидя в този сезон. Не успях да предвидя халките, които бяха кошмар, моята "Ахилесова пета". Ако бях предвидил, че ще има толкова много халки, тъй като в предни сезони нямаше почти, щях да тренирам халки и щях да се справя. Не успях да предвидя постоянните туистове, което продукцията ни предлагаше, но тях няма и как да ги помислиш. 

- Отношенията ти с Мани бяха на приливи и отливи. Видяхме, че, преди тя да напусне, не бяхте особено близки. Какво е мнението ти за нея и имате ли контакт след Игрите?

- С Мани се чуваме след Игрите, но не е често, рядко е. Аз не влагах емоцията и сърцето си в играта, следователно в момента, в който играта свърши, аз съм си абсолютно ок с всички. Специално за Мани... нещата бяха такива, каквито бяха излъчени. В началото бяхме заедно в коалиция, много се радвахме, после започнах да искам да я махнем, защото ни дърпаше назад. Една от чертите ѝ, които не харесвах, е неблагодарността. Тя не виждаше, че ние правим всичко за този отбор, а нея я интересуваше да върви напред, а на съвет да ни мачка. Естествено на нас в един момент ни писна. Когато Андрей я отвлече и я върна в отбора... за мен вече беше кошмар. 

- Питахме Морунов за Елизабет, който каза, че тя е много добър човек. Хейтът върху нея обаче е огромен в момента. Ти обаче какво мислиш за нея, все пак немалко време сте били заедно!?

- Елизабет е уникална. До ден днешен мисля, че е много добро момиче. Тези синхрони, които тя е дала за големите стратегии, че ще ни отстранява един по един, че ще мисли само за себе си, но нищо от това не се оказа истина. Тя не предаде нито един от нас и е много, много добричка. Аз продължавам да съм плътно зад нея. Не ми пука какво мислят хората.

- Ти си скенер за пъзели! Има ли тайна, с която да развиеш погледа и съзнанието си, за да умееш да хванеш отделните елементи толкова бързо?

- Всичко с пъзелите е, защото аз ги обожавам от дете. Исках от родителите ми само пъзели да ми подаряват за празници. Това е тайната! Просто имам много голямо предимство в това отношение от другите. 

- Доволен ли си от представянето си и има ли нещо, за което съжаляваш?

- Страшно доволен съм от представянето си, но съжалявам, че не отидох на финала. Провалих се на полуфинала, исках да имам една идея по-добра подготовка. 

- Успя ли да създадеш приятелства в Игрите?

- Успях да създам доста приятелства. Дори и с хората, с които не успях да се докосна вътре в предаването. Туджаров, Валентин много ми харесват. В трактата си бях написал, че не искам да правя приятелства, а да отида и да им покажа как се играе. Няма обаче какво да се лъжем, два месеца няма как да издържиш и да не станеш приятел с тези хора.

- Как реши да се запишеш в Игрите и отне ли ти много време подготовката?

- Реших да се запиша в Игрите, когато ги гледах миналата година. Като видях, че хората редят пъзели си казах, че тук ще е лесно. Имах огромна подготовка, защото след като се бях разболял миналия януари от пневмония, бях напълнял. Бях станал 90 кг, когато си пуснах молбата за кандидатстване и от февруари започнах да тренирам, трябваше да смъкна 20 килограма. Тренирах яко, вдигнах си кардиото и станах много издръжлив.

- Как ще прекараш предстоящите светли празници?

- Честно казано не знам. Ще съм сам. Преди да вляза в предаването се разделих с приятелката ми, с която бяхме 18 години заедно. Нямам никакви планове за празниците. Това ще са първите празници, на които ще съм сам. 

- Кой беше твоят фаворит за голямата награда?

- След като аз отпадам, моят фаворит е Андрей. Аз никога не си предавам коалициите. Да, имах си схеми, забавлявах се, но обещаех ли на някой нещо в коалиция... никога не го предавах.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Телепазарен прозорец
  • 13:00 Последният печели...
  • 14:00 Телепазарен прозорец
  • 14:15 Арт дъга детски образователен филм
  • 14:40 Вълкът и седемте козлета 2...
  • 14:45 Господин Тау тв филм /18 епизод/
  • 15:20 Пътешествия: В света на прекрасната...
  • 15:45 Телепазарен прозорец
  • Сега "Комиците и приятели" - комедийно...
  • 13:30 "Златно момче" - сериал, еп.74 /п./
  • 15:00 "Бараж" - сериал, еп.46
  • 16:00 "Скъпа мамо" - сериал, еп.2
  • 17:00 bTV Новините
  • 17:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 18:00 "Стани богат" - телевизионна игра с...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • Сега "Наследство" (премиера) - сериен...
  • 13:30 "Свободна да избира" (премиера) -...
  • 15:00 "Не ме оставяй" (премиера) - сериен...
  • 16:00 Новините на NOVA
  • 16:10 "Пресечна точка" - публицистично шоу
  • 17:00 "Семейни войни" (нов сезон) -...
  • 18:00 "Сделка или не" (премиера) -...
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.