Седмичен хороскоп

Ето каквомежете да очаквате до 23 август

по статията работи: iNews | 17.08.2024 | 14:30

Овен 21 март – 20 април

Днес ставаме с едно решение, а ще заспим със съвсем друго. Ситуацията се променя, случват се събития, които ще редактират връзки и отношения. Изчакайте, работете над личната си визия, идете на козметик и фризьор, подгответе се за новото, което идва в утрешния ден и ще разбърка живота ви, за да го оправи. Не е ден за работа, не замествайте колега, отговорностите се прехвърлят. На 17-и не бързайте с инициативите. Ден на колелото, всичко се променя. 18-и ви води към нова среда и нови връзки. На 19-и лесно се отива към преразход, туширайте амбицията. 20-и е благ и хармоничен ледовете се топят. На 21-ви постигате целта си поради слабостта на конкуренцията. 22-ри изисква равносметка. 23-ти е рисков и зарибяващ, не подписвайте нов договор, не влизайте в преговори.

Телец 21 април – 20 май

Ще получите ценна информация, която използвана добре и навреме ще ви помогне да спечелите и да излезете от кризисна ситуация. Решавате проблем, който отдавна ви мъчи. Денят е магичен, помага да се освободим от тежестите на миналото, от всичко, което ни пречи да работим и живеем щастливо. Доставете си радост за сетивата и душата, идете на козметик и масаж, релаксирайте. На 17-и полезните продукти лесно се усвояват, позволете си релакс и посещение на център за разкрасяване. На 18-и трудно ще се справите със задачите, нужен ви е надежден екип. 19-и носи болезнено изтрезняване. На 20-и делете честно отговорности и придобивки. На 21-ви отстранявате от пътя си хора с комплекси, но на 22-ри една врата ще се затвори пред вас. 23-ти е ден на измами и лъжи.

Близнаци 21 май - 21 юни

Ден на пръстена и колелото, време е да кажете "да” не само пред олтара, а и във връзките, в които до момента сте пазили неутралитет. Всичко се променя и преобръща, важно е да направлявате ситуацията финансово и юридически. В момента стъпвате на личната си мисия в този живот, направете разчистване на връзките, подредете си приоритетите и сложете край на колебанията. На 17-и върви разчистваща пътя ви програма. Лесно се усвояват знания, полезни уроци и продукти. На 18-19-и уредете срещи и пътувания. Луната от Водолей активизира Марс и Юпитер от Близнаци. Постигате важна цел. На 20-21-ви излизате от личния си комфорт и преживявате стресови моменти. На 22-ри се получава по заслуги, идват награди и повишения. 23-ти е рисков.

Рак 22 юни – 21 юли

Съдбата завърта колелото и което е било отдолу, потиснато и забравено, излиза на преден план и позиция, а актуалното до момента губи силата си. Постарайте се да станете част от промените, а не да се опитвате да задържите статуквото. На родените в третата декада трудно ще им се получи, особено ако противопоставят семейните нужди на професионалните дела. На 17-и не правете планове, всичко ще се обърка. 18-и подрежда отношения и приоритети, срещате и се свързвате с хора важни за бъдещето ви. На 19-и искате много, но и другите претендират. Дано получите достатъчно. 20-21-ви са силните ви и пробивни дни, постигате желаното. На 22-ри срещате стена от недоверие и неразбиране. 23-ти е рисков, не планирайте договаряния и сключване на сделки.

Лъв 22 юли – 22август

Днес имате късмет и шансове, от които бързо трябва да се възползвате. Пътувайте, водете преговори, но никъде не отивайте неглиже. По дрехите и визията ще ви посрещат, а по ума ще ви изпращат. Постарайте се да бъдете на ниво при делови и приятелски срещи. Едно запознанство ще се окаже особено ценно за бъдещето. Вечерта ситуацията ще се промени, утре ви чакат проблеми. На 17-и може да спечелите в момент, когото изглежда, че губите. Колелото на съдбата се завърта и до вечерта шансовете отиват при друг. На 18-19-и в хороскопа ви действа тежък кармичен кръст, движете се на пръсти. Конкурентите ви се обединяват, назряват конфликти. 20-и носи примирие, дава ви се отсрочка. На 21-ви страхливите ще ви служат. 22-23-ти са успешни и творчески.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на пръстена и колелото. Някой ще се обвърже, а друг ще избяга от отговорност. В този ден много неща в живота ви може да се променят за миг. Може да получите и нова информация, която ще помогне да излезете от притеснително положение и да вземете важно решение. Старите проблеми отново са на дневен ред, но сега вече може да намерите единствено правилното решение. На 17-и може да промените една губеща ситуация в своя полза. 18-и е ден за съвместни инициативи с хора от вашето тесто и ранг. Влезте в подходящата среда. 19-и е рисков, очертават се битки на интереси. На 20-21-ви срещате голяма конкуренция. Луна, Сатурн и Нептун са в опозиция на Венера от вашия знак. Едно пътуване може да ви раздели с любовта. 22-ри идва с подарък, а 23-ти със загуби.

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените в третата декада днес излизат от зоната на личния си комфорт, правят грешни ходове и попадат на грешния човек. Не се намесвайте и обвързвайте, изчакайте действията на хората, от които зависите. Тенденцията е ситуацията коренно да се промени. Не взимайте важни решения, не е изключено и позицията ви в момента да не отговаря на реалностите и нуждите. 17-и е рисков, губите в една посока, но печелите в друга. На 18-19-и сметките се разчистват, всеки ще получи по заслуги. Проведете разговори с тези, които по някакъв начин са ви предали. 20-и изисква балансирана игра и политика. На 21-ви печелят пробивните и настойчивите. На 22-23-ти Луната ви гледа в опозиция от знака на Овена, група хора се обединяват срещу вашите искания и интереси.

Скорпион 23 октомври – 21 ноември

Денят е благоприятен за провеждане на оздравителни процедури, но не само по отношение на тялото, а и на личните ви връзки. Проведете уточняващи разговори, нищо важно не оставайте за утре, когато друг ще владее положението. На преден план излизат имотните дела, които не търпят отлагане. Запазете спокойствие, опитайте да се разберете "со кротце и со благо” с всеки. 17-и стартира нови дейности и отношения в живота ви. На 18-19-и Луната от Водолей задвижва тежък кармичен кръст в хороскопа ви. Ще се наложи да приемете един и да отхвърлите друг. Трудно се намира средното положение. Каквото отложите за 20-21-ви, ще мине по вашите правила, другите ще си замълчат. 22-ри изисква тежък избор, някои връзки се вледеняват. На 23-ти срещате големи хитреци.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на колелото, всичко се променя, решавате да отделите повече време на външния си вид и на здравето. Направете дълго отлаганите процедури, релаксирайте на приятно място и опитайте да изчистите от съзнанието си негативните мисли. До края на деня ще се наложи да вземете важно решение, което корено може да промени вашия живот и този на семейството. Ден на откровение. На 17-и направете нещо за себе си, позволете си релаксиращи и разкрасителни процедури. За 19-и планирайте съвместни срещи и инициативи и участвайте в групови изяви. На 19-и страстите се развихрят, всеки иска и не се съобразява с никого. 20-и изисква помирителен тон, иначе губите. 21-ви ви вкарва в рискова програма. На 22-23-ти държите здраво юздите и си взимате отнетото преди.

Козирог 22 декември – 20 януари

Пътувайте, водете преговори. Добре е да се правят огледи на имоти, да се финализират сделки и покупко-продажби. Този ден завърта колелото на съдбата и ви помага да завладеете нови позиции в бизнеса и в живота. Облечете новите дрехи, ще има за какво да почерпите, а и на срещите, на които отивате, ще ви оглеждат и преценяват, одобряват и приемат. Покажете и дайте най-доброто от себе си. На 17-и взимате решение за промяна и бързо правите крачка в избраната посока. 18-и идва с предложение за съвместна работа и живот с хора от вашата кръвна група, с вашите разбирания и интереси. На 19-и се сблъсквате с чуждите желания и претенции, а на 20-и ще се разберете. 21-ви носи награди, но на 22-23-ти ще си плащате за всичко, ще срещате провокатори, ще ви изнудват и притискат.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Промените са навсякъде, покажете се в различна светлина, променете прическа и визия, облечете нови дрехи и предложете нови решения при преговори. Губят тези, които не синхронизират действията си с новите изисквания на средата. Постъпете нестандартно в една стандартна ситуация, в която някой ви подтикват да вземете неизгодно и губещо за вас и бизнеса ви решение. На 17-и се подгответе за промени, старото си отива. 18-и разпределя нови роли и отговорности, Луната навлиза във Водолей. 19-и е ден на конкурентни битки, отложете за 20-и важните разговори. На 21-ви губят хората с комплекси, изправете се, защитете позициите си. 22-ри идва със заслужени награди за спечелените в миналото битки. На 23-ти навсякъде са заложени капани, не подписвайте нов договор.

Риби 19 февруари – 20 март

Какъвто и проблем да се появи днес, ще намерите решението и ще излезете от кризата. Не бива да нервничите, действайте спокойно и с такт. Ще получите свежи сили и ще се справите и с най-трудните задачи. Този ден сваля от раменете ви част от тежестите на миналото, не бързайте да се ангажирате с нещо ново. Починете, размислете, направете разбор на деловите и лични връзки. 17-и е преобразяващ и магичен ден, много неща ще се променят, възползвайте се от шансовете на живота. На 18-и послушайте гласа на интуицията, влезте и изберете хармоничната за вас среда и хората, които не ви натоварват. На 19-и оставете другите да водят битки. 20-21-ви ви дават лични предимства, стига да преодолеете комплексите. На 22-ри отхвърлете стари зависимости. 23-ти е рисков.

Неда Иванова, "Телеграф"


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Разследване на един държавен...
  • 23:00 По света и у нас
  • 23:15 Студио Х: Лейди Макбет игрален филм...
  • 00:45 Черното лале игрален филм /п/
  • 02:35 Туризъм.бг /п/
  • 03:30 Олтарите на България
  • 03:55 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 04:30 Бразди /избрани моменти/п/
  • Сега "България търси талант" -...
  • 23:00 "Мъже за пример" - комедия, трилър,...
  • 01:15 "Най-големите митове в историята" -...
  • 02:15 "К-9: Частен детектив" - екшън,...
  • 04:10 "Вкусът на България" - кулинарно...
  • 04:40 "Светът на здравето" - здравно...
  • 05:10 "Тролчета: Купонът продължава" -...
  • 05:40 "Дракони: Защитниците на Бърк" -...
  • Сега "Транспортер 2" - с уч. на Джейсън...
  • 22:50 "Убийство в Ориент експрес" - с уч....
  • 01:10 "Джоджо Заека" - с уч. на Скарлет...
  • 03:15 "Съдби на кръстопът" - предаване на...
  • 04:00 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
  • 05:00 "Идеалната сватба" - с уч. на...
  • 06:20 "Иконостас"
  • 06:50 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.