Део: Дори да ми се изплюят в лицето, ще се избърша и ще продължа

Колоритният водещ с откровено интервю за iNews

по статията работи: Надежда Стоянова | 06.03.2014 | 09:53  2 Виж всички снимки

Наскоро ви срещнахме с доскорошния екранен кулинар Лео Бианки, когото открихме на благотворителна инициатива на SOS Детски селища. И понеже с един от дуетните му партньори – Део, са неразделни, пак там видяхме и него.

Така любимецът на народа издаде пред iNews за професионалните си планове и за горещата си любов с екзотичната красавица Мариана.

Миналата година беше доста бурна за безспорно един от най-добрите хора от света на шоубизнеса. Докато преживяваше интересни неща в личния си живот, не забрави също и да се включва в различни благотворителни каузи. И понеже сме го виждали в различни роли, той не спира да обмисля най-различни проекти. Повече обаче научете от самия него.

- Привет, Део! Какво правиш в SOS Детски селища?

- Тази кауза според мен е хубава. Ще ходим и в Трявна. Тук се събраха хора като Лео, Елена Петрова и майсторите готвачи, до които децата могат да се докоснат.

- Защо пропускаш себе си?

- На всичките ни се радват много, което ни зарежда още повече. С течение на годините разбирам, че едно от най-големите ми богатства е това, че съм могъл да се запозная с интересни хора като Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Данчо Караджов, Ицо Хазарта... Това, че сме тук, значи, че ще могат децата по някакъв начин да се докоснат до гледната точка за живота на Елена, Лео, Андре Токев...

Спомням си, че бях на участие със Сантра във Варна преди няколко години и тогава за първи път ми се прииска да готвя, защото се запознах с Андре. Като си отвори багажника на колата, той беше пълен с тенджери, тигани, ножове. И аз се замислих колко е интересно.

- Сега готвиш ли вкъщи?

- Да, пиле с ориз, таратор, картофи. Справям се добре с обикновените неща. Иначе и суши съм се пънал да правя, точил съм и кори за баница. Баница много добра мога да правя по една рецепта на баба ми Даша. Но ето примерно аз помня първия си контакт с Андре Токев и това ми даде мотивация. Надявам се така да стане и с децата и да се запалят покрай тях.

- Лео ми каза, че готвите "4D 2"?

- Да, още малко остана – чака ме одобрение от Саня Армутлиева. Направихме една друга готина песен с моята сестра и един млад певец Диньо. Много ми се иска да я пуснем скоро, защото тази песен ни е от душата. Намерили сме и готини спонсори.

- Страхотно е, че постоянно намирате спонсори...

- На нас сега вратите ни са отворени. Преди с Лео се борехме много. Помня навремето с Лорчето, когато се опитваше да пробие, отново ѝ помогнаха рекламодатели. В началото е трудно, докато покажеш, че хората те харесват и имаш гледания във vbox и YouTube. После, като колелото се завърти, вече е много по-лесно. Ние в момента сме в такава позиция, че не се борим много-много, даже имам чувството, че сами идват при нас хората и имат желание да ни помагат, за което сме им благодарни.

- Добре, а може ли да се издържа един музикант само от музика, без да се налага да ходи по участия всяка вечер?

- И аз не знам. Според мен на изпълнителите им е кеф да ходят всеки ден по участия. Криско, Лора Караджова, 100 Кила като ходят всеки ден, мисля, че изкарват едни страхотни пари и за нашите мащаби са истински звезди. Хип-хопът е новата брутална мода, която заля всички млади в последните години. Посланията може да са малко общи с попфолка, обаче ритъмът е съвсем различен. На мен лично повече ми харесва. Според мен звездите вече наистина могат да се изхранват единствено от музика. Аз примерно трябва и да водя, и песни да правя, да ходя по турнета, живот и здраве, ако мога, и в някой филм да вляза.

- Това е така, защото си всестранно развит талант...

- Абе, да ти кажа, ако мога само с римите, които пиша, да се издържам, бих бил доволен, но трябва наистина на няколко фронта да работя. Аз осъзнавам, че не мога да бъда добър продуцент, но бизнеса си сам мога да въртя. Не знам как звучи, но трябва да продавам себе си и с течение на годините спря да ме е толкова срам от това, защото знам, че с така си плащам сметките. И докато още изглеждам добре и имам някаква мисъл в главата, така ще бъде.

1210617- Какво прави Марианчето?

- Добре се развиват нещата с нея. Последната година беше доста динамична. С Елена Добрикова изкарахме един страхотен период в Dancing Stars. Много съм ѝ благодарен, защото тя ме накара да повярвам, че това, което ми се случва, е това, което трябва да правя. В последните 12-13 години непрекъснато се чудя защо на мен, при условие че има много по-талантливи.

А тя с това, което ми показа, че мога, ме освободи от чувството за вина, че не трябва да съм там. Сега си знам, че ще говоря смешки, ще танцувам, ще пея, защото има някакви хора, които ме слушат и ми се радват.

А иначе с Мариана се намерихме и още не мога да намеря точните думи, за да опиша нещата между нас. Тя е много интересен човек, много неща е преживяла за годините, на които е. Тежък живот е имала и се надявам сега с мен да се зарадва на живота.

1210615

- Отразяват ли ѝ се нещата, които се пишат за вас по жълтите медии?

- Аз я предупредих, а мен от един определен момент насам вече нищо не може да ме впечатли. На мен да ми се изплюят в лицето, ще се избърша и ще продължа.

Тя пък от житейска гледна точка е преживяла далеч по-лоши неща, така че се забавляваме, доколкото можем. Наистина понякога се преминават някакви граници, ама здраве да е.

- Сега започва активният риалити сезон, ще те видим ли някъде?

- Не, останах на улицата (хаха). Имаше един проект, който трябваше да започне през март с Иван и Андрей – едно вечерно шоу по TV7, но то се измести за септември. Надявам се всичко да е ОК и да се случи. И очаквам други неща.

Миналата година беше доста успешна от финансова гледна точка, защото имах късмет и участвах в два големи проекта за различни телевизии за една година. Не беше ми се случвало досега. Обикновено през две години участвам в големи проекти, така че съм готов сега да изчакам. Здрав съм, имам си човек до мен, имам си някакви интересни места, по които да ходя, близки приятели и дори да нямам някаква скорошна работа, ще изчакам.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


23 Ape Ptero 06.03.2014 | 16:45
Прав е, човек трябва да намира сили в себе си въпреки всичко и всички да продължава напред, тъй като много често хората са жестоки и умишлено се опитват да ни уязвят.
22 Фанка Василева 06.03.2014 | 15:08
Много добре е казал, по отношение на жълтите медии изобщо не трябва да им обръщаме внимание, те имат склонността да лъжат и да пишат невярна информация.
21 mitko velev 06.03.2014 | 13:55
Да е жив и здрав и все така да продължава да радва феновете си с нови проекти, той е готина личност и на мен ми харесва.
20 Vanya Black 06.03.2014 | 13:43
Много се радвам, че нещата при Део в личен план вървят добре, той е страхотен добряк и веселяк и го заслужава! С Лора явно не е бил щастлив, а Елена не бе готова за сериозна връзка.
19 raliza gospodinova 06.03.2014 | 13:18
Харесвам хора като него, много е позитивен. Приятелката му е голяма сладурана и се радвам, че са се намерили, много хубава двойка са.
18 Никол Георгиева 06.03.2014 | 12:58
Тези вестници за кого ли не пишат , те си нямат друга работа освен да си измислят и да лъжат, а най-лошото е, че има хора, които си ги купуват и им правят тиражите големи, такива вестници не трябва да съществуват.
17 Suzi Quatro 06.03.2014 | 12:36
Новата приятелка на Део е голяма сладурана, дано са щастливи заедно дълги години. Той е голям симпатяга, винаги съм го харесвала и като водещ и като човек.
16 Анабела Събринова 06.03.2014 | 11:57
Део е страхотен, дано този път му провърви в любовта и вече наистина да е намерил човека до себе си. Много е готин, като водещ жалко, че няма да го гледаме в някое релити скоро.
15 Старата Госпожа 06.03.2014 | 11:27
"Део: Дори да ми се изплюят в лицето, ще се избърша и ще продължа" - Жълтите вестници не са спирали да пишат лъжи за него , но евала му правя, че успява да се абстрахира от тези неща .
14 Бони бон 06.03.2014 | 11:10
Голям сладур е винаги е толкова позитивен! Не знам как го прави, но от таква хора много се черпи положителна енергия - нещо, което адски ни лиспва напоследък в България! Браво на Део, дано го виждаме по често, като водещ - определено му се отдава;) Желая му много любов с новата приятелка!
13 чичо съби 06.03.2014 | 10:56
Део е голям симпатяга и се радвам, че се опитва да прави качествена музика и да продължава да присъства на българският пазар . Дано и занапред е така .
12 Thomas Gyirov 06.03.2014 | 10:49
Много е лъчезарен и позитивен Део,досега май не съм чул за някой,който не го харесва! :)
11 нелепо съвпадение 06.03.2014 | 10:38
Део е доста позитивен човек и винаги съм му се радва за това негово качество . Животът му, както знаем, не е бил много лесен, но той показа, че е изключително силен човек .
10 Димитър Минчев 06.03.2014 | 10:31
Део е много готин,вечния младеж, чак не е истина,че когато бях дете той вече беше известен тв водещ от БНТ! :)
9 Петко Войвода 06.03.2014 | 10:24
На мен лично той ми допада страшно много и смятам, че е голям пичага. Справя се отлично и това се вижда повече от ясно. Нека и занапред продължава в същия дух.
8 Krist Novoselic 06.03.2014 | 10:23
Много интересно е това интервю на Део . Той е доста обичан от доста фенове в България и е една знакова фигура за последните 10-тина и повече години .
7 опасен метод 06.03.2014 | 10:23
"Колоритният водещ с откровено интервю за iNews" - Доста обширно интервю, браво. Беше ми интересно да го прочета и смятам, че Део наистина е невероятен човек :).
6 Бандата наОушън 06.03.2014 | 10:23
От край време ме радва той много. Смятам че е истински шоумен, който умее да се забавлява и да прави голямо шоу. Няма абсолютно никакъв спор в това просто.
5 Иван Ангелов 06.03.2014 | 10:20
Само така Део! Много го уважавам това момче и смятам, че е един от най-големите пичове в музикалните среди. Наистина е невероятен и не спира да го показва ;).
4 Jana Kirova 06.03.2014 | 10:03
Много интересен човек е Део, добре прави, че работи за доброто на децата в СОС селищата, радвам се, че и връзката му с Мариана просперира, тя е много красиво момиче и наистина заслужава добър живот.
3 eye candy 06.03.2014 | 10:02
Хубаво интервю. Део е готин. Здраво е стъпил на земята, но и немалко несгоди е преживявал. Желая му само успехи.
2 Пламена Христова 06.03.2014 | 10:02
Браво на него, радвам се, че е силен и държи на принципите и целите си. Нормално е да не бъде харесван от всички, но не трябва да се интересува от това.
1 lilia tashkova 06.03.2014 | 09:56
кораво копеле е той, само малко с наркотиците....

ТВ програма

Кино

  • Сега 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 02:20 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 03:15 Спортните таланти на България: В...
  • 03:45 Олтарите на България
  • 04:00 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 04:45 Хрусковците анимационен филм /п/
  • 05:10 Още от деня коментарно предаване /п/
  • 05:45 Жирафчето детски игрален филм...
  • Сега "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • 02:50 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Ослепително слънце" - сериал /п./
  • 05:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 06:00 "Гвиана: На брега на хоацините" -...
  • 07:00 "Тази сутрин" - сутрешен блок с...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • Сега "Престъпни намерения" - сериал,...
  • 02:15 "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
  • 04:10 "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:20 "Военни престъпления: Лос...
  • 06:00 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 07:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.