Ако обичате бекон, пригответе го така! (ВИДЕО)

Направете си такава решетка от бекон на фурна

по статията работи: Пламена Вълчева | 23.05.2014 | 07:26

За всички, които обичат месо, това е поредният начин да угодят на стомаха си и на вкусовите си рецептори. 

Ако сте любители на беконa, трябва да пробвате този метод за приготвяне. Ще ви потекат лигите! 

Тези, които предпочитат печеното, пред пърженото, знаят, че бекон може да се приготви и на фурна. Обикновено го правим като нареждаме тънките слайсове бекон в тава за печене, застлана с алуминиево фолио и печем до степен на хрупкавост, която отговаря на вкуса ни.

Но наскоро попаднахме на един много любопитен начин за оформяне на решетка от препечен бекон. Вижте как да си го приготвите в домашни условия в Kulinar.bg



Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


16 склеротик невротиков 23.05.2014 | 14:39
Обичам бекон, може и да не е на такава плетеница, ама пък да е запечен леко и с допълнение някоя пържолка.
15 Лили Йовова 23.05.2014 | 13:19
Това може да се нарече истински месен шедьовър. изглежда много апетитно. любителите на месната кухня ще останат доволни.
14 Ape Ptero 23.05.2014 | 11:55
Ммм запечено беконче получава се нещо наистина страшно вкусно! Плюс това самата рецепта е доста бърза и ефектна.
13 reni angelova 23.05.2014 | 11:29
Честно казано не хапвам много бекон, но съм впечатлена от видяното. Толкова хрупкаво и апетитно изглеждаше, така че може да го пробвам.
12 mitko velev 23.05.2014 | 11:29
Ще пробвам, дано ми хареса.
11 positive thinking 23.05.2014 | 10:47
да, готино :)
10 Lady Blossom 23.05.2014 | 10:36
Беконче не обичам много, но печено така може - по-малко мазно е определено.
9 Божидара Алексиева 23.05.2014 | 10:30
Сигурно няма да е толкова мазно, колктоо пържения бекон:) Много добра идея.
8 Vanya Black 23.05.2014 | 10:18
Много хора всъщност и той най-вече от съображението за мазнините, а истината е, че те далеч не са толкова вредни и последни проучвания по темата го показват, откак човек е започнал да се храни с по-малко мазнини и повече въглехидрати има ръст на сърдечно-съдовите заболявания.
7 Анжелина ЖУЛИ 23.05.2014 | 10:04
Охаа, как хубаво го запече във фолиото, много хрупакв изглежд атака бекона, а и не е пържен! Бих пробвала този метод.
6 Anna Vasileva 23.05.2014 | 09:51
Кой не обича бекон?
5 трендафил въжарски 23.05.2014 | 09:51
много вкусно изглежда
4 Лола Стефанова 23.05.2014 | 09:48
Много добре се получава, че да може да се използва за сандвичи едно цяло парче, а не отделни такива. А и леко запеченото беконче е страшно вкусно.
3 Svetlozara Halacheva 23.05.2014 | 09:13
мазничкоо :)
2 Марго Хворева 23.05.2014 | 08:51
Колко просто като изпълнение и колко готино се получава всъщноста, наистина много яка и оригинална идея, със сигурност ще пробвам.
1 Надя Богданова 23.05.2014 | 08:40
Браво за идеята,не е полезен,но пък е много вкусен.

ТВ програма

Кино

  • Сега 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 11:00 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 12:00 По света и у нас
  • 12:25 Новини на турски език
  • 12:30 Светът на жестовете
  • 12:45 Телепазарен прозорец
  • 13:00 Последният печели...
  • 14:00 Телепазарен прозорец
  • Сега "Тази сутрин" - сутрешен блок с...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците" - комедийно шоу /п./
  • 13:30 "Присъда" - сериал, с.2, еп.39 /п./
  • 15:00 Премиера: "Плен" - сериал, с.1,...
  • 16:00 Премиера: "Моите братя и сестри" -...
  • 17:00 bTV Новините
  • Сега "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
  • 13:30 "Свободна да избира" (премиера) -...
  • 15:00 "Лабиринт към щастието" (премиера)...
  • 16:00 Новините на NOVA
  • 16:10 "Пресечна точка" - публицистично шоу
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.