Глория къса с чалгата

Съвременният поп-фолк ѝ се вижда прекалено комерсиален и откровено вулгарен

по статията работи: Диана Цветкова | 27.04.2012 | 14:18

Примата на поп-фолка Глория обяви, че ще обърне гръб на чалга музиката.

"По-добре късно, отколкото никога. Спирам с чалгата!", зарече се Глория пред в. "Монитор".

Причината за резкия завой в кариерата ѝ била, че певицата, която е сред пионерите на поп-фолка, е разочарована от посоката, в която е поел народният жанр. По думите ѝ той е станал твърде "вулгарен и комерсиален".

"Окончателно загубих всякаква вяра и надежда, като всеки ден гледам накъде заминават нещата. Мисля, че продуцентите, а и хората като цяло просто изпуснаха края на въжето.

Всичко стана прекалено комерсиално и откровено вулгарно. Но поне ми остана любовта", казва Глория.

Все пак певицата уверява, че тя и екипът ѝ ще продължат да творят лиричните балади, които много харесвала.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


53 Angel Gizdov 14.05.2012 | 18:18
Може би е поумняла,а може да се е прицелила в нещо което не върви с чалга!
52 Й. Сечков 14.05.2012 | 00:05
Глория има глас и ОГРОМНА глава.
51 Й. Сечков 14.05.2012 | 00:04
Бе такива неща са повсеместно, навсякъде по света. Ся не можа да укоряваме чалгата за различните характери. Може да е повлияла на някои, но чак пък поколения и т.н. Може да е фактор, но не единствен. п.п. Не съм чалга фен.
50 Й. Сечков 13.05.2012 | 23:59
Ох, недей...Ама вярно ли е стигнала до този извод? След 15 години чалгаросване... Е не можа ли да разбере, че : " Само да те гепна дънките щи цепна" , "Ах банана ...кеф ми стана щом го хвана", "На теслата дръжката, как я фана мъжката", " Пипни тука майсторе, правиш го добре", " Аз ще ти покажа мойта синя прашкааа", " Готина си руса ку-ва ..." , " Дай ми го дай, в ръцете дай..." и много други текстове са вулгарни и смешни и т.н. Не, че ми пречат, но някак си се запаметяват и загнездват в мозъка като гаден вирус, който се прилепя и възприема още по-добре от ушите с помощта на една какафония от звуци и образи. Такава музика действа определено хипнотизиращо. хахахахахахаха Мисля, че определно човек може да бъде подложен на МЪЧЕНИЯ и ИЗТЕЗАНИЯ с такъв саунд.
49 Пресиана Маринова 13.05.2012 | 22:07
Евала на жената! Много я уважавам и постоянно ми се издига в очите. А относно музикалния жанр, обичам музиката и имам много любими песни от ретро-чалгата, но последните години всичко пропадна! :( Остава само сръбското :D
48 Silviq Jonkova 02.05.2012 | 20:03
Покани приятелите си преди те да са го направили! WAZZUB е нова социална мрежа в търсачките като Google и Facebook, но с много повече съдържание: Това ще са 7 кутии.Поща, Търсачка, Новини, Социална мрежа, Видеопортал, Игри, Базар, Любими линкове. Всичко това ще бъде в една начална страница. 4 май 2012 ще бъде деня на официалното представяне. Покани да се регистрират безплатно много хора, защото с един прост и-мейл, изпратен на всички ваши приятели, може да ви гарантира $ 1 на човек регистрирал се чрез Вас и $ 1 на човек регистрирал се чрез Вашите приятели . За 5 поколения е възможен един месечен доход за хиляди долари до живот! 1. Поколение 5 x $ 1.00 = $ 5,00 2. Поколение 25 x 1,00 $ = 25,00 $ 3. Поколение 125 x $ 1.00 = $ 125,00 4. Поколение 625 x $ 1.00 = $ 625,00 5. Поколение 3125 x $ 1.00 = $ 3,125.00 Всъщност WAZZUB (за разлика от други социални мрежи, които печелят милиарди долари, само защото ние компютърните потребители използваме техните услуги), предлага 50% от своите доходи на тези, които на този стартиращ етап , помогат за създаване на мрежа от потребители. WAZZUB е първият проект в световен мащаб, който дели печалбата си! Изглежда невероятно, но всичко е вярно! WAZZUB е създадена като експеримент през 2007 г., с над 3,5 милиона долара, вече инвестирани. Това е първата глобална общност, която ще плати на своите потребители , само заради избор си: www.perfectinter.net като тяхна първа страница (HOMEPAGE). Денят за плащане остава 15 май 2012 на всички, които са се регистрирали и имат повече от 3 поканени човека. $Factor ще се трупа до 3май. След 4май ще започнете да събирате "Deal points". Тези "точки за сделка" ще бъдат разменяни срещу стоки, услуги, отстъпки и др. от базара на WAZZUB. "Точките за сделка" ще се трупат всеки месец въз основа на това колко хора сте поканили. Така че, може да натрупате точки за няколко месеца и да ги размените за нещо, което желаете. Членовете регистрирани преди 3май освен доларфактор ще трупат и "dealpoints". Тези които се регистрират след това ще имат само "dealpoints', но също ще ги трупат всеки месец, като заплата. След 3май, когато приключи трупането на $Factora в личния профил на всеки ще има информация за неговия фактор и за начините, по които иска да му бъде плащано.Там ще се попълнят данните за Pаypal, Allertpay, банкова сметка - кой каквото има Ето линк за покана http://signup.wazzub.info/?lrRef=cd492058
47 Silviq Jonkova 02.05.2012 | 20:00
http://signup.wazzub.info/?lrRef=cd492058 Правете пари от интернет! Абсолютно безплатна реистрация и никакви задължения!
46 Nikola Poriazov 01.05.2012 | 09:34
Оп са даи даи
45 Snejana Andreeva 01.05.2012 | 01:33
олелееее боже сега няма да мога да заспя че Глория се отказала от попфолка и утре хляб няма ям
44 Aneliq Grigorova 30.04.2012 | 07:39
Ако наистина е така я ПОЗДРАВЯВАМ и ,и пожелавам много успехи и за напред.Не напразно е най-любимата ми певица от поп-фолка защото всичките и песни за хубави и смислени.УСПЕХ Глория! Обичам те!:)
43 Симона Янкова 30.04.2012 | 02:02
как успях да си репостна коментара?!
42 Симона Янкова 30.04.2012 | 01:58
кога всички тези "звезди" ще разберат, че са пример за подражание на 2-3 поколения и са отговорни на масовия спад на коефициента на интелигентност на нацията ни, и епохата на мутресите и златотърсачките?! кога ще разберат, че заради техните действия и ценности (или по-точно липса на ценностна система), един грандиозно огромен процент от млади момичета се продават на богати и прости смотаняци, за по-висок стандарт на живот; момчетата страдат от комплекси, защото мислят, че ако нямат пари, никоя жена няма да ги погледне; а остатъка- качествените жени и момичета- страдат от последствията, защото качествените мъже са кът, но ги е страх да не попаднат на глупава и златолюбива жена! когато сте публични личности, трябва да контролирате действията си, защото под светлината на прожекторите всичко изглежда привлекателно за простосмъртните! давайте добър пример, защото тровите нацията ни!
41 Galia Gotty 29.04.2012 | 13:09
хахахахахахахахаха,Глория,коя беше тя
40 Георги Шамлиев 29.04.2012 | 13:02
Дано само не реши да пее поп музика... За там се искат сериозни певчески умения и да си наясно с "полутоновете"
39 Симона Янкова 29.04.2012 | 01:33
кога всички тези "звезди" ще разберат, че са пример за подражание на 2-3 поколения и са отговорни на масовия спад на коефициента на интелигентност на нацията ни, и епохата на мутресите и златотърсачките?! кога ще разберат, че заради техните действия и ценности (или по-точно липса на ценностна система), един грандиозно огромен процент от млади момичета се продават на богати и прости смотаняци, за по-висок стандарт на живот; момчетата страдат от комплекси, защото мислят, че ако нямат пари, никоя жена няма да ги погледне; а остатъка- качествените жени и момичета- страдат от последствията, защото качествените мъже са кът, но ги е страх да не попаднат на глупава и златолюбива жена! когато сте публични личности, трябва да контролирате действията си, защото под светлината на прожекторите всичко изглежда привлекателно за простосмъртните! давайте добър пример, защото тровите нацията ни!
38 Симона Янкова 29.04.2012 | 01:21
ако Глория смени стила на поп-рок, макар че не ѝ виждам гласището в този или подобен жанр, може би чалгата ще започне да умира. единствената причина, поради която до някъде харесвам Глория е, че за разлика от последно изпълзялите ѝ колежки-мутрески, тя може да пее и има доста мощен глас. не слушам чалга, дори не мога да понасям стила, но имам приятели, които слушат такава "музика" и честно казано става все по-пошла и по-отвратителна! кой е излъгал Андреа, че може да пее, например? или това недоразумение Галена? тези кифли могат да пробият в порно индустрията, но за музикална кариера никой не би ги взел сериозно в цял свят. уви, българският простак си е такъв, колкото и да се тунингова, а дори и да се потопи в злато- пак ще си остане простак. би било чудесно, ако това се окаже истина и не само Глория, а и онези от фолкаджийките, които имат гласове, се пренасочат към качествена музика. нека си пеят НАРОДНИ песни, когато искат. но чалгата в цялата ѝ пошлост трябва да се забрани, защото води до трайни личностни увреждания, особено необратими, ако се слуша в ранна детска или тийнейджърска възраст! виждам доказателство за това навсякъде в нета, по клубовете, ресторантите, а даже и в някой друг коментар тук... права е жената, че сме му изпуснали края- обществото ни, като цяло
37 Кукумявка Бухалова 28.04.2012 | 14:18
Ама тя кога е била нещо по-различно? Аз не мога да разбера, на Глория сега й се струвала чалгата влгарна??? А не преди 10 години, като се пееха такива простотии, че няма накъде...тогава чалгата си беше томно селска музика, сега поне правят скъпи клипове и копират малко западните поп изпълнители, с цел мож би да изглеждат по-професионални или..? :D:D
36 Панайот Траянов 28.04.2012 | 10:39
НОВИЯТ ПЕРФЕКТЕН ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ Е ВЕЧЕ ФАКТ. Предлага 50% от своите доходи. Трябва ви покана : Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=82856108 Покани приятелите си преди те да са го направили! WAZZUB е нова социална мрежа в търсачките като Google и Facebook, но с много повече съдържание: Това ще са 7 кутии.Поща, Търсачка, Новини, Социална мрежа, Видеопортал, Игри, Базар, Любими линкове. Всичко това ще бъде в една начална страница. 4 май 2012 ще бъде деня на официалното представяне. Покани да се регистрират безплатно много хора, защото с един прост и-мейл, изпратен на всички ваши приятели, може да ви гарантира $ 1 на човек регистрирал се чрез Вас и $ 1 на човек регистрирал се чрез Вашите приятели . За 5 поколения е възможен един месечен доход за хиляди долари до живот! 1. Поколение 5 x $ 1.00 = $ 5,00 2. Поколение 25 x 1,00 $ = 25,00 $ 3. Поколение 125 x $ 1.00 = $ 125,00 4. Поколение 625 x $ 1.00 = $ 625,00 5. Поколение 3125 x $ 1.00 = $ 3,125.00 Всъщност WAZZUB (за разлика от други социални мрежи, които печелят милиарди долари, само защото ние компютърните потребители използваме техните услуги), предлага 50% от своите доходи на тези, които на този стартиращ етап , помогат за създаване на мрежа от потребители. WAZZUB е първият проект в световен мащаб, който дели печалбата си! Изглежда невероятно, но всичко е вярно! WAZZUB е създадена като експеримент през 2007 г., с над 3,5 милиона долара, вече инвестирани. Това е първата глобална общност, която ще плати на своите потребители , само заради избор си: www.perfectinter.net като тяхна първа страница (HOMEPAGE). Денят за плащане остава 15 май 2012 на всички, които са се регистрирали и имат повече от 3 поканени човека. $Factor ще се трупа до 3май. След 4май ще започнете да събирате "Deal points". Тези "точки за сделка" ще бъдат разменяни срещу стоки, услуги, отстъпки и др. от базара на WAZZUB. "Точките за сделка" ще се трупат всеки месец въз основа на това колко хора сте поканили. Така че, може да натрупате точки за няколко месеца и да ги размените за нещо, което желаете. Членовете регистрирани преди 3май освен доларфактор ще трупат и "dealpoints". Тези които се регистрират след това ще имат само "dealpoints', но също ще ги трупат всеки месец, като заплата. След 3май, когато приключи трупането на $Factora в личния профил на всеки ще има информация за неговия фактор и за начините, по които иска да му бъде плащано.Там ще се попълнят данните за Pаypal, Allertpay, банкова сметка - кой каквото има. Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=82856108
35 Стели Войкова 28.04.2012 | 09:10
Баба Глория поне има глас,но нищо повече! Повече от половината чалгарки да се махнат малко ще е! Чалгата вече не чалга,а порноиндустрия..
34 Джони Петров 28.04.2012 | 08:52
Парите намаляват и никой вече не иска свирка от баба Глория. Всеки предпочита по-младите проститутки, ахам опс исдках да кажа певици. Новите компанъонки изместват дъртите. Колелото се върти.
33 Roska Notskova 28.04.2012 | 08:44
По-добре късно, отколкото никога! Все пак поздравления за правилното решение! Успех!
32 Панайот Траянов
Този коментар е маркиран като неуместен.
31 Maxim Moev 27.04.2012 | 20:30
ЯЯЯ чакайте малко всяко нещо си има начало ... Я се поразровете в ретро чалгата и погледайте малко клипове.. излиза айде няма нужда да се обясня тя или който/която и да е след като те направиха тази пумия да изглежда по този начин днес. Само да вметна,че несьм фен нито на жанра нито на певачките , но трябва да призная ,че има ретро чалга която си е ретро а в последните години незнам някоя песен да е влезнала в това число.
30 Asen Angelov 27.04.2012 | 19:17
Просто казва ,че не одобрява това което се случва напоследък .Респекта го има и има нещо в тази жена,което те кара да настръхнеш ,когато си около нея ... Направила е кариера има стойностни песни .. Вие си дрънкайте типично по български нейната съдба няма да ви огрее!!!
29 Панайот Траянов
Този коментар е маркиран като неуместен.
28 Средновековен Рицар 27.04.2012 | 16:30
Аз съм ходил там :).
27 Dwight Yorke 27.04.2012 | 16:29
И добре правиш :).
26 Иван Ангелов 27.04.2012 | 16:29
Абе и аз така :).
25 Средновековен Рицар 27.04.2012 | 16:29
Тя пее ли вече изобщо?
24 Dwight Yorke 27.04.2012 | 16:28
Късно, късно.
23 Иван Ангелов 27.04.2012 | 16:28
Сети се и тя на дърти години.
22 Гошо Хубавеца 27.04.2012 | 16:24
Не я спря, но я обезобрази...
21 paralelna vselena 27.04.2012 | 16:18
осигурила си е старините
20 paralelna vselena 27.04.2012 | 16:17
да не е решила да покорява нови върхове в други музикални жанрове
19 evelin mincheva 27.04.2012 | 16:16
професионално изкривяване
18 evelin mincheva 27.04.2012 | 16:16
искрено се разсмях като прочетох заглавието
17 Панайот Траянов
Този коментар е маркиран като неуместен.
16 Bilqna Kirqkova
Този коментар е маркиран като неуместен.
15 empty world 27.04.2012 | 15:56
Вече може да ходи на околовръстно да пее там - концерти :)
14 empty world 27.04.2012 | 15:54
Устата ѝ е замръзнала в много интересна поза.
13 empty world 27.04.2012 | 15:52
Боже, ще ида да запаля една свещ!
12 Vanya Black 27.04.2012 | 15:45
Напечата доста пари, стига й. Сега ще лансира щерка си и готово.
11 kaspar duhche 27.04.2012 | 15:40
Тази пък и тя следващата- я да си спомни тя как стана певица????
10 Marcellus Centurion 27.04.2012 | 15:35
Госпожа високо вдигнати крака,май е в творческа криза.
9 Wild Rose 27.04.2012 | 15:24
Дори и в зората на чалгата имаше брутално вулгарни текстове, така че едва ли това е причината. Виж откъм визия действително напоследък певачките надминават себе си и залитат към стрийп жанра..
8 Todor Zahariev 27.04.2012 | 15:18
Слушайте, чалги! Учете се от по-мъдрите!!!
7 lolly pop 27.04.2012 | 15:17
Не слушам чалга и не ме вълнува.
6 Точно Тоя 27.04.2012 | 15:00
може и да не е само това, младата конкуренция не спря Ивана... просто видя, че тези, които опитаха смесване на жанровете се радват на голям интерес. нещо такова очаквам да направи сега
5 Kalin Arnaudovski 27.04.2012 | 14:52
Чалгата винаги си е била вулгарна и комерсиална, това не е от вчера, причината е друга. Конкуренцията вече е доста по-млада и това явно не е и влияе добре на самочувствието. Изместиха я от първото място и сега се чуди с какво оправдание да се измъкне.
4 rasova kobilka 27.04.2012 | 14:30
именно за това си мисля , че тя няма да се откаже от чалгата , а просто това са евтини спекулации
3 rasova kobilka 27.04.2012 | 14:29
Съмнявам се това да стане , защото сега парите са в чалгата , а талантливите бг изпълнители сами признават ,че нямат участия
2 станимир славев 27.04.2012 | 14:28
Че е комерсиална и вулгарна чалгата си го знаем.Само тъпата селянка от две могили русенско,не измисли някой нов стил.
1 hristian penev
Този коментар е маркиран като неуместен.

ТВ програма

Кино

  • Сега Рецепта за култура токшоу с Юрий...
  • 01:50 Туризъм.бг /п/
  • 02:20 Малки истории /п/
  • 03:20 Олтарите на България
  • 03:30 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 04:00 Панорама с Бойко Василев /п/
  • 05:00 Иде нашенската музика /п/
  • 06:00 Моля те, Нептуне детски тв филм...
  • Сега "Операция Делта Форс 4: Смъртна...
  • 02:05 "Мега съоръжения" - документална...
  • 03:05 "Животът по действителен случай" -...
  • 04:45 "COOLt" - лайфстайл предаване с...
  • 05:40 "Тролчета: Купонът продължава" -...
  • 06:00 "Светът на здравето" - здравно...
  • 06:30 Премиера: "Мега съоръжения" -...
  • 07:30 "Тази събота и неделя" - уикенд...
  • 01:30 "Честен кандидат" - с уч. на Стив...
  • 04:00 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
  • 04:40 "Скрити съкровища" - с уч. на Ерин...
  • 06:00 "Иконостас"
  • 06:30 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
  • 07:30 "Събуди се" - предаване
  • 11:00 "Съдебен спор" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.