Изкусните любовници – Везните

Определено тоя зодиакален знак знае как да се представи в леглото

по статията работи: Антония Михайлова | 25.08.2013 | 12:30
Изкусните любовници – Везните

Принципно Везните са щастливци в любовта – те удивително умеят да възприемат хората такива, каквито са, без да натоварват отношенията с излишни очаквания.

Везните често избират творчески професии, могат да постигнат голям успех в киното или дизайна. Дипломацията и политиката са други области, където Везните достигат големи върхове.

Съдбата е приготвила на Везните много превратности по жизнения им път. Постигнали желаното, те веднага се отклоняват на друга страна и си поставят нови цели. Ако срещнат верен спътник, желаещ да върви с тях по целия трънлив път, такъв съюз ще продължи дълго. Ако не, Везните могат да имат много любовни връзки в живота си.

Как е ТЯ в леглото

С една дума – тя е дама. Когато за първи път се появи пред вас в прозрачна ризка, светлината ще е отзад, за да постигне най-добър ефект. Тя внимателно ще подготви обстановката за сексуалната вечер. Жената Везни обича да наблюдава реакциите на своя партньор. И след това тя иска да знае и да чуе колко ви е харесало да бъдете с нея.

Предпочита всичко да става бавно. В края на краищата защо да се бърза? Нощта нали е предназначена за любов. Харесват ѝ предварителните ласки, включващи нежни слова. Мъжът може да изрецитира няколко любовни сонета, разбира се, ако е в състояние да го направи достатъчно убедително и да не развали впечатлението.

Тя разбира, че съблазняването е изкуство, а не физическа атака. Истински успешната среща в леглото трябва да бъде триумф и за двамата. Тя не е крепост, която трябва да се превзема със сила. Сигурна е в своята сексуалност и често ще подчертава това. Ще провокира партньора по неочакван начин.

Ако желаете да събудите драматичните ѝ наклонности, пробвайте с огледало на тавана. Или със специални светлинни ефекти. Тя обича да лежи по корем, а партньорът ѝ нежно да гали опънатия ѝ гръб. После ще се обърне. Ако сте прекарали с нея нощта, не я будете за закуска. Тя обича да поспи. Разчитайте на по-късна трапеза, по време на която можете да ѝ кажете колко прекрасно ви е било с нея.

Не се поддавайте на животински страсти и грубо отношение. Тялото ѝ може да се стреми към сексуално пресищане, но разумът ѝ иска умереност.

Тя е много женствена и както вече стана дума, инстинктивно е склонна към ексхибиционизъм. Жената Везни е готова да окаже внимание на човек, който ще оцени нейната красота. Тя обича тялото си и смята, че то е създадено, за да го гледат и да му се възхищават.

Ако искате да удвоите и утроите удоволствието, заложете на жена Везни. Те често са на почит сред мъжете фетишисти.

Как е ТОЙ в леглото

Независимо че сама трябва да си проправяте пътя, помнете, че той се стреми да ви достави удоволствие и е готов на всичко. Особено го вълнува изпитвате ли оргазъм. При правилен подход силно се възбужда. Много добре му действат леките докосвания с върха на пръстите по тялото му. Но не бъдете нетърпелива. Ако го пришпорвате, вечерта може да пропадне.

Той е изкусен в предварителните ласки, ако просто се отпуснете и им се наслаждавате. Ще бъдете напълно удовлетворена. Той прекрасно познава женската анатомия, има активно еротично въображение и необходимата интуиция. Нека не ви заблуждава външният му вид – мъжът Везни е доста издръжлив. Той няма да е бърз, но ще е постоянен и вие първа ще се окажете омаломощена.

Основно предпочита да прави любов с нежност. Умее да ласкае женското тяло и докато ви е съблякъл, вероятно вече се е възбудил. Страстта му не се насища бързо, той иска да изпита целия свят на чувственост. Има по-голяма издръжливост, отколкото ви се струва.

Сексът за него не се ограничава до лесната победа под чаршафите. Това е цяло преживяване. На първо място той ще мисли за вашето удоволствие. Ако, докато се занимава с вас в любовната игра, успеете да се отпуснете и да получите удоволствие, без да бъдете нетърпелива, толкова по-добре за вас. Ако усещате, че подобни ласки ще ви накарат бързо да стигнете докрай, контролирайте сама процеса. Но го правете внимателно. Не се опитвайте да заповядвате в спалнята.

Забравили сте да си пиете хапчето? Ако нямате подръка никакви предпазни мерки, мъжът Везни ще прояви разбиране. Но той иска да знае предварително какво се очаква от него. Не е против да спре в необходимия момент, но трябва да бъде предупреден. И не е най-верният любовник. Не изпитва дълбоки чувства и може да се впуска в повърхностни връзки. Той не вижда нищо осъдително в няколко връзки едновременно.

Не е против да наблюдава еротични сцени. С удоволствие ще гледа как правят любов други двойки. Може дори да постави огледало, за да гледа вас и себе си, докато правите секс.

Това е знакът на изтънчените, екзотични любовни игри. Неговият лек маниер на поведение и търпима натура не се променя в леглото.

Как да покорите Везните

Везните са брилянтите на Зодика – от тези, които виждате на витрината на "Тифани". Те живеят, за да им се възхищават. И техният свят е светът на добрите маниери и любезност.

Не се измъчвайте с въпроси каква тема за разговор да изберете. Везните имат много интереси – театър, антиквариат, дизайн, колекциониране на предмети на изкуството… Те са блестящи събеседници. Разбира се, любимата им тема са самите те. Каквото и да обсъждат, в действителност в замаскирана форма говорят за собствените си интереси. Не се скъпете на щедри комплименти, които имат почва под себе си, и те ще бъдат очаровани от вас.

Ако това ви изморява, превключете на нееднозначен проблем, обсъждайте пресата. Заемете твърда позиция, без да засягате събеседника. Везните винаги се интересуват от двете страни на въпроса и ако изразявате определена гледна точка, те с удоволствие ще ви приведат други аргументи. Това няма да предизвика конфликт – Везните се страхуват от него, – но може да породи оживен разговор. Ако кажете на Везната колко е умна и колко много сте научили, няма да направите грешка.

Везните обожават разкоша и често съдят за своите познати по местата, които посещават. Те са убедени, че истинските хора не посещават второкласни заведения – освен от любопитство. Атмосферата означава много за тях и неподходящата обстановка физически ги дразни. И няма значение от цената в доброто заведение. Везните смятат, че удоволствието им струва повече от парите.

Ако се опитвате да зарадвате Везната, демонстрирайте вкус. Не се обличайте небрежно. Везните трябва да се гордеят със своя спътник. Ако сте поканили представител на този знак вкъщи, подсигурете необходимата обстановка. Музиката не трябва да е прекалено силна, а осветлението – натрапчиво. Поднесете възхитителен обяд (дори ако трябва да го поръчате от скъп ресторант) в най-добрите си съдове – желателно на свещи. Добрата музика винаги е полезна. Везните реагират на мелодични звуци.

Обща препоръка: не се стискайте. Правете всичко с размах. Везните смятат, че по всеки въпрос излишъкът и избързването са за предпочитане пред недостига и закъснението.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


1 капаче калпаче 25.08.2013 | 12:35
Чакам статия за девите;)

ТВ програма

Кино

  • Сега По света и у нас
  • 20:30 Избори 2024: Предизборни репортажи
  • 21:00 Панорама с Бойко Василев
  • 22:00 В кадър
  • 22:30 Вечната музика
  • 23:00 По света и у нас
  • 23:25 На ръба игрален филм /копродукция,...
  • 01:10 Иде нашенската музика /п/
  • Сега "Аз обичам България" - забавна...
  • 22:30 "Dancing Stars Extra" - зад...
  • 23:00 bTV Новините - късна емисия
  • 23:30 "Под прикритие" - сериал, с.2, еп.9
  • 00:40 "Закон и ред: Специални...
  • 01:40 "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • 02:50 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • Сега "Един за друг" (нов сезон) -...
  • 22:00 "Шеф под прикритие" (нов сезон) -...
  • 23:00 Новините на NOVA
  • 23:30 "Военни престъпления: Лос...
  • 00:30 "911" - сериал, сезон 3
  • 01:20 "Роко Скиавоне" - сериал, сезон 1
  • 02:15 "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.