За да разберете вкусовите качества на пицата не е задължително да откриете къде се спотайват Костенурките Нинджа.
Просто опитайте която и да е качествено приготвена италианска пица.
Истината обаче, че е и всеки българин може да приготви съвършената италианска пица, при това, без да е виден готвач или да трябва да се подлага на някакви специални еквилибристики в кухнята.
Като си говорим за италианска пица, при нея не става въпрос за това, колко тънко или дебело трябва да е тестото, а самата му консистенция и хрупкавост. С други думи – неговата рецепта.
Другият важен момент при всяка пица е плънката. Количеството отново зависи от личните предпочитания на всеки кулинар. По-важно е какво точно слагате.
За да получите хубава пица, трябва да избирате продуктите внимателно.
Как най-лесно, бързо и качествено да си приготвите италианска пица, в Kulinar.bg.