Водещата Миглена Ангелова втрещи обществеността

Ангелова залива своите последователи с нелицеприятни коментари

по статията работи: iNews.bg | 02.05.2012 | 17:01

Една от най-популярните телевизионни водещи Миглена Ангелова от няколко дена провокира своите фенове, като публикува доста провокативни коментари на страницата си във Facebook.

Водещата на "Искрено и лично", която като цяло е активен потребител на социалната мрежа направи едно доста остро обръщение към всички представители от мъжки пол, които ползват Facebook като канал за запознанства с жени. Явно притеснена от непрекъснатите съобщения, които получава Ангелова написа: "Скъпи момчета!!!! Ще ви споделя нещо съвсем лично, но имайте предвид, че е напълно доброжелателно и е в абсолютен ваш интерес!!!! На съобщения, съдържащи въпроса: "Какво СИ правиш?" някак ме напъва да отговоря по мъжки: "Чи..я!", но потискам това си желание, защото знам, че не е възпитано и е възможно да не ме разберете правилно, независимо колко много питащият е заслужил точно този отговор! Моля, пощадете ме! И не се притеснявайте да помолите някой, който има представа от българския език да ви обясни какво имам предвид! Ще ви е от полза! И още нещо - не ми правете комплименти от типа на как изглеждам "на тези години"! Малоумно е!”

Ангелова не скри и негативното си отношение към многото еко инициативи, които подтикват гражданите към масово почистване.

"Ненавиждам популистките соц. мероприятия от типа на "Да изчистим България"! Моля, не ме присъединявайте към подобни групи, събития и т.н. Нямам никакво намерение да жертвам времето и усилията си, защото някой мърля, а друг не може да организира и почистването дори! Отказвам да толерирам мързела и некомпетентността! Протестирам срещу тях, но няма да тръгна да компенсирам щетите от действията и бездействието им! Нито пък да имитирам "гражданска" съвест!"

INEWS припомня, че Ангелова бе лице на bTV доста дълго, но след това, телевизията прекрати договорни отношения с "Искрено и лично. Дали това е лична нападка към медията, която е организатор на инициативата, не е ясно.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


77 nikol yordanova 18.01.2013 | 14:28
Е МНОГО ПРОСТОТИЯ ЛЪХА ОТ ТЕБ КОСТА ... ИДИ СИ ТАМ ОТ ДЕТО СИ ДОшЪЛ И НЕ ЗАДРЪСТВАЙ НЕТ ПРОСТРАНСТВОТО С ГЛУПОТЕВИНИТЕ СИ! ОСВЕН ТОВА ДА ТИ КАЖА , чЕ ТАЯ ЛЕЛКА ЗА КОЯТО ГОВОРИш Е ДАМА НА КОЯТО МНОГО ДРУГИ И НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НЕ МОЖЕ ДА СТЪПЯТ !
76 Christina Tsoncova 03.06.2012 | 11:15
"На след пенсионна възраст е жената" - аз съм връстничка на журналистката и вчера навърших 47. Моля, кажете ми в коя сфера пенсионират на ТАЗИ възраст - веднага ще се преквалифицирам!
75 Antonia Dimitrova 03.06.2012 | 10:54
О май гуднес тоз пък... на него не му пукало ама отворил той статията (сиг съм че си я и прочел) че накрая и коментар писал, ЕСТ негативен, то винаги ще се намери някой да мрънка и хейтва... фейса е пълен с разнообразна информация да има за всеки по нещо, мен като не ме кефи нещо не го отварям... иначе евала на жената права е !!!
74 Kosta Kynev 03.06.2012 | 09:57
"кво СИ правиш" е просто едно лигаво обръщение... кво толкова търсите смисъл в него?! Чак тая леля си е писала на страницата цял роман. Че и статия и написахте. Има къде къде по важни теми от тази за ДОСТА ОТДАВНА НЕАКТУАЛНА ЛИЧНОСТ. Никога не съм я харесвал. Единственото нещо което правеше както трябва, беше да стой и да слуша хората.
73 Kosta Kynev 03.06.2012 | 09:47
Аз не знам кой ще е тоя захабен тип който ще пита баба ви Меги "Кво СИ правиш"... няма да питам някое 18 годишно котенце , ами няква пенсионирана ТВ водеща дето откакто и затриха предаването потъна в дън земя... айде моля ви са. Един съвет... отивай си на село бабе да си гледаш кокошките, че с тея надути изказвания вече НЕ СТААШ ! Не ти прилягат на възрастта ;)
72 Kosta Kynev 03.06.2012 | 09:46
Аз не знам кой ще е тоя захабен тип който ще пита баба ви Меги "Кво СИ правиш"... няма да питам някое 18 годишно котенце , ами няква пенсионирана ТВ водеща дето откакто и затриха предаването потъна в дън земя... айде моля ви са. Един съвет... отивай си на село бабе да си гледаш кокошките, че с тея надути изказвания вече не СТААШ ! Не ти прилягат на възраста ;)
71 Krassimir Krastev 03.06.2012 | 04:20
Ееe, Арсенова, вие все пак нещо сте разбрала; аз и това не успях да направя:)))
70 Rumqna Nikolova Kostova 03.06.2012 | 01:32
Не прочетох нищо, което да ме втрещи! Дори мисля, че дамата е много права.
69 Silv Georgieva 02.06.2012 | 22:48
Относно въпроса "Какво си правиш" е права- това означава "Какво правиш сам на себе си"- малко неща могат да се изброят... Някои си мислят, че това е умалителна форма на "Какво правиш", но не е така...
68 Dobromir Dimitrov 02.06.2012 | 22:42
Смятам че ако има мъже които й правят комплименти е редно да ги приема най-любезно защото няма да се сипят дълго време. Не мисля че е редно публично лице като нея да е толкова крайна и негативна. А ако искахме да четем Миглена Ангелова какво пише във фейсбука си щяхме да сме абонирани за нея.
67 Stanimira Roydeva 02.06.2012 | 22:12
Много хубаво им го е написала. Подкрепям я във всяко едно от нейните изказвания. :)
66 Пепи Стоянова 02.06.2012 | 21:59
Че не е от значение някой какво пише на стената си е така,но си пролича и нещо друго всички мъже които някога са използвали евтини трикове за флирт започнаха да я критикуват,което показва,че жената има право да напише подобно нещо...
65 Veselin Isaev 17.05.2012 | 22:35
Най-после някой да го каже с истинските думи ! Браво ,хареса ми какво е казала жената !
64 Мирела Семкова 17.05.2012 | 21:03
ама тя е много права!И браво на нея че се е осмелила да изрече неща,които доста хора им се ще да кажат,но нямат смелост!И за тъпите свалячески въпроси и тъпи комплименти,които и аз получавам впрочем и за ленинския съботник е права!!Някоя си самозабравила се телевизия извлече дивиденти от мърсотията в България,които всички ние поради липса на елементарна култура правиме!!Браво само за смелостта и мога да кажа!!!
63 Aneta Borisova 17.05.2012 | 20:12
Това което е написала Миглена Ангелова ми харесва!!!
62 Sevdalina Parisheva 15.05.2012 | 15:44
абсолютно е права...
61 Lilia Mihailova 15.05.2012 | 05:29
Започна скромно, доста интелигентно предаване. Отначало канеше по един гост и той беше с маска на лицето и подаряваше на госта подарък, бижу, сувенир. Предаването бързо се разви и стана популярно, но когато започна да кани цели групи от хора стана говорилня и загуби смисъла си. Личеше си диктаторскоя характер на водещата, изкуствените усмивки, жестове. Тоалетите в червено омръзнаха на зрителите, а посл, когато се опита да разчупи тази визия, не се получи, беше прекалила, преситила хората, изчерпала се. Никой не я гледаше вече, защото тя не търсеше историята, а хората, които и са удобни, които и трябват за лично нейни цели и с право я свалиха от ефир. Имаше нещо и с някакви дарения с една дума, не всичко около ния беше чисто.
60 Sofia Alexandrova 14.05.2012 | 21:20
Браво! Заставам зад г-жа Ангелова! Така е правилно ( по повод инициативата) "Нямам никакво намерение да жертвам времето и усилията си, защото някой мърля, а друг не може да организира и почистването дори! Отказвам да толерирам мързела и некомпетентността! Протестирам срещу тях, но няма да тръгна да компенсирам щетите от действията и бездействието им! Нито пък да имитирам "гражданска" съвест!""
59 dew n 10.05.2012 | 22:49
Големите "моралисти" крият помислите си "нечисти". 90 % от хората които познавам с един брак са с многобройни изневери. "Крадецът винаги вика - дръжте крадеца"
58 Иво Манчев 06.05.2012 | 16:52
ами ако може да си направи една и да се успокои!!!!
57 Todor Nikolov 06.05.2012 | 13:22
Моля пишещите братя и сестри да бъдат малко по-снизходителни към доскоро позабравената дама! Обективно ако го погледне човек, АДМИРАЦИИ си заслужава момичето и направо си е за благородно завиждане! На след пенсионна възраст е жената и поне по три пъти на ден успява да обрули джанката! Колко ли от нас биха могли да се похвалят със подобно нещо, дори и в разцвета на потенцията си?!!!
56 Gospodin Off 06.05.2012 | 10:13
Добре го е казала. Бих казал, че нейните мнения резонират до голяма степен с мнението на обществото ни (истинското, не интелектуалното или това на което медиите им е удобно да наричат).....а вие приятелчета (Inews.bg) ако искате да сте сериозна медия, по-добре помислете какво пускате като материяли, защото е много лесно да се оклепе така някой и да се стане популярен, трудното в БГ в момента е да си наистина медия с принципи, която стои зад идеята максимално обективно да отразява обществените процеси.
55 Mihail Naydenov 05.05.2012 | 11:27
Така, така. Вълка кара Бугати Вейрон и чука Ива Бакалова, а хората слизат долу в градинката и му вършат работата, мислейки си че това ги прави по-добри хора, съвестни хора. В това време телевизията получава данъчни облекчения заради социалната си кампания. И най-лошото е, че на оня, слезлия в градинката, му е вменено, че това заслужава и сам си го е направил.
54 Diana Petrova 05.05.2012 | 11:02
Поздравления!Всичко в статията все едно съм го казала аз,с тази разлика,че Миглена има трибуна и може да си го позволи, а аз не!Трябва да има и хора като нея,които да казват всичко,с което не са съгласни без да им пука!
53 Dragomir Dimitrov 05.05.2012 | 10:39
Тез и те колко насериозно се взимат ... смешни журналистчета , сини и червени и зелени и жълти , никога с лично мнение ....
52 Васил Василев 05.05.2012 | 01:30
Айнюз Хайде малко по-сериозно де ! Нямате ли какво да напишете че ни занимавате какво драскала Миглена Ангелова по стената си във Фейсбук ? Все ми е тая. Сега ако млъкне след една седмица ще направите ли статия, че Миглена Ангелова не е проронила и дума вече седмица ? И пука ли ми на мен, за да ме занимавате с нея ? Ако ме кефеше щях да се абонирам за новини от нея директно от профила и във ФБ. Ай сиктир ...
51 Lili Zdravkova 05.05.2012 | 01:19
Поздравявам Ви за смелото изказване Не искам с труда си да свърша работата на мързеливите работещи и разхождащи метлите си работници в чистотата а също и служителите дето ги контролират. Уж ги контролират а си пият заедно кафетата и пушат цигари като комини в градинките с тях и тепат работното си време а за заплатите са първи в редицата за получаване Реват че им малки заплатите че те и тая сума не заработват Да не говориме за лошият пример дето се дава на новото поколение с мързела си
50 Yanita Georgieva 05.05.2012 | 01:14
А ти като излизаш изван София,кои ти чисти твоите боклуци?Е живеи си с тях тогава:*
49 Iordan Iordanov 04.05.2012 | 22:27
Ами хубавото си е хубаво.Нека ти завиждат Миглена!
48 Radelina Nedeva 04.05.2012 | 15:26
Аз пък се чудя останаха ли мъже,които да и пишат,тя толкова ги смени..
47 Цвети Арсенова 04.05.2012 | 08:53
Нима броят на браковете е от значение при изказването на мнение? По-глупав пост не бях чела скоро!
46 Gergana Vlaykova 04.05.2012 | 07:19
никой не те кара да го четеш ;)
45 Лилия Илиева 04.05.2012 | 07:15
Защо не оставите жената на мира? Колкото брака иска,толкова ще има.Това си е нейния живот и никой няма право да я съди.Както иска така ще живее.Гледайте себе си и не бъркайте в канчето на другите.
44 Пресиян Костадинов 04.05.2012 | 07:12
Интересно! Позабравени вехтории излизат от забравеният ъгъл в скрина. Търсят път как да се покажат пред хората и са готови на всичко... Тази личност никога не е била способна да събуди интерес в мен нито като водеща, нито като някакъв особен интелект или визия. Напротив - една посредствена женица на определена възраст, вероятно изпаднала в депресия, осъзнавайки, че никога вече няма да бъде млада. Определено това е проблем на много хора, но едва ли всички те пишат из ФБ подобни коментари, а после, едва ли някой се интересува до степен такава, че да им отдели цяла статия в информационен блок. Жалък парадокс на българската действителност - медиите да зяпат с празен обектив към псевдоморалните герои на деня... Ех времена, ех нрави!
43 Nikolai Marinov-Ruskiq 04.05.2012 | 07:07
ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПИАР НА ЗАСТАРЯВАЩИ ВОДЕЩИ НЕ МИ Е ЯСНО !!! НЕКА СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА ЖЕНИЦАТА И ТАКА !!!
42 Nikolai Marinov-Ruskiq 04.05.2012 | 07:04
НЕ МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБРЪЩА ТАКОВА ВНИМАНИЕ НА ТАЗИ ЖЕНИЦА ! НЕКА СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТЕЦА КАКТО СИ ИСКА, И НЕ Е НУЖНО ДА И ПРАВИТЕ ПИАР !
41 Станислава Кръстева 04.05.2012 | 00:19
То пък една статия ..... :D
40 Antonio Belin 04.05.2012 | 00:15
Подарявам ТЕЛЕВИЗОР. Телефон за контакт 0889 731 926.
39 Станислава Кръстева 04.05.2012 | 00:06
Чикия, би трябвало да значи
38 Kaloyan Veselinov 03.05.2012 | 23:31
Не ме вълнува кой я тормози и така нататък , но против еко инициативите , с довода един мърля друг чисти не ми харесва , да такава ни е държавата, света и планетата и ако и ние всички си кажем така ще заживеем в кочина. Не , няма просто няма да отцелеем толкова дълго че да видим резултата от бездействието....
37 Валентин Лазаров 03.05.2012 | 23:17
Питам колко брака има тази жена и къде е морала. Пословично е едно дърво едно но има ли постеля.
36 сопол трудов 03.05.2012 | 23:09
ще си докараш някой здрав бой от някой виждам аз !!
35 Artin Palabikyan 03.05.2012 | 20:10
Може ли някой да помогне? Любопитно ми е какво би значило "Чи..я" например "чи я си еби майката "? или пък Чи ши тъ еба"? "Чиба" някакви други идеи? Толкова ли е интересна тази Ангелова че я питат какво си прави? Ами че като не иска да отговаря нека да не отговаря. Още малко време да мине и никой няма да си спомня за нея. Изглежда си е платила на някой за да пише за нея и да и прави реклама!
34 Христо Карачоров 03.05.2012 | 18:41
По скоро Вие с това заглавие втрещявате..
33 Kalinka Marincheva 03.05.2012 | 17:09
Тя, не е ограничена!Ограничени са тези,които си позволяват да коментират личния й живот:)
32 Tinka Tralala 03.05.2012 | 16:24
Не знам и аз....малоумната е тя!
31 Tinka Tralala 03.05.2012 | 16:22
хахах ако въобще има такива
30 Tinka Tralala 03.05.2012 | 16:21
Тя горката мисля, че изобщо не осъзнава къде се намира...
29 Tinka Tralala 03.05.2012 | 16:21
Тая оруспия пак е избухнала! Мисля, че вече има нужда от намесата на професионалисти:)
28 Kalinka Marincheva 03.05.2012 | 15:36
Споделям написаното от Вас.Всеки има право да изкаже мнение,а това,че не се харесва на"противника"си е негов проблем!Щом я говорят,значи е преди тях:)
27 master plan 03.05.2012 | 14:49
миглена е желязна
26 Orlin Penkov 03.05.2012 | 11:59
Вече малко позабравена реши да ни напомни за себе си. Има нещо истерично в нея и сигурно в съпруга и който нареди да пребият един фотограф, че правел снимки на сватбата.Сигурно всеки си спомня за този случай. По въпроса за предстоящия "ленински съботник" аз я подкрепям,защото София се напълни с най-различни хора от цяла България и аз нямам намерение да им чистя боклуците!
25 Мирослава Иванчева 03.05.2012 | 10:16
Дамата е един път! Не виждам абсолютно нищо, което да е ниско морално или лицемерно или търсене на внимание. Дамата си казва мнението. Тя е готина, мрази шаблоните и може да издържи на обществената критика. Аз не гледам телевизия (в смисъл не съм пускала телевизора повече от два пъти за последните три-четири години), така че тя не ми е омръзнала :) по никакъв начин. А докато гледах телевизия предаването й ми беше едно от любимите.
24 Ceca V 03.05.2012 | 08:58
Поставила е на мястото им новите кандидат-съпрузи. :)
23 melrose place 03.05.2012 | 07:46
браво на меглена, добре го е написала
22 dew n 02.05.2012 | 23:54
Браво! Харесва ми! Най-много боли от истината!
21 Ejka Bejka 02.05.2012 | 23:11
Поне не е лицемерна в цитираните коментари...Какво лошо има човек да е с различно мнение?! Това, че една медия ни залива с едно и също и хора, бръщолевещи все едни и същи популистки глупости не означава, че всички трябва да й припяваме!!! Може да е всякаква (коментираната личност) и събитията, случващи се в живота й да са станали публично достояние и да са възмутили "високоморалния" български народ, но жената поне остава вярна на себе си. Евала! Жива и здрава! Подкрепям изказванията й!
20 Krassimir Krastev 02.05.2012 | 22:22
Вярно - много и личи:)
19 Krassimir Krastev 02.05.2012 | 22:19
на лягане и на ставане... но най-добре ще да е да му ги докарваш преди и след ядене до окончателно наместване на пазарните идеи:)))
18 Krassimir Krastev 02.05.2012 | 22:16
... преди ядене и след ядене:)))
17 Boris Kadinov 02.05.2012 | 20:03
Ако дори половината от свинете, които си изхвърлят боклука където им падне престанат да творят свинщини, България ще се превърне в едно МНОГО по-чисто място. Дори и без такива популистки инициативи. Ако управителите на парковете, в планините или в градовете, имат "дупе" да глобяват за всеки боклук, изхвърлен извън определените за целта места, я същите теци замърсители спрат да замърсяват, ефекта ще е потресаващ! Тия популисти ще останат без работа. :)
16 Панайот Траянов 02.05.2012 | 19:59
НОВИЯТ ПЕРФЕКТЕН ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ Е ВЕЧЕ ФАКТ. Предлага 50% от своите доходи. Трябва ви покана : Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=82856108 ПОСЛЕДЕН ДЕН ЗА РЕГИСТРАЦИЯ! Покани приятелите си преди те да са го направили! WAZZUB е нова социална мрежа в търсачките като Google и Facebook, но с много повече съдържание: Това ще са 7 кутии.Поща, Търсачка, Новини, Социална мрежа, Видеопортал, Игри, Базар, Любими линкове. Всичко това ще бъде в една начална страница. 4 май 2012 ще бъде деня на официалното представяне. Покани да се регистрират безплатно много хора, защото с един прост и-мейл, изпратен на всички ваши приятели, може да ви гарантира $ 1 на човек регистрирал се чрез Вас и $ 1 на човек регистрирал се чрез Вашите приятели . За 5 поколения е възможен един месечен доход за хиляди долари до живот! 1. Поколение 5 x $ 1.00 = $ 5,00 2. Поколение 25 x 1,00 $ = 25,00 $ 3. Поколение 125 x $ 1.00 = $ 125,00 4. Поколение 625 x $ 1.00 = $ 625,00 5. Поколение 3125 x $ 1.00 = $ 3,125.00 Всъщност WAZZUB (за разлика от други социални мрежи, които печелят милиарди долари, само защото ние компютърните потребители използваме техните услуги), предлага 50% от своите доходи на тези, които на този стартиращ етап , помогат за създаване на мрежа от потребители. WAZZUB е първият проект в световен мащаб, който дели печалбата си! Изглежда невероятно, но всичко е вярно! WAZZUB е създадена като експеримент през 2007 г., с над 3,5 милиона долара, вече инвестирани. Това е първата глобална общност, която ще плати на своите потребители , само заради избор си: www.perfectinter.net като тяхна първа страница (HOMEPAGE). Денят за плащане остава 15 май 2012 на всички, които са се регистрирали и имат повече от 3 поканени човека. $Factor ще се трупа до 3май. След 4май ще започнете да събирате "Deal points". Тези "точки за сделка" ще бъдат разменяни срещу стоки, услуги, отстъпки и др. от базара на WAZZUB. "Точките за сделка" ще се трупат всеки месец въз основа на това колко хора сте поканили. Така че, може да натрупате точки за няколко месеца и да ги размените за нещо, което желаете. Членовете регистрирани преди 3май освен доларфактор ще трупат и "dealpoints". Тези които се регистрират след това ще имат само "dealpoints', но също ще ги трупат всеки месец, като заплата. След 3май, когато приключи трупането на $Factora в личния профил на всеки ще има информация за неговия фактор и за начините, по които иска да му бъде плащано.Там ще се попълнят данните за Pаypal, Allertpay, банкова сметка - кой каквото има. Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=82856108
15 Mimi Kirilova 02.05.2012 | 19:13
e вече публиката й е отраничена, та трябва пак да привлече с нещо - дали със скандален език или поредната брачна инициатива......
14 мрачен интелектуалец 02.05.2012 | 18:39
мога да ти докарам множество контузии по цялото тяло
13 PaidToClick Bulgaria 02.05.2012 | 18:38
Как да си докарваме приходи от 20-40 долара на ден от Интернет: виж как : http://money-from-internet.webnode.com/
12 Стефан Ковачев
Този коментар е маркиран като неуместен.
11 Jordan Angelov 02.05.2012 | 17:39
поредната която не си пие хапчетат редовно
10 stupid cupid 02.05.2012 | 17:34
Тъкмо я бяхме забравили покрай предаванията, разводите и пр...
9 Misho Ivanov 02.05.2012 | 17:34
Защо трябва да чистя? При положение че има толкова много безработни хора които са готови да много - под минималната работна заплата да работят, и Ангелова е много права че няма организация не е наша работа да изчистим България. Единственото от нас което трябва да се изисква е да си държим твърдо на правата като граждани в тази западаща република
8 Emily Reed 02.05.2012 | 17:30
Случая на Миглена Ангелова прилича малко на социалните изцепки на Шинейд, която също като нея търсеше внимание.
7 Ивелина Найденова 02.05.2012 | 17:15
Никой не я кара да чисти България, но не е лошо да поизчисти малко морала си; поне за това да отдели време! Че нея от години не сме я виждали в нещо позитивно - то не беше старческа сприхавост, не беше истерична женска дребнавост, а за разводите и лошите приказки след поредния любим, просто не ми се ще да си спомням.
6 Mer Zlatkova 02.05.2012 | 17:15
И това скандална новина ли трябваше да бъде?!
5 Krisi Peneva 02.05.2012 | 17:10
В края на краищата нас какво ни интересува какво пише Ангелова на стената си в социалната мрежа? Толкова ли няма по-съществени новини, с които да бъде ангажирано читателското внимание.
4 мрачен интелектуалец 02.05.2012 | 17:08
да си пише, ама да не ни занимават! на всичкото отгоре и цяла статия и плеснали на тая
3 Дон Корлеоне 02.05.2012 | 17:08
Може и да е личната нападка към медията второто, но първото си го бива и си е права жената. Явно голямо внимание и обръщат у фейса.
2 мрачен интелектуалец 02.05.2012 | 17:07
ако не е наско сираков, ще е бербатов, ако не е бербатов, ще е николета и божинов! в общи линии постоянно ни занимават със статусите от фейсбук на някакви дето само една шепа хора ги помни
1 Тотев Филип 02.05.2012 | 17:05
кво толкова се втрещяват? тя е свободен човек, може да си пише квото си иска... ще им падне в очите и точка, не е болка за умиране

ТВ програма

Кино

  • Сега Денят започва сутрешен блок с...
  • 09:20 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 11:00 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 12:00 По света и у нас
  • 12:25 Новини на турски език
  • 12:35 Малки истории /п/
  • 12:45 Телепазарен прозорец
  • 13:00 Последният печели...
  • Сега "Тази сутрин" - информационно...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците и приятели" - комедийно...
  • 13:30 "Златно момче" - сериал, с.2, еп.13...
  • 15:00 "Бараж" - сериал, еп.66
  • 16:00 Премиера: "Скъпа мамо" - сериал,...
  • 17:00 bTV Новините
  • Сега "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
  • 13:30 "Свободна да избира" (премиера) -...
  • 15:00 "Не ме оставяй" (премиера) - сериен...
  • 16:00 Новините на NOVA
  • 16:10 "Пресечна точка" - публицистично шоу
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.