"Хелс китчън", "ВИП брадър" и "Сървайвър" инкубатори за розовата индустрия

Еделвайс, Владимира, Андреа и Стефани трупат пачки от софт и хард изпълнения!

по статията работи: iNews.bg | 10.07.2024 | 10:45
"Хелс китчън", "ВИП брадър" и "Сървайвър" инкубатори за розовата индустрия
Повече за:

Знаете ли какво е общото между Владимира от последния сезон на "Хелс китчън" и нидерландката Андреа Аксе от същия кулинарен формат сезон 4, Еделвайс от "Биг брадър" и Стефани Разсолков от "Сървайвър"? Това, че и четирите заработват солидни пачки в порноиндустрията, приравнявайки по своему "професията" на риалити героиня с тази на актриса в розовите филми.

Разговори за вибратори, сексиграчки и всякакви атрибути за интимно удоволствие изместиха фокуса от черпаците и тиганите в кухнята на "Хелс китчън" в последния сезон на кулинарното риалити, а реакциите в социалните мрежи са повече от взривоопасни.

Лесбийката Владимира изуми в последния сезон на "Хелс китчън"

Причина за нагорещените реакции се превърна разговор между колоритната актриса от филми за възрастни Владимира Влахова и водещия на "Хелс китчън" Станислав Иванов, който е победител от сезон 5 на същото предаване.

Именно пред него Владимира разкри повече от интересни детайли за порноиндустрията и за това как минава един ден на снимачната площадка на филм за възрастни.

Нидерландката Андреа Аксе залага на фетиши и извратено порно

"Обичам да използвам такива неща. Имам камшици. Всичко имам вкъщи. Приспособления за... (смее се). Имам всякакви играчки. Имам вибратори, имам и силиконови играчки, те ми вършат работа за всичко."

27-годишната бургазлийка Владимира Влахова, която от малка живее в Барселона, продава интимни клипове и снимки срещу 17 долара месечна такса.

"Професионална порноактриса от Барселона, супергореща и извратена. Обича да играе, хората да свършват на нея и да стене, за да събуди съседите!", пише на испански език в описанието си в профила Владимира в един от най-емблематичните сайтове за неограничено споделяне на розови кадри.

Нашенката работи като преводач в съда в Барселона, което паралелно съчетава с порноиндустрията. Докато през деня бургазлийката превежда заплетени съдебно-криминални казуси в храма на Темида, в малките часове се впуска в горещи сцени за възрастни пред камера.

Страстните сцени +18 Владимира започва като на шега, като първоначално заснема любителски снимки и видеа в еротичната онлайн платформа. След това е забелязана от продуценти в индустрията и те я канят да продължи професионално в бранша.

Владимира публикува близо 200 интимни видеа и над 750 снимки с различни изпълнения. Нещо повече. Самата Владимира отбелязва, че съдържанието на нейните филми за възрастни предлага много "мазохизъм и фетишизъм".

Наред с Владимира порнонебосклонът е озарен от още една апетитна риалити звезда. Най-надарената готвачка от четвъртия сезон на "Хелс китчън" Андреа Аксе също продава пълен набор от интимни услуги и фетиш изпълнения в платения секссайт Онли фенс.

В своя профил апетитната кулинарка, която на 7 май чукна 34 години, предлага цели 104 видеа и 215 снимки с розово съдържание за възрастни. Феновете на Андреа могат да се насладят на всевъзможни интимни сцени, на които би завидяла и най-обиграната актриса в индустрията.

Едрогърдата мадама е обявила дълъг списък с услугите, които предлага. В него фигурират както "обикновено" порно и шоу на живо, така и фетиш изпълнения с крака, играчки, двойно проникване и извратено порно. А най-загорелите й привърженици имат възможността да си купят мокрите й бикини. Освен това пищната нидерландка е оставила опция за своите фенове да направят специални изисквания, които тя ще удовлетвори.

Далеч по-забравена от двете е друга емблематична за времето си порнозвезда - Еделвайс. Тя шокира зрителите на "ВИП брадър" през 2013-а, прекрачвайки прага на къщата. Участието й се оказва съвсем мимолетно, защото русокосата фурия е първата изгонена от съквартирантите.

Еделвайс забогатя само с 6 сцени в розовата индустрия

След като се влюбва в Алекс Ломски, двамата заминават за Рим. Там кръшната рускиня, която е родом от Тюмен, започва с еротични танци в заведения. По-късно освен съпруг и личен фотограф Ломски станал и мениджър на жена си. Тъй като тялото й се превърнало в печеливш бизнес, лично я насърчил да приеме предложението да се снима в порнофилми.

"Имам общо 6. Когато ми предложиха да направя първия си порнофилм, исках от любопитство да изпитам какво е. Екипът на снимачната площадка обикновено наброява около 30 души, но това не ме притесняваше. В един от филмите Алекс се снима с мен. Но вече скъсах с амплоато на порноактриса и се снимам само в кинофилми", твърди сексиконата.

Еделвайс получава доста апетитни хонорари за голите си изяви. За всеки от филмите си взима по 15 000 евро.

Любопитното за Еделвайс е, че е родена в Сибир и израства пред погледа на Михаил Горбачов - майка й е управител на зимната му резиденция. А екссъпруг на порнолегендата Чичолина, в чийто клуб в Италия танцува любимата на Алекс Ломски, й дава артистичния псевдоним Еделвайс.

"Порноактрисите не са леки жени. Ако мога да върна времето назад, пак бих направила същото", категорична е рускинята.

И в "Сървайвър" могат да се похвалят с еротична кралица. Татуираната Стефани Разсолков е една от най-популярните нашенки в сексплатформа Онли фенс и твърди, че изкарва по $20 000 на месец.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Откриване на ХХХІІI Летни...
  • 00:15 Иде нашенската музика /п/
  • 01:15 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 02:45 Това го знам детско куиз шоу /п/
  • 03:40 История.bg /п/
  • 04:40 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 05:10 Още от деня коментарно предаване /п/
  • 05:40 Саботьорите детски тв филм...
  • Сега "Парламентьорът" - сериал, еп.7
  • 00:30 "Трима братя, три сестри" -...
  • 01:35 "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • 02:05 bTV Новините /п./
  • 02:40 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:30 "Смърфовете" - анимационен сериал,...
  • 04:45 "Ослепително слънце" - сериал /п./
  • 05:10 "Тролчета: Купонът продължава" -...
  • Сега "Такси" - с уч. на Сами Насери,...
  • 00:30 "Военни престъпления: Лос...
  • 01:20 "Франклин и Баш" - сериал, сезон 2
  • 02:15 "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
  • 04:10 "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:20 "ФБР" - сериал, сезон 6 /п/
  • 06:00 "Военни престъпления: Лос...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.