Топ 20 на най-луксозните бордеи по света СНИМКИ

Всички тези публични домове са абсолютно законни, а удоволствията там са издигнати на пиедестал

по статията работи: iNews.bg | 15.06.2022 | 08:10
Топ 20 на най-луксозните бордеи по света СНИМКИ

Сексът продава - вероятно заявяването на това твърдение така директно е малко прекалено, но все пак е самата истина. А законният, лицензиран бизнес с публични домове е сериозна работа. Само в Германия се смята, че докарват над 15 милиарда евро годишно. Това е над 17 милиарда долара. Тъй като проституцията е законна в много страни по света, бизнесът на публичните домове се разраства експоненциално. Бордеите се справят доста добре, дори ако икономическите забавяния се отразяват на бизнеса им. И в добри, и в тежки времена те процъфтяват.

Но както всичко останало, бизнесът с публични домове има ясно изразен по-висок клас, където луксът и обслужването имат цена. Наред с луксозните публични домове като Club LV в Холандия се появява нова порода публични домове. Забравете мъжете на средна възраст. Това, към което се стремят да направят места като Café Mellenium в Сао Пауло, Бразилия, е да привлекат млади мъже от висока класа, които идват в комплект с огромни сметки и златни карти. Тази нова порода публични домове съчетава танцовия клуб и публичния дом, понякога дори с търговия на дребно.

Ето 20 публични домове от висок клас от цял ​​свят. И то напълно законни:

20. Maison d'envie – Берлин, Германия

Намира се в Берлин. Тук дават отстъпка на клиентите, дошли с колело или с градски транспорт. На седмица от тази отстъпка се възползват около 3-4 души. Тя е с цел не само опазване на околната среда, но и облекчаване на ситуацията с паркирането около сградата.

19. Big Sister –Прага, Чехия

Тук красиви чехкини и словачки ще ви обслужат безплатно, при едно условие – да се съгласите да бъде направен видео-запис, който те могат да разпространяват както намерят за добре.

18. Star Wars Bordello – Лос Анджелис, САЩ

Намира се в Лос Анджелис, това е нощен-клуб ( с допълнителни услуги). Един от най-популярните танци на стриптизьорките е вдъхновен от филма "Междузвездни войни".

17. Mustang Ranch Resort. Невада, САЩ 



Легалният бордей в щата Невада се слави като един от най-скъпите в Америка. По своята концепция той прилича на обикновен хотел, но клиентът тук не плаща за стая, а за момиче, което ще го съпровожда. 

16. Nana Entertainment Plaza. Банкок, Тайланд 



И отново Тайланд. Nana Entertainment Plaza не случайно е смятан за сърцето на разврата в Банкок. Това не е обикновен публичен дом, а цял развлекателен комплекс, включващ в себе си бордеи, стриптийз клубове и барове... 

15. Club LV - Амстердам, Нидерландия

Club LV е публичен дом от висок клас, който твърди, че е едно от най-известните заведения за ескорт услуги в Амстердам. Там преобладава азиатската ексцентрика. Той също така управлява ескортната услуга на Lady Valentine "висок клас". Декорът е модерен, атмосферата е спокойна, с малко азиатско странно и позлатено място. Бързате за ескорт? Обадете им се и те гарантират, че момиче ще почука на вратата ви в рамките на половин час. Ако искате да се отбиете до мястото, то разполага с 8 луксозни стаи с изискана леопардова кожа. Бъдете сигурни, мястото получава много високи оценки за своята дискретност. Ако очаквате да намерите информация за цените на уебсайта, ще бъдете разочаровани. Ако трябва да питате, вероятно не можете да си го позволите.

14. Yab Yum - Амстердам, Нидерландия

Това е място от типа "виж това място". Yab Yum бива луксозен публичен дом, който се съществува като къща с достойнства на канала от 17-ти век в Амстердам, докато не бива затворена през 2008 г. Изглежда, че някои закони са били нарушени.

Той е закупен от предприемач, който през 2013 г. е подал молба за възстановяване на лиценза на публичния дом. За да не губи време и пари, той отвори отново мястото като музей чака решението за лиценза. Манекени заменят работещите момичета. В момента може да видите "оригиналните" легла, бара и медицинската стая за момичета. И е под наем за следващото ви събитие. Вероятно обаче не е мястото за вашия сватбен прием.

13. Gentlemans’s Club Leonardo - Прага, Чехия

GC Leonardo прилича на луксозен, модерен европейски хотел, с елегантно обзавеждане и приглушено осветление. И идва с гаранция за качество. Ако не получите това, за което сте платили, ще ви дадат един час безплатно. Те работят с предплащане и таксуват около 0 на час. Поискайте вашата VIP Gold Card след първата си "услуга" и получете отстъпка за следващата, което означава, че следващият ви час ще бъде изгодна цена от около . Ако искате ескорт за 24 часа,  това е около 00. Независимо дали сте притежател на VIP Gold Card или не. А споменахме ли VIP градината на покрива? В комплект с хидромасажна вана и, вероятно, излежаващи се дами.

12. Lush - Маркула, Австралия 



Този австралийски публичен дом е известен с това, че наред с момичетата за секс услуги, предлагат и мъже. Един час почивка там ще ви струва 350 долара. 

11.  Sheri's ranch - Невада, САЩ 



Щом вече говорим за Невада, трябва да се спомене и "Ранчото на Шери". Този луксозен бордей и цял курорт с различни спа услуги и масажи. А който попадне там пръв, специално му се организира екскурзия из заведението. 

10.  Bernds Sauna Club - Хеннеф, Германия 



Както подсказва заглавието там има и сауна. Освен нея, посетителите могат да се насладят на всичките прелести на бордея, а изморявайки се от секс, те могат да погледат стриптийз, да поплуват в басейна, да се разходят из градината или да участват в развлекателни програми. 

9.  Pink Palace - Мелбърн, Австралия

Разположен в Мелбърн, Австралия, това трябва да е най-дискретният луксозен публичен дом в страната на външния вид. Когато го разгледате отвън, изглежда като малка офис сграда, докато не забележите скритите неонови табели. Има смесена ориентация на атмосферата.  Салонът и барът му наподобяват викториански мъжки бар. Въпреки това, ако пристъпите навътре, всичко се променя и има малко класическо гръцко настроение. И така, какви според вас са цените в този изгубен гръцки свят? Е, за 20-минутна ще трябва да се разделите с малко над 130 австралийски долара. През нощта всичко се променя и трябва да очаквате да плащате близо 260 австралийски долара на час.

8.  Paradise – Щутгарт, Германия 

Бордеят Paradise е станал толкова популярен, че с времето негови филиали започнаха да се отварят из цялата страна. Заведението е изпълнено в марокански стил. Стаите са украсени с дърво и позлата в духа на 19-тото столетие. 

7.  Stiletto - Сидни, Австралия  

Това е много луксозен клуб в Сидни, Австралия. В интериора може да видите два огромни вътрешни водопада, стаите са луксозно-обзаведени и тематични. Темите са Джеймс Бонд, Камасутра, Воаьорство, Римска оргия и др. Трябва предварителна регистрация, за да приготви персонала всичко тематично.

6.  Cafe Millenium - Сао Пауло, Бразилия 



Името на заведението е подвеждащо, това въобще не е кафене, а ултрамодерен развлекателен комплекс за богати клиенти, пише трафикнюз. Там има клуб за танци, барове, секс шопове и, разбира се, стаи със жрици на любовта. 

5.  Harem - Мелбърн, Австралия

Разположен в Мелбърн, Австралия, този джентълменски клуб определено е в собствена класа, когато става въпрос за екстравагантност и изтънченост. Известен е с изключителните си услуги и обслужва своите клиенти, господа, дами и дори двойки вече повече от 25 години. Клиентелата е строго елитна; повярвайте, не бихте могли да си позволите да похарчите куп пари, ако не сте богат. Цената за all inclusive e към 0. Въпреки това, не е нужно да се паникьосвате, все пак можете да се насладите на някои от техните основни услуги на цена от 0 или 0 в зависимост от вашите нужди.

4. Utopia - Банкок, Тайланд 



Домът на разврата "Утопия" е един от най-популярните бордеи в Тайланд. И нека клиентът да не се въвежда в заблуждение от минималистичния дизайн на интериора, качеството е на най-високо равнище.

3. La Belle - Банкок, Тайланд 

Това е друг луксозен публичен дом, който се намира в Банкок, Тайланд, вероятно по-малката сестра на Утопия. Обстановката е екстравагантна с няколко етажа, полилеи и ескалатори. Всички момичета в това помещение имат репутацията на изключително сладки и приятелски настроени. Въпреки че цените са малко тайна, всички разбираме, че в Тайланд всичко става. La Belle определено е мястото, което да ви предложи вълнуващо прекарване в Банкок и особено ако ви е за първи път! Ако сте били в Утопия, тогава La Belle е една степен по-висока!

2 . Ginza Club - Банкок, Тайланд, има го и в Австралия, Япония и Виетнам


 
Проституцията в Тайланд и Австралия е легализирана, затова там има бордеи за всякакъв вкус. За един от най-разкошните се смята тематичният публичен дом Ginza Club. Цената на час "диамантно обслужване” започва от 320 долара и в зависимост от желанията на клиента може да нарасне няколко пъти.

1.  Penthouse - Сидни, Австралия  

Ще трябва да отидете чак до Австралия, за да изпитате тръпката, която предлага най-малкият континент в света. Тук вече процъфтяват нови форми на забавление за възрастни. Секс търговията може и да е съществувала в тези части много преди 19-ти век, но пентхаусът променя играта.

Това място е екстравагантно декорирано според съвременните стандарти и излага изтънченост, еротични фантазии, на които само популярната елитна клиентела може да си позволи да се наслади. Този изключителен джентълменски клуб е построен, за да имитира елегантен завършек в викториански стил, допълнен с изкуство и интериорна декорация в стил 1920. Момичетата се доставят от цял свят, включително Азия, Африка, Северна Америка, Южна Америка и Скандинавия. Ако сте твърде срамежлив, за да изпитате тръпката от този джентълменски клуб, Penthouse предлага на своите клиенти и ексклузивна услуга за извикване в централния бизнес район на Сидни.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 05:10 Още от деня коментарно предаване /п/
  • 05:40 Телепазарен прозорец
  • 05:55 Денят започва сутрешен блок с...
  • 09:20 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 11:00 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 12:00 По света и у нас
  • 12:25 Новини на турски език
  • Сега "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Ослепително слънце" - сериал /п./
  • 05:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 06:00 "Тази сутрин" - информационно...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците и приятели" - комедийно...
  • 13:30 "Златно момче" - сериал, с.2, еп.8...
  • Сега "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:20 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 06:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
  • 13:30 "Свободна да избира" (премиера) -...
  • 15:00 "Не ме оставяй" (премиера) - сериен...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.