Извънземните идват другата седмица!

Това обяви британският учен Саймън - Холанд, бивш сътрудник на НАСА

по статията работи: iNews | 17.10.2024 | 16:45
 Извънземните идват другата седмица!
Генерирано с ИИ
Повече за:

Извънземните идват другата седмица! Това обяви британският учен Саймън - Холанд, бивш сътрудник на НАСА (аналог на покойния професор Юлиан Вучков у нас. Той казва, че ни делят само няколко дни от научаването на голямата новина.

Според него космическите агенции вече имат сигурно доказателство за съществуването на извънземна цивилизация и то е радиовълната BLC-1. Холанд, който е сътрудничил с НАСА и се е появявал в студиата на Би Би Си, разяснява, че тя е изпратена в Космоса от неизвестен на човечеството интелект - т.е. някаква висша сила. Върху изследването й работи частен институт "Брейктру Лисън", базиран в Оксфордско. Той е регистриран на името на някакъв си Юри Милнер, което подсказва руска следа, пише "България Днес".

Научният център няма собствен телескоп, а използва сигналите на други. Вълната е хваната от обсерваторията "Паркс" в Австралия още през 2019. Английският Вучков не иска да разкрие повече подробности, но споделя, че новината ще е "революционна". Остава да се изчистят последните съмнения, че радиовълната BLC-1 е излъчена от някакъв естествен космически обект.

Тази задача би могла да отнеме и повече от седмица, ако не беше сериозният натиск да се завърши колкото се може по-скоро. Притесненията на "Брейктру Лисън Институт" са, че и Китайската космическа агенция работи усърдно, за да разреши загадката. В резултат състезанието е жестоко колкото това за изобретяването на атомната бомба през Втората световна война. Професор "Вучков Холанд" е категоричен, че макар и да трябва да почакаме още физическата поява на пришълците, новите разкрития ще ни дадат важна насока къде да ги търсим.

Голяма част от известните хора у нас твърдо вярват в НЛО, като някои от тях дори са имали срещи с представители на чужди планети. Най-категорична в това отношение е Латинка Петрова.

"Стъписване необяснимо, примесено от любопитство и страх, леко оглупяване. Стояхме мирно и ги гледахме 5-6 минути, чакахме нещо да се случи." Такива чувства изпитала Латинка при срещата си с извънземни в миналото, които сподели специално за "България Днес". Тя и колегата и Никола Анастасов се прибирали от участие в провинцията и минавали с кола към 2,30 часа след полунощ по пътя между Златица и Пирдоп. Годината била 1982 г., когато ненадейно пред тях видели светлина.

"Аз карах колата, скочих на педала, форсирам, а колата гасне и накрая спря", разказва Петрова и продължава: "И тогава Никола реши да се пошегува и каза: "Те знаят ли, че съм профпредседател на Сатиричния театър?". Аз му отвърнах: "Не".

Пред себе си актьорите видели ясно очертано и обагрено във всички възможни цветове елипсовидно тяло, което имало и вътрешно средно тяло, разположено в средата под формата на купол. Наблюдавали безмълвно причудливото явление близо 5-6 минути, което се движело леко и хоризонтално. И след това изчезнало, но не в дадена посока, а се свило в малка точка, която за миг вече потънала в тъмнината на нощта. Актрисата запалила колата и продължила, но след няколко километра видели будка с охрана и Анастасов й казал да спре. Актьорът отишъл при дядото в къщурката -и му казал: "Дядо, ти видя ли преди малко тук едно НЛО?".

Дядото съвсем спокойно му казал: "Видех, они идат сека нощ, оти се зареждат от урана тук на мините, не бой се". Никола Анастасов останал поразен от чутото.

"Вярвам, че съществува друг -извънземен живот! Аз съм франкофонка, повече от 40 г. чета чужди издания по темата, чета и апокрифна литература и вярвам, че ние, хората, сме един бивш експеримент на друго поколение, което си прави експеримент с нас, земляните.

Лошото е, че НАСА знае много по темата, те имат и пазят тела на паднали извънземни човечета, но не изнасят публично всичко за извънземната цивилизация, защото излизат с твърдението, че ние, хората, все още не сме готови за среща с тях очи в очи. Всеки изтръпва при мисълта за среща с извънземните, въпреки че се блазни от неистово любопитство към НЛО-то", разпалено разказва актрисата.

Присеща се, че четири пъти е гостувала на световноизвестната покойна пророчица Ванга. Един от пътите й се налагало да лети на турне със самолет до Испания, а тя имала страх и отишла при Ванга, а пророчицата й разказала абсолютно всичко предстоящо за живота й и я отпратила с думите: "Видим те, моме, много стара и проскубана. Живей си животу без страх".

"Така и стана, всичко, което Ванга ми каза, което въобще не мислех, че може да ми се случи, се случи в моя живот, казвам ви от позицията на моите 80 години. Тя ми каза още нещо, когато й разказвах за срещата ни с НЛО: "Они си знаят, ке се яват и ке ни кажат всичко за болестите". И аз й вярвам, че ще стане така." Актрисата твърди още, че гледката на НЛО чинията, все още е пред очите й, но след срещата си тя е осъзнала, че ние, хората, сме "дребни мравчици, които са наблюдаван експеримент от извънземна цивилизация".

"Никога не ми се е случвало да срещна извънземни, но откровено вярвам, че не сме сами", призна басистът на легендарната група "Ера" инж. Иван Несторов.

"Да си призная честно обаче, очаквам с нетърпение да ми се случи среща с НЛО и да ги приветствам, разбира се, ако са добродушни, а аз вярвам, че те са такива, защото логично извънземните цивилизации са много по-развити от нас", убеден е съсобственикът на "София Мюзик Ентър-прайсис" и започва да изброява: "Готов съм да се запозная с всичките им форми - рептили, роботи и всички видове биологични същества, вероятно те имат и разумни океани, а може би и разумни планини, защото те са по-висш разум и са надживели отдавна всички земни болести, лошотии и човешките злини като днешните войни, които ни заобикалят".

"Ако ми се случи да срещна НЛО, аз съм сигурен, че ще намерим общ език и ще обсъдим какъв точно номер да врътнем заедно на моята тъща", каза композиторът Богдан Томов. Тъщата на Томов по негови думи е златна жена, името й е Даниела и "Види ли нов виц за тъщи, тя първа ми го праща. Затова бих искал аз веднъж да я изненадам -с някоя извънземна шега".

"Повече от 40 г. обяснявам и пиша, че съществува живот извън Земята. В спокойните периоди между 80 и 200 хиляди извънземни да живеят постоянно между нас, които ни спасяват от собствената ни глупост, а понякога ни бранят от агресията на другите извънземни култури." Това разказа пред вестника ни астроложката Алена.

И след като НАСА преди ден потвърди, че е открила доказателства за "нечовешки разум в нашата галактика", земляни, бъдете готови за срещи с НЛО и не забравяйте, бъдете добри!


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Последният печели...
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:30 Избори 2024: Предизборни репортажи
  • 21:00 Вечерното шоу
  • 22:00 Страсти в Тоскана 2 тв филм /15...
  • 23:00 По света и у нас
  • 23:25 Забравени от Бога 2 тв филм /4...
  • 00:20 100% будни сутрешно токшоу с...
  • Сега bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 "Островът на 100-те гривни: Другата...
  • 22:00 "Колко ми даваш?" - забавно куиз...
  • 23:00 bTV Новините - късна емисия
  • 23:30 Премиера: "Закон и ред: Специални...
  • 00:45 "Трима братя, три сестри" -...
  • 01:40 "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • Сега Новините на NOVA - централна емисия
  • 20:00 "Игри на волята:...
  • 22:00 "Big Brother" (премиера) - риалити,...
  • 23:00 Новините на NOVA
  • 23:30 "Хъдсън и Рекс" - сериал, сезон 4
  • 00:30 "Кметът на Кингстаун" - сериал,...
  • 01:30 "Пожарникарите от Чикаго" - сериал,...
  • 02:15 "Моето име е Мелек" - сериен филм
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.