Близнаци - годишен хороскоп

Каква ще е годината Ви

по статията работи: iNews.bg | 15.12.2022 | 09:15
Близнаци - годишен хороскоп
Повече за:

Вашият любопитен ум лесно се разсейва, но ще се настроите ли към детайлите, за да постигнете повече успех тази година?

Вашият остроумен управител е Меркурий, планетата на комуникацията, социализацията, технологиите и кратките пътувания, така че неговите годишни ретроградни цикли могат да бъдат особено трудни за вас, Близнаци. И има четири от тях, с които да се справите през 2023 г. (средата на януари, края на април, края на август и средата на декември). Добрата новина е, че всички те преминават през логични, стабилни земни знаци, така че останете спокойни и фокусирани върху детайлите, които можете да контролирате, вместо тези, които не можете да ви помогнем да подготвите да се справите с тези ретро забавяния.

Сериозният Сатурн ще пътува със сродния ви въздушен знак Водолей от януари до началото на март, което допълнително подбужда вашето естествено любопитство и ви насърчава да преследвате философската мисъл. Вашите цели се основават на вашите ценности и морал и не искате да правите нищо неетично, дори ако това ви изпреварва конкурентите ви или ви носи славата, успеха и властта, които желаете. В това дълбоко съзерцателно време можете да стигнете до същността на това, което наистина искате от живота, и да формулирате солиден план за постигането му.

Винаги сте в най-добрата си форма през месеца на рождения си ден и сте готови да празнувате със стил, докато слънцето си проправя път през вашия социален знак между края на май и края на юни. Без значение през какво сте преминали миналата година, сега ще сте готови за ново начало, така че честит рожден ден на вас, любопитни, адаптивни и изразителни Близнаци!

Финанси и кариера

Годината е изцяло за интроспекция за вас, Близнаци! Така че, погледнете добре предишните си инвестиции и планове относно вашето богатство. Определено планетарните транзити през 2023 г. са във ваша полза, но все пак може да има някои възходи и падения, които могат да разклащат ситуацията от време на време. Юпитер обаче е до  вас, за да направи нещата по-добри и систематично силни. Така че, не се притеснявайте! Финансовият хороскоп за Близнаци за 2023 г. казва, че годината е подходяща за печалби и постижения в дългосрочен план с много страхотни възможности и шансове да натрупате пари в чантата си.

Разбира се, Сатурн може да блокира пътя ви със своята природа, причиняваща забавяне, особено около първото тримесечие на годината. Затова е препоръчително да вземате решения, докато обмисляте всичко. Освен това избягвайте да се занимавате с каквито и да било правни въпроси около финансите. Не се притеснявайте, тъй като чакането няма да е твърде дълго. С благословиите на планетата Венера ще успеете във всички въпроси, свързани с собствеността и други правни въпроси, свързани с финансите. Не само това, движението на Венера също ще отбележи страхотно време за хора със зодия Близнаци, занимаващи се с международни финансови въпроси като обмен на валута, международна търговия и т.н. През новата година ще печелите повече, отколкото през настоящата, но трябва да избягвате всякакви мащабни инвестиции, около средата на месеците на 2023 г., тъй като те могат да доведат до загуби в в дългосрочен план.

Здраве

Около първото тримесечие на 2023 г. може да се сблъскате с някои здравословни проблеми. Възможно е да се сблъскате със стрес и безпокойство. Всъщност, поради натоварването, може да се сблъскате и с някои проблеми, свързани с гръбнака. С малко йога и упражнения обаче ще се отървете от това. Но не забравяйте да не се стресирате прекалено много и да си правите почивки от време на време. Това ще ви предпази от всякакви сериозни жертви.

Леки неразположения може да ви заобиколят, когато планетата Марс започне да преминава през третото тримесечие. Около средата на месеците на 2023 г. е вероятно да имате занижени нива на енергия и дисбалансирани чакри, промени в настроението, емоционални възходи и спадове и т.н. Всъщност трябва да се занимавате с дейности, които успокояват ума ви и го пазят от всякакъв натиск. Скоро, с движението на вашата управляваща планета Меркурий в благоприятен дом, възможността за жертви ще намалее. Децата и възрастните хора, които вече имат някакви здравословни проблеми, може да видят трудности с транзита на Сатурн през 2023 г. През 2023 г. първото тримесечие може да изглежда пълно с падения и негативизъм. Но не се притеснявайте с течение на времето, нещата ще се подобрят за вас. Всички лекарства, терапии и други лечения ще работят във ваша полза. 

Любов

С голяма доза хармония във вашите отношения, първото тримесечие на 2023 г. ще бъде страхотно за вас в сектора на любовта и връзките. Хороскопът на Близнаци за 2023 г. за любовта казва, че ще се почувствате облекчени от всички неприятности и страдания, в които сте били около първото тримесечие на 2023 г. Веднага след като се погрижите достатъчно за връзката и партньора си, определено ще дадете най-доброто от себе си като индивидуален, за да се разбирате и да подобрите нещата от своя страна. Но от друга страна, любовният хороскоп за Близнаци за 2023 г. предсказва, че може да има някои недоразумения по пътя ви около първото тримесечие поради влиянието на Марс във вашия хороскоп.

Проявете възможно най-доброто поведение във връзката си и около партньора си, за да му покажете колко много означава за вас. Необвързаните хора ще трябва да бъдат много внимателни, докато изграждат нови връзки и връзки с някого, тъй като планетите Слънце и Меркурий могат да създадат препятствия в същото. Особено около третото тримесечие на 2023 г. трябва да внимавате с думите си, ако не искате да изгорите шансовете си с човека, когото много обичате.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега По света и у нас
  • 20:45 Спортни новини
  • 21:00 Вечерното шоу
  • 22:00 Любов в окови 3 тв филм /20 епизод/
  • 23:00 По света и у нас
  • 23:25 Да надживееш Ескобар тв филм /43...
  • 00:15 С БНТ завинаги /п/
  • 01:10 100% будни сутрешно токшоу с...
  • Сега "Ергенът" - романтично риалити, с.3
  • 23:00 bTV Новините - късна емисия
  • 23:30 "Разобличаване" - сериал, с.3, еп.4
  • 00:40 "Дъф и Вазовски" - сериал, с.2, еп.4
  • 01:40 "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • 02:50 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Ослепително слънце" - сериал /п./
  • Сега "Hell’s Kitchen България" (нов...
  • 22:00 "Есента на демона" (премиера) -...
  • 23:00 Новините на NOVA
  • 23:30 "Военни престъпления: Лос...
  • 00:30 "911" - сериал, сезон 2
  • 01:20 "Престъпни намерения" - сериал,...
  • 02:15 "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.