Нова телевизия готви знаков трансфер, който вероятно ще се случи от началото на есента. Телевизията е напът да отмъкне най-голямата звезда на Би Ти Ви – синоптичката Натали Трифонова, и да я направи свое лице. Преговорите вървят в пълна секретност от няколко месеца и в момента са почти на финалната права, научи "Уикенд” от сигурен източник.

 

Натали вече два пъти е била забелязвана в сградата на Нова телевизия, като последната среща е била в началото на юли, при това в почивен ден, когато по коридорите не се срещат много хора. Трифонова е имала среща с един от големите началници, който от месеци я увещава да смени работното си място. Предложението към красавицата е наистина неустоимо – идеята е тя да стане титулярният пети панелист в предаването "На кафе” на мястото на преместената в "Съдебен спор” Ромина Тасевска, а освен това ще чете синоптичната прогноза в централните емисии през седмицата.

Мълви се, че от Нова били готви да дадат бомбастичната заплата от 12 000 лева на дългокраката хубавица, което е доста повече от възнаграждението й в Би Ти Ви, което според слуховете е около 7000 лева. Към офертата вървяла и еднократна трансферна сума в размер на 30 000 лева, което също било доста съблазнително за блондинката. Почти сигурно е, че Натали ще приеме офертата, и е много възможно да я гледаме по Нова още от началото на есента.

Трифонова от поне 2 години е систематично ухажвана от конкуренцията, но винаги е отклонявала офертите. Сега обаче синоптичката била много обидена на Би Ти Ви за това, че се отнесли недостатъчно добре с нея в "Денсинг Старс”. Натали сериозно се надявала да победи в риалитито, но накрая състезанието бе спечелено от Неделя Щонова и Наско Месечков. Красавицата била убедена, че е прецакана, журито целенасочено й давало по-слаби оценки и се разсърдила на медията.

Това стигнало до ушите на ръководните фактори в Нова и те подновили преговорите си с нея. Така се стигнало и до конкретна оферта – дългокракото изкушение да стане панелистка в "На кафе”, където така и не се намери заместничка на Ромина Тасевска. Появата на Натали като едно от лицата на сутрешното предаване със сигурност ще увеличи още рейтинга. Освен това се надявали да ударят рейтинга на новините по Би Ти Ви, отнемайки основния им коз – хубавата синоптичка.

От Нова още не можели да преглътнат факта, че Би Ти Ви им отмъкна знаковото предаване "Стани богат” барабар с водещия му Ники Кънчев, и решили да нанесат удар, взимайки може би най-разпознаваемото им лице.

Евентуалната поява на Натали Трифонова в Нова телевизия със сигурност ще разклати не само Би Ти Ви. Подочула за готвения трансфер, в ужас била Никол Станкулова, която от години е примадоната сред синоптичките в Нова. Тя открито ненавиждала колежката си и вече крояла планове как да осуети назначението й.