Дневен хороскоп за петък

Какво ви очаква днес?

по статията работи: iNews.bg | 23.08.2024 | 09:00
Повече за:

Овен (21 март - 19 април)

Днес звездите са подредени във ваша полза, скъпи Овни. С Марс, управляващата ви планета, в съвпад с Юпитер, вие ще откриете, че имате изобилие от енергия и мотивация да постигнете целите си. Това е идеалният ден да започнете нов проект или да преследвате мечта, която сте имали. Не позволявайте на никакви препятствия да ви възпрат; вместо това ги използвайте като стъпала, за да стигнете до върха. Освен това, не забравяйте да отделите време за близките си, тъй като те ще оценят вашата компания и подкрепа днес.

Телец (20 април - 20 май)

Днес може да се почувствате леко претоварени, Телец. Меркурий, управляващата ви планета, образува квадрат с Уран, което може да доведе до неочаквани обрати и промени в плановете ви. Не се обезсърчавайте обаче; вместо това прегърнете непредсказуемостта на ситуацията и я превърнете във възможност за растеж и развитие. Освен това, не забравяйте да обърнете внимание на емоционалното си благополучие; отделете малко време, за да се отпуснете и да се погрижите за себе си.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Днес ще намерите вдъхновение и креативност в изобилие, Близнаци. Слънцето, управляващата ви планета, образува тригон с Нептун, което ви кара да видите света през нова призма. Това е идеалният ден да се потопите в творческо занимание, независимо дали става дума за рисуване, писане или музика. Вашите уникални идеи и перспективи ще бъдат високо ценени от другите, така че не се колебайте да ги споделите. Освен това, не забравяйте да поддържате отворени линии за комуникация с любимите си хора; те ще оценят вашата искреност и разбиране.

Рак (21 юни - 22 юли)

Днес може да се окажете изправени пред предизвикателен разговор или ситуация, Рак. Луната, управляващата ви планета, образува квадрат с Плутон, което може да доведе до напрежение и конфликти. Въпреки това, не позволявайте на страха или несигурността да ви попречат да изразите мнението си. Изразете чувствата си честно и открито, но също така бъдете готови да изслушате гледната точка на другия човек. Чрез открит диалог и взаимно уважение можете да разрешите всякакви недоразумения и да излезете по-силни от другата страна.

Лъв (23 юли - 22 август)

Днес ще откриете, че сте пълни с енергия и ентусиазъм, Лъв. Слънцето, управляващата ви планета, образува секстил с Уран, което ви кара да виждате света през нова призма. Това е идеалният ден да опитате нещо ново или да се впуснете в приключение. Вашата смелост и желание да поемате рискове ще ви служат добре, така че не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт. Освен това, не забравяйте да проявявате състрадание и разбиране към другите; те ще оценят вашата доброта и щедрост.

Дева (23 август - 22 септември)

Днес може да се почувствате леко претоварени, Дева. Меркурий, управляващата ви планета, образува квадрат с Уран, което може да доведе до неочаквани промени и обрати в плановете ви. Не се обезсърчавайте обаче; вместо това прегърнете непредсказуемостта на ситуацията и я превърнете във възможност за растеж и развитие. Освен това, не забравяйте да обръщате внимание на емоционалното си благополучие; отделете малко време, за да се отпуснете и да се погрижите за себе си.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Днес ще откриете, че сте пълни с креативност и вдъхновение, Везни. Венера, управляващата ви планета, образува тригон с Нептун, което ви кара да виждате света през нова призма. Това е идеалният ден да се потопите в артистично занимание, независимо дали става дума за рисуване, писане или музика. Вашите уникални идеи и перспективи ще бъдат високо ценени от другите, така че не се колебайте да ги споделите. Освен това, не забравяйте да поддържате отворени линии за комуникация с любимите си хора; те ще оценят вашата искреност и разбиране.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Днес може да се окаже предизвикателен ден, Скорпион. Марс, управляващата ви планета, образува квадрат с Юпитер, което може да доведе до напрежение и конфликти. Въпреки това, не позволявайте на гнева или разочарованието да ви попречат да изразите мнението си. Изразете чувствата си честно и открито, но също така бъдете готови да изслушате гледната точка на другия човек. Чрез открит диалог и взаимно уважение можете да разрешите всякакви недоразумения и да излезете по-силни от другата страна.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Днес ще откриете, че сте пълни с енергия и ентусиазъм, Стрелец. Слънцето, управляващата ви планета, образува секстил с Уран, което ви кара да виждате света през нова призма. Това е идеалният ден да опитате нещо ново или да се впуснете в приключение. Вашата смелост и желание да поемате рискове ще ви служат добре, така че не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт. Освен това, не забравяйте да проявявате състрадание и разбиране към другите; те ще оценят вашата доброта и щедрост.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Днес може да се почувствате леко претоварени, Козирог. Луната, управляващата ви планета, образува квадрат с Плутон, което може да доведе до напрежение и конфликти. Не се обезсърчавайте обаче; вместо това прегърнете непредсказуемостта на ситуацията и я превърнете във възможност за растеж и развитие. Освен това, не забравяйте да обръщате внимание на емоционалното си благополучие; отделете малко време, за да се отпуснете и да се погрижите за себе си.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Днес ще откриете, че сте пълни с креативност и вдъхновение, Водолей. Меркурий, управляващата ви планета, образува тригон с Нептун, което ви кара да виждате света през нова призма. Това е идеалният ден да се потопите в артистично занимание, независимо дали става дума за рисуване, писане или музика. Вашите уникални идеи и перспективи ще бъдат високо ценени от другите, така че не се колебайте да ги споделите. Освен това, не забравяйте да поддържате отворени линии за комуникация с любимите си хора; те ще оценят вашата искреност и разбиране.

Риби (19 февруари - 20 март)

Днес може да се окаже предизвикателен ден, Риби. Слънцето, управляващата ви планета, образува квадрат с Плутон, което може да доведе до напрежение и конфликти. Въпреки това, не позволявайте на страха или несигурността да ви попречат да изразите мнението си. Изразете чувствата си честно и открито, но също така бъдете готови да изслушате гледната точка на другия човек. Чрез открит диалог и взаимно уважение можете да разрешите всякакви недоразумения и да излезете по-силни от другата страна.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Новини на турски език
  • 12:35 Малки истории /п/
  • 12:45 Телепазарен прозорец
  • 13:00 Войната на буквите тв филм /9...
  • 14:00 Хала документален филм /България,...
  • 15:00 Натисни F1 образователна поредица...
  • 15:30 До сърцето детски тв филм...
  • 15:45 Телепазарен прозорец
  • Сега bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците и приятели" - комедийно...
  • 13:30 "Присъда" - сериал, с.1, еп.10 /п./
  • 15:00 Премиера: "Плен" - сериал, с.1,...
  • 16:00 Премиера: "Скъпа мамо" - сериал,...
  • 17:00 bTV Новините
  • 17:30 "Двама мъже и половина" - сериал,...
  • 18:00 "Стани богат" - телевизионна игра с...
  • Сега Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
  • 13:30 "Свободна да избира" (премиера) -...
  • 15:00 "Черешката на тортата" - риалити
  • 16:00 Новините на NOVA
  • 16:30 "Да хванеш гората" - документална...
  • 17:00 "Семейни войни" - телевизионна игра
  • 18:00 "Сделка или не" - телевизионна игра
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.