Ето коя зодия сте според циганския хороскоп и какво вещае той за септември

Септември за повечето от нас ще бъде повратна точка в живота: той ще очертае нови перспективи и ще покаже необратимостта на промяната. Поне това гласи невероятен ромски хороскоп

по статията работи: iNews.bg | 24.08.2024 | 17:15
Повече за:

Септември за повечето от нас ще бъде повратна точка в живота: той ще очертае нови перспективи и ще покаже необратимостта на промяната. Поне това гласи невероятен ромски хороскоп, публикуван от БЛИЦ.

Да, звучи странно, но нека бъдем честни – мургвите хора често пъти имат по-специални дарби и виждат в бъдещето. Именно заради това мнозина се доверяват на техния хороскоп.

Сега една представителка на етноса – Галина Янкова, която е и много известна астроложка, реши да разкрие за какво да се готвят всички зодии през първия есенен месец на 2024 година.

Ето коя зодия сте според циганския хороскоп и какво вещае той за септември:

Купа (21.01 – 19.02)

Чашата е на прага на промени, които ще бъдат доста вълнуващи, но приятни. Близките хора ще ви помогнат да преживеете предстоящия период с минимален стрес.

Именно на тях се препоръчва да поверят целия си опит. Не се подвеждайте от съмнения и страхове, защото до края на месеца ще откриете първите положителни промени.

Качулка (20.02 - 20.03)

С настъпването на есента Качулката ще се окаже в епицентъра на заплетени любовни събития, които могат да изместят сферата на кариерата на заден план.

Когато правите труден избор и разбирате личните си предпочитания, опитайте се да запомните непосредствената си работна дейност и да я изпълнявате съвестно. В противен случай грешките, допуснати в работата ви, може да ви се върнат в края на месеца по лош начин.

Кама (21.03 - 20.04)

Привлечете подкрепата на предстоящия месец - той обещава да промени сериозно текущото ви финансово състояние. Худът трябва да се подготви за труден, но много продуктивен период.

Ако се покажете като компетентен и отговорен човек, можете да разчитате на отлично бизнес предложение, което ще генерира печалби в дългосрочен план.

Венец (21.04 - 20.05)

Септември обещава да даде на Венецът сбъдването на тайните му мечти, но дали те ще донесат истинско щастие не е лесен въпрос. Може да се окаже, че в хода на изпълнението на стари планове твърде дълго, вашите истински цели отдавна са се променили.

Не се разстройвайте от това откритие, тъй като подобна ситуация говори за лично израстване и мъдрост. Реализирайте новите си идеи и всичко определено ще се получи.

Свещник (21.05 - 20.06)

В началото на есента Свещникът ще бъде изправен пред труден избор. От вашето решение ще зависи не само вашето лично щастие, но и съдбата на някои хора.

Ето защо не бързайте да вземете решение и не забравяйте да слушате интуицията си. Също така в края на септември Свещникът може внезапно да забогатее. За да предотвратите парите си да се губят, инвестирайте ги във вашия бизнес.

Колело (21.06 - 21.07)

Колелото ще прекара по-голямата част от септември под знака на семейството. Вселената насърчава вашето помирение с близките ви, така че често ще ви поставя в подходящи ситуации.

Опитайте се да забравите за старите оплаквания и да направите крачка напред. Това ще ви помогне да възстановите духовната хармония и да откриете нов източник на вдъхновение в себе си.

Звезда (22.07 - 22.08)

Въпреки желанието за активен социален живот, през следващия месец Звездата ще трябва да прекара много време в уединение и философски размисли. Не се ядосвайте на сегашните обстоятелства, защото сега този начин на живот е по-приемлив и подходящ.

В края на септември Звездата разбира, че дадена ситуация не се е случила случайно, а с цел да ви накара да се замислите за минали грешки.

Камбана (23.08 – 22.09)

През септември Камбаната ще открие, че е готова да премести планини благодарение на мощния си енергиен потенциал. Използвайте силните си страни за себереализация в кариерата и участие в творчески проекти, които ви интересуват.

Хороскопът обещава на Камбаната не само много неочаквани събития, но и голямо любовно приключение в средата на месеца, което може да промени живота по-късно.

Монета (23.09 – 22.10)

Монета ще може да реализира плановете си за кариера през септември предсрочно, което ще му позволи да мисли за лични неща в свободното си време. Един от приоритетите ви ще бъде общуването със семейството и приятелите.

Не пропускайте да се съгласите с предложението на любимите хора да отидете заедно на приключение този месец, за да обновите мислите си и да освежите мирогледа си.

Дълъг кинжал (23.10 - 21.11)

Дългият кинжал/кама ще бъде озадачена от поведението на половинката през септември. Всички плашещи и мрачни мисли обаче ще се окажат пресилени, защото истинската причина за промененото настроение на вашия партньор сте само вие самите.

Помислете за последния път, когато отделихте време, грижа и обич на любим човек. Ако ви е трудно да отговорите на този въпрос, спешно коригирайте ситуацията, като започнете с планирането на романтична среща.

Брадва (22.11 – 21.12)

През първата половина на месеца Брадвата ще трябва да решава дребни проблеми, провокирани от някой от близкото му обкръжение. Ще трябва да осигурите пълна подкрепа на любимия човек, което в крайна сметка може да предизвика раздразнение и умора.

Опитайте се да му простите грешките, които е направил, и прекарайте оставащите две седмици от септември в нещо, което носи радост и удовлетворение. Помислете за старото си хоби, неизпълнени желания и инвестирайте енергията си там.

Подкова (22.12 – 20.01)

Грабнете шанса си да промените живота си. В края на септември обстоятелствата ще се стекат така, че Подковата трябва само да протегне ръка, за да хване късмета за опашката. Ако отдавна мечтаете за признание в работата и кариерни постижения, сега е моментът да се възползвате от ситуацията.

Подковата ще оцени упоритата работа, креативното мислене и бързата реакция, което с течение на времето ще доведе до преразглеждане на съществуващата позиция на работа и увеличение на заплатата.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега По света и у нас
  • 20:40 Спортни новини
  • 20:50 Убежище игрален филм /копродукция,...
  • 22:30 По света и у нас
  • 22:45 Студио Х: Официалната версия...
  • 00:40 Истинският живот игрален филм /п/
  • 02:30 Туризъм.бг /п/
  • 03:30 Библиотеката /п/
  • Сега "България търси талант" -...
  • 23:00 "Серийни убийци" - криминален,...
  • 01:20 "Най-големите митове в историята" -...
  • 02:30 "Вкусът на България" - кулинарно...
  • 03:00 "След сблъсъка" - романтичен, драма...
  • 05:10 "Тролчета: Купонът продължава" -...
  • 05:40 "Дракони: Защитниците на Бърк" -...
  • 06:00 Премиера: "Пътуване около света" -...
  • Сега "Кошмари в кухнята" - риалити
  • 21:00 "Транспортер 3" - с уч. на Джейсън...
  • 23:00 "Мумията" - с уч. на Том Круз,...
  • 01:10 "Пагубна стихия" - с уч. на Емил...
  • 03:10 "Съседка за секс" - с уч. на...
  • 05:00 "Рецепта за щастие" - с уч. на...
  • 06:20 "Иконостас"
  • 06:50 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.