Как да свалите момиче в бара

Няколко съвета, които биха могли да преобразят петъчната ви вечер

по статията работи: Мартина Панайотова | 17.05.2012 | 17:46

Като муза на тази статия ми послужи историята, която ми разказа една приятелка преди няколко дена. Посмяхме се доста, но всъщност си е доста тъжно... Та, историята е следната: седи си тя на бара на прочут софийски вертеп заедно с няколко приятели от мъжки пол. Оказва се, че всички в компанията са "сингъл", което си е златен шанс за вечер, изпълнена с приключения и веселба.

Седи си компанията и се забавлява под звуците на Rolling Stones и не щеш ли през вратата влиза най-яката мадама, която съществува във вселената с всичкото му там: големи гърди, снажно тяло, дълги крака, перфектно лице, перверзен поглед – жена за милиони! Влиза девойката и пространството се изпълва с благоговейна тишина. Всички, които можело да се похвалят с наличието на тестиси започнали да я зяпат втренчено: клиентите припадали по масите, барманите изпускали чашите и изобщо положението било точно такова, каквото е в анимационно филмче, в което влиза Джесика Рабит. Приятелите на моята позната не били изключение: бързо-бързо барът се покрил с лигите им, а устите им издавали само нечленоразделни звуци. "И какво станало?", ще полюбопитствате вие. "Нищо", ще отвърна аз.

Мадамата, която била придружена само от една приятелка – също страхотна – седнала кротко на една маса, започнала да се върти насам-натам, разходила се до тоалетната 10 пъти, отишла да си купи от бара също толкова бири и общо взето направила всичко само и само да се социализира с някого в тоя проклет бар! Но, уви – това което взимала със себе си били единствено жадните погледи на втрещените момци, които започвали да хленчат и треперят всеки пък, когато приятелката ми ги попитала защо просто не я заговорят. Накрая тя разочарована хванала под ръчичка малката си чантичка и се прибрала да гледа "Игра на тронове” и да мечтае за рицари. Тъжно, нали? Затова хора, не се оглеждайте, а четете:

Първо,

осмелете се. Малко трудно би било да впечатлите момиче без дори да я заговорите, не мислите ли? Е, освен ако не съчетавате тялото на Джейсън Момоа, усмивката на Брад Пит и харизмата на Джони Деп. Ако това сте вие, можем само да ви завидим благородно. В останалите 99.9% от случаите ще е нужно да направите поне минимално усилие. Спокойно, в това няма нищо страшно – мъжете вече толкова рядко заговарят жени по заведенията, че те остават очаровани само от самия факт. Направи ли ви впечатление някоя дама, просто се приближете и я заговорете. Кажете нещо оригинално и забавно. Изненадайте я. "Извинявай, но случайно да си наясно кога е следващият влак за Варна?" или "Хубави обувки – имат ли 43 номер?" би могло да свърши работа в подходящата интонация. Избягвайте клишетата и поведението "Глей-ме-къв-съм-гъзар-кукло" - обречени сте на провал, ако девойката има поне 2 грама мозък.

Второ,

демонстрирайте интерес, но не се натрапвайте. Ако девойката откликне на шегата ви, може да я почерпите едно питие (не питайте, а действайте – жените обичат мъже на действието). Поинтересувайте се от нея, разпитайте я за интересите й, за причината да е тук, за вкусовете й – така може да се осведомите какво харесва и свободна ли е в действителност. Горещо ви съветваме да не отивате да се "запознавате" когато сте пияни до козирката – хората рядко успяват да се контролират в подобно състояние, а повярвайте, един фъфлещ пич, който пръска плюнка по лицето ти, докато се опитва да върже едно изречение, далеч не е ултимативната женска сексулана мечта.

Трето,

бъдете любезни с приятелите й. Ако е с други приятелки, почерпете по едно питие и тях. Ужасно невъзпитано е само една от дамите да бъде тритирана като такава. Бъдете любезен с тях и се постарайте да се покажете добронамерен. Жените имат силни "глутнически" инстинкти, затова се постарайте да спечелите всички членове на стадото, които биха могли да агитират за вас или да ви изпъдят.

Четвърто,

контактът. Нека предположим, че всичко досега е минало добре. Вече сте установили контакт с девойката, тя ви е откликнала и сте се разговорили. Ако намеренията ви към нея касаят нещо по-дълготрайно от съответната вечер, може би няма да е много уместно да я каните "на по кафенце" у вас, нали? Вместо това пробвайте да й вземете телефона или Facebook-а (в наши дни кому е нужен телефон, като си има профил). Не й конкретизирайте кога ще й се обадите или пишете или каквото там сте си разменили. Така оставяте момент на трепетно очакване. Разбира се, не злоупотребявайте с дължината му. Никоя жена не обича да чака прекалено дълго – дори и Брад Пит.

Пето,

ако все пак ви отреже, не унивайте. Случва се на всеки и, повярвайте, светът няма да свърши. Важното е, че сте опитали, а това си е достойно за аплодисменти. Истинският провал е тогава, когато оставиш мадамата да си тръгне, за да си пусне поредния епизод на "Игра на тронове".




Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


52 Stanislav Venev 13.08.2012 | 01:33
силните жени плашат слабите мъже :)Това клише вече не е актуално бъркани души за съжаление които не стават за семеен живот Семеен живот - В Съвременна България.Тук доста често,понякога и изненадващо бързо и мъже и жени остават без работа. Не всеки разполага със собствен апартамент,къща,каравана,палатка Каква сигурност и доверие в жената до себе си да има българският мъж - ако финансовото и материалното му положение се промени и тръгне надолу?Това също се случва често?
51 Stanislav Venev 13.08.2012 | 01:26
Има няколко типа момичета,които не трябва да сваляте в бара :) Информирайте се първо как да ги разпознавате :)) 1)Ако с тях има придружител или придружители от мъжки пол 2)Ако момичето/жената е придружена от 3 или повече приятелки 3)Ако момичето/жената при влизане в бара се оглежда и с поглед е обиколила целият бар 4)Най-важното - Ако е много лъскава,Тунингована, или като манекенка от подиума - Ако не покажете финансова и материална мощ Трето, бъдете любезни с приятелите й. Ако е с други приятелки, почерпете по едно питие и тях. В този случай ако нямате минимум 200 лева в наличност или джобни - Изобщо не се занимавайте
50 Велина Тошева 09.08.2012 | 12:48
Е,ако можеше всички мъже да са като теб! Поздрави от Видин! ххх
49 Sky KinG 08.08.2012 | 13:21
голяма наглост де...поне първите две трети :)
48 Kiril Atanasov 06.08.2012 | 21:07
В наши дни шанса да удариш на свястна, нормална жена, В КОЙТО и да е бар и заведение, е същия като да удариш шестица в 6/49. Не, че не се случва, но е през година-две. 90% "куклите", които гравитират около тези места са в някаква форма, точно както каза Деница, "без морал с голямо самочувствие без покритие". 9% са все още хлапачки, които нямат търпение да си намерят голям батко (разбирай 26-28г), който да ги разкарва с червената Голф 3-ка по МОЛовете и да им купува кОлички и сладоледи или са 20+ години с голеееми комплекси и душевни проблеми. И едва оставащия 1% са годните за някаква истинска връзка жени. Т.е извода - хубава и вярна статия, но за съжаление в 99% от случаите усилията отиват на вятъра, естествено, ако целта е дълготрайна връзка. За свалки едноневки направо могат да си я принтират под формата на наръчник новаците-мераклии :)
47 Mihail Marinoff 24.07.2012 | 23:48
Mного хубава и вярна статия, не бих го казал и аз по добре. Колкото до коментара под мен, Деница права си за някои неща. Всичко е до самочувствие и опит, някои го имат, други не. Не мисля, че само българите сме такива, а навсякъде е така. Шанс на какво ще попаднеш :)Аз не си падам конкретно по типът жени, които си описала, падам си по по-пищни :Д Ако си такава даи кординати и ще измислим нещо :Д ххх
46 Denitza Ivanova 18.05.2012 | 22:08
ами силните жени плашат слабите мъже :)за съжаление повечето от българските мъже са комплексари и страхливци.не знаят какво искат жените.по лесно им е да пият да правят безразборен seks.харесват ми жени без морал с голямо самочувствие без покритие.бъркани души за съжаление които не стават за семеен живот.аз живея в чужбина и тук мъжете не са толкова комплексирани.дори cа малко нахални.в крайна сметка ние сме нежният пол.вие ще ни сваляте ние ще ви отказвамe и не будете нахални не забравяйте че някой ден вие ще имате дъщери.а тоя материал за външният вид на жените мога да кажа само едно голямо xaxxaxxaxxa.наще мъже и техният вкус.3 години на рет явно е сезонът на мумиите няколко мои приятели се хванаха гаджета.много грозни тия бе нахални с големи усти девиза им aз съм най най за това никой не заслужава уважение попиляха ги тия момчета ама като са тъпани така ще е.ния вейки кокалести гнусна работа скелети с по една тиква за глава.ама колкото е по проста една българка толкова повече я харесват.и пак казвам между вас глупаци има и мъже с достойнство ако между вас има такъв да ми пише.
45 Панайот Траянов 18.05.2012 | 12:22
НОВИЯТ ПЕРФЕКТЕН ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ Е ВЕЧЕ ФАКТ. Предлага 50% от своите доходи. Трябва ви покана : Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=82856108 Покани приятелите си преди те да са го направили! WAZZUB е нова социална мрежа в търсачките като Google и Facebook, но с много повече съдържание: Това ще са 7 кутии.Поща, Търсачка, Новини, Социална мрежа, Видеопортал, Игри, Базар, Любими линкове. Всичко това ще бъде в една начална страница. 21 май 2012 ще бъде деня на официалното представяне. Покани да се регистрират безплатно много хора, защото с един прост и-мейл, изпратен на всички ваши приятели, може да ви гарантира $ 1 на човек регистрирал се чрез Вас и $ 1 на човек регистрирал се чрез Вашите приятели . За 5 поколения е възможен един месечен доход за хиляди долари до живот! 1. Поколение 5 x $ 1.00 = $ 5,00 2. Поколение 25 x 1,00 $ = 25,00 $ 3. Поколение 125 x $ 1.00 = $ 125,00 4. Поколение 625 x $ 1.00 = $ 625,00 5. Поколение 3125 x $ 1.00 = $ 3,125.00 Всъщност WAZZUB (за разлика от други социални мрежи, които печелят милиарди долари, само защото ние компютърните потребители използваме техните услуги), предлага 50% от своите доходи на тези, които на този стартиращ етап , помогат за създаване на мрежа от потребители. WAZZUB е първият проект в световен мащаб, който дели печалбата си! Изглежда невероятно, но всичко е вярно! WAZZUB е създадена като експеримент през 2007 г., с над 3,5 милиона долара, вече инвестирани. Това е първата глобална общност, която ще плати на своите потребители , само заради избор си: www.perfectinter.net като тяхна първа страница (HOMEPAGE). Денят за плащане остава 15 юни 2012 на всички, които са се регистрирали и имат повече от 3 поканени човека. $Factor ще се трупа до 21май. След 22май ще започнете да събирате "Deal points". Тези "точки за сделка" ще бъдат разменяни срещу стоки, услуги, отстъпки и др. от базара на WAZZUB. "Точките за сделка" ще се трупат всеки месец въз основа на това колко хора сте поканили. Така че, може да натрупате точки за няколко месеца и да ги размените за нещо, което желаете. Членовете регистрирани преди 22май освен доларфактор ще трупат и "dealpoints". Тези които се регистрират след това ще имат само "dealpoints', но също ще ги трупат всеки месец, като заплата. След 22май, когато приключи трупането на $Factora в личния профил на всеки ще има информация за неговия фактор и за начините, по които иска да му бъде плащано.Там ще се попълнят данните за Pаypal, Allertpay, банкова сметка - кой каквото има. Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=82856108
44 PaidToClick Bulgaria 18.05.2012 | 01:16
Как да си докарваме приходи от 20-40 долара на ден от Интернет: виж как : http://money-from-internet.webnode.com
43 Силвия Ганчева 17.05.2012 | 20:05
42 Силвия Ганчева 17.05.2012 | 20:05
41 Силвия Ганчева 17.05.2012 | 20:04
40 Силвия Ганчева 17.05.2012 | 20:04
Кураж, момчета трябва кураж:) Не хапем!
39 Силвия Ганчева 17.05.2012 | 20:03
Станало е каквто е станало:))
38 Силвия Ганчева 17.05.2012 | 20:03
явно той само така ги сваля иначе нема прелъгване ;)
37 Силвия Ганчева 17.05.2012 | 20:02
Толкова ли си скучнааааааааа??
36 Силвия Ганчева 17.05.2012 | 20:02
Както си искате;)
35 Evgenia Nikolova 17.05.2012 | 19:33
толкова ли няма новини?????????????????
34 коремного мекотело 17.05.2012 | 19:23
така и баба знае :)
33 Александър Никифоров 17.05.2012 | 19:21
абе и аз съм така
32 Александър Никифоров 17.05.2012 | 19:21
и какво стана?
31 Александър Никифоров 17.05.2012 | 19:21
с пари
30 Бони бон 17.05.2012 | 19:19
По външни отличителни белези, като например горила до масата й, която стои и ви гледа подозрително:)
29 Бони бон 17.05.2012 | 19:18
28 Бони бон 17.05.2012 | 19:17
еми не те харесва, търсиш си друга, няма да свърши света
27 Бони бон 17.05.2012 | 19:17
Наръчник на съвременни сваляч
26 Бони бон 17.05.2012 | 19:16
25 Бони бон 17.05.2012 | 19:16
24 Красимира Тачева 17.05.2012 | 19:16
наръчник!
23 Бони бон 17.05.2012 | 19:15
Еее повече смелост, колега, повече смелост ;)
22 Бони бон 17.05.2012 | 19:15
Попадала съм точно на такъв стил свалка - класика:)
21 Средновековен Рицар 17.05.2012 | 19:09
Мина ли ти времето бе брат? :)
20 Dwight Yorke 17.05.2012 | 19:08
Ще черпиш ами, де ще идеш. Обичали глутницата :)
19 Иван Ангелов 17.05.2012 | 19:08
18 Средновековен Рицар 17.05.2012 | 19:07
Ако не пийна 2 бири и трудно бих се осмелил да заговоря някоя.
17 Dwight Yorke 17.05.2012 | 19:07
Добра статия, хареса ми.
16 Иван Ангелов 17.05.2012 | 19:07
"ако все пак ви отреже, не унивайте. Случва се на всеки и, повярвайте, светът няма да свърши. Важното е, че сте опитали, а това си е достойно за аплодисменти. Истинският провал е тогава, когато оставиш мадамата да си тръгне, за да си пусне поредния епизод на "Игра на тронове" Това ми хареса много :).
15 Драго Попов 17.05.2012 | 19:03
боже мой!
14 траян тодоров 17.05.2012 | 19:02
ако не те хареса, никак
13 Zhivko Dimitrov 17.05.2012 | 18:47
А ако е с половината дискотека за компания какво? И тях ли да черпя? :D
12 Емилия ОтЛьонеберя 17.05.2012 | 18:41
това е важно, да
11 Емилия ОтЛьонеберя 17.05.2012 | 18:41
в бара не се сваля толкова лесно
10 млад жребец 17.05.2012 | 18:15
по какви белези :)
9 млад жребец 17.05.2012 | 18:14
минало ти е времето на тебе май
8 Камък Врачански 17.05.2012 | 18:09
над 14 по-скоро
7 млад жребец 17.05.2012 | 18:09
с естествено поведение
6 Камък Врачански 17.05.2012 | 18:09
чак сега да ме учат
5 ivana ivanova 17.05.2012 | 18:05
Там сигурно не е иало никой над 16!
4 Богдан Литев 17.05.2012 | 18:02
или подходящото питие :)
3 Богдан Литев 17.05.2012 | 18:02
Има няколко типа момичета,които не трябва да сваляте в бара :) Информирайте се първо как да ги разпознавате :))
2 Зорница Вичева 17.05.2012 | 17:55
Доста лесно, стига да се избере подходящото момиче.
1 Елемаг Електриков 17.05.2012 | 17:49
доста общо

ТВ програма

Кино

  • Сега Концерт на Владимир Ампов - Графа...
  • 23:45 Имате среща с ... Диана Любенова...
  • 00:30 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 02:05 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 03:00 Домът на вярата Църква "Свети...
  • 03:35 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 04:05 Падингтън игрален филм /п/
  • 05:40 Телепазарен прозорец
  • Сега bTV Новините - късна емисия
  • 23:30 "Разобличаване" - сериал, с.3, еп.13
  • 00:40 "Закон и ред: Специални...
  • 01:40 "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • 02:50 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Ослепително слънце" - сериал /п./
  • 05:20 "Мистър Пибоди и Шърман" -...
  • Сега Новините на NOVA
  • 23:30 "Военни престъпления: Лос...
  • 00:30 "911" - сериал, сезон 2
  • 01:20 "Престъпни намерения" - сериал,...
  • 02:15 "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
  • 04:10 "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:20 "Военни престъпления: Лос...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.