Магия! Как да си направите едновременно сварени и бъркани яйца. В черупки (ВИДЕО)

Изключителен номер

по статията работи: Ивайло Коралски | 16.01.2014 | 13:11

Почти не съществува българин, който да не обича да хапва яйца. Под каквато и да е форма.

Не на последно място, защото са храна, която се приготвя адски бързо, но може да засити щателно стомасите ни.

Какво ще кажете обаче за бъркани яйца, които се приготвят директно в черупката? И тиган въобще не се използва? И всъщност са едновременно сварени и бъркани?

Звучи като пълна измишльотина, но си е съвсем реална рецепта. Доста алтернативна такава, но по силите на почти всеки човек.

Въпросната, плюс видео, можете да откриете в Kulinar.bg.  


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


13 raliza gospodinova 16.01.2014 | 17:01
Много интересно. Често си хапвам яйца и този начин ще го пробвам да видим дали ще ми се получи.
12 Selah Sue 16.01.2014 | 16:18
Много интересно стана. Явно основен факт е това развъртане в началото на яйцето.
11 отминало бъдеще 16.01.2014 | 16:01
накрая това което се получи имам чувството не не става много за ядене. Аз си предпочитания старомодния начин по който се правят бъркани яйца
10 Raina Knqginq 16.01.2014 | 15:50
Малко ми прилича на мен на развалено честно казано..;)) Не мисля да експериментирам по подобен начин с горките яйца;)
9 Epifani Gancia 16.01.2014 | 15:43
Най-трудоемката част май е якото разджуркване на белтъка и жълтъка в самото яйце, ама много яко се е получава като краен резултат.
8 dancho danchev 16.01.2014 | 15:41
Идейно според мен, трябва да се пробва този метод за сварени и бъркани яйца едновременно.
7 Фанка Василева 16.01.2014 | 15:11
И аз много обичам да ям яйца и аз мисля да го пробвам още днес като се прибера, до сега не съм виждала нещо подобно и много ми допадна.
6 Алина Стефанова 16.01.2014 | 15:06
Малко са ми гаднички така, не бих ги яла. Аз така или иначе обичам рохки яйца;)
5 Лола Стефанова 16.01.2014 | 14:41
Еха, това е много яко, със сигурност ще го пробвам, тъй като обичам да ям яйчица. Със сигурност се получава много добре и е вкусно.
4 Никол Георгиева 16.01.2014 | 13:40
Много интересно, до сега не съм се замисляла дали може да се направи така, а и не съм, голяма любителка на яйцата и не си правя често.
3 Liubo Lilov 16.01.2014 | 13:38
Много интересно се получи, яйцето наистина е като бъркано , а всъщност сварено, това е много добра идея, трябва определено да я пробвам.
2 Кристина Минкова 16.01.2014 | 13:16
Много интересен метод е това :)гениален ум го е измислил.
1 трендафил въжарски 16.01.2014 | 13:13
много полоезно, мда

ТВ програма

Кино

  • Сега Натисни F1 образователна поредица/п/
  • 01:30 Ново 10 + 2 музикална класация /п/
  • 02:25 Аврора игрален филм /п/
  • 04:00 Олтарите на България
  • 04:10 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 04:40 Религията днес /п/
  • 05:40 Телепазарен прозорец
  • 05:55 Денят започва сутрешен блок с...
  • Сега "Ритуалният убиец" - криминален,...
  • 02:50 "Вкусът на България" - кулинарно...
  • 03:20 "120 минути" - публицистично...
  • 05:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 06:00 "Тази сутрин" - сутрешен блок с...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците и приятели" - комедийно...
  • Сега "Завръщането на Съмърсби" - с уч....
  • 03:00 "Книга за Коледа" - с уч. на Гриър...
  • 04:40 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
  • 05:20 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 06:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.