Седмичен ТАРО хороскоп

Ето какво можете да очаквате до 11 февруари

по статията работи: iNews | 04.02.2024 | 15:30
Седмичен ТАРО  хороскоп
pixabay

Овен - Баща на чашите

Бащинство

През този период ще трябва да мислим първо за себе си, а после за всички останали. Сега е периодът, в който трябва да бъдем идеалисти. Използвайте всеки случай да бъдете в светлината на прожекторите. Нека хората около вас да ви възхваляват, защото го заслужавате заради вашите постижения. Обърнете особено внимание на любовта, бъдете добри любовници. Недейте да пресмятате толкова какво получавате и какво не. Не крийте своите чувства, а просто покажете на половинката си, че ще преминете през всякакви изпитания, за да сте заедно.

Телец - Десетка мечове

Разруха

Предстои ви кулминация и краят на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

Близнаци - Четворка чаши

Смесени емоции

Всичко изглежда скучно и изхабено. Имате желание да продължите напред, но не знаете накъде точно. Изпитвате противоречия за всичко. Очаквате някой да ви стимулира отвън, някой да ви подаде ръка и да ви извади от чувството на затвореност, което ви е обзело. Пътят към нещо по-добро ви изглежда трънлив и труден. Нещата ви изглеждат много по-трудни, отколкото са в действителност.

Рак - Майка на жезлите

Творец

През този период ще бушуват всички енергии и на небето, и на земята. Ще бъдете творци, любовници, съзидатели, лечители, но първо ще трябва да разрушите всичко старо и да се отървете от него. Вървете по своя път и не бъдете съпричастни към другите, защото той е предначертан от съдбата за вас и трябва да го следвате. Приемайте нещата такива каквито са, имайте самочувствие, че с всичко ще се справите. Може пред вас да се разкрият много истини, които не сте знаели до този момент. Ако възникнат проблеми, действайте светкавично и мълниеносно и проявете абсолютна безкомпромисност.

Лъв - Четворка мечове

Примирие

Период на почивка и отдих. За някои от вас това е отмора след дълго боледуване или период на възстановяване. Край на лечението, заточението и усамотението. Оставяте всичко лошо настрана и възстановявате енергията си. Ум, тяло, сърце и дух се обединяват в едно, за да се възродите изцяло.

Дева - Деветка мечове

Жестокост

През този период всичко се обръща срещу вас. Връхлитат ви обстоятелства извън вашия контрол. Трябва да наблюдавате внимателно всички, които ви заобикалят. Хората се опитват съзнателно да ви наранят. Много от вас може да страдат, вследствие на кошмари или неприятни видения. Чувствате се объркани заради лоши предчувствия за смърт на близки хора. Не се поддавайте на лошата енергия, която носи този период. Осланяйте се на Божията благословия и вярвайте в доброто.

Везни - Бялата карта

Несигурност

Всеки път, когато прилагате своята воля и енергия, вие създавате съответното силово поле. Инструментите, които ползвате за това, могат да бъдат най-различни. Затова не оставяйте нещата на случайността. Ще получите по-добър резултат, ако вложите повече грижа и старание в своята работа. Не се отнасяйте лекомислено към съветите от близки хора и не ги подминавайте. Старайте се да влагате своята енергия и чувство във всичко, което вършите през този период.

Скорпион - Дъщеря на мечовете

Увереност

Щастие, лекота, енергичност, оптимизъм и успехи ще ви съпътстват през този период. Ще имате ясен поглед върху нещата. Разбирате същинските желания на сърцето, радвате се на красивия и семпъл живот. Осъществявате необичаен проект, постигате творчески успехи. Имате добро здраве, приятелство, активен живот, сигурност и безопасност.

Стрелец - Тройка камъни

Работа

Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни ценности ще придобият особена сила за вас. Ще откриете приятелство и разбирателство дори там, където сте имали съмнения. Пътят е открит пред вас, за да поставите ново начало и да реализирате идеите си. Прекрасен период за общуване със семейството, родители и близки.

Козирог - Четворка жезли

Перфектност

Изпипвайте всичко до последния детайл. Обръщайте внимание и на най-малките подробности, за да не съжалявате после. Бъдете перфектни както в облеклото си, така и в работата си. Само така ще имате успех и ще се доберете до повишението, което отдавна ви чака и сте заслужили със своята всеотдайност и себераздаване на всички нива. Бъдете спокойни, позитивни и уверени. Не разрешавайте на никого да ви обвини в немарливост и незаинтересованост. Бъдете перфектни!

Водолей - Асо чаши

Емоции

Началото на един създаващ чувството на пълноценност проект или цял цикъл на живот. Предлагате уменията си в името на благородна кауза. Добра воля и божествено вдъхновение, плодовитост и продуктивност, щастие и изобилие, задоволство и радост са чувствата, които ще ви водят през този период. Следвайте призванието си и проявете възприемчивост към висшите нива на астрала. Берете плодовете на добрините, които сте сторили в миналото.

Риби - Деветка камъни

Материална придобивка

Здравето се подобрява. Жизненото равнище се вдига. Стабилност и сигурност изпълват живота ви. Проявявате предвидливост в бизнеса. Заздравявате своята връзка със земята и природата. Постигате целите си, чувствате се горди от това. Животът е прекрасен!


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Туризъм.бг /п/
  • 02:05 Бразди /п/
  • 02:35 Малки истории /п/
  • 03:30 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 04:00 Панорама с Бойко Василев /п/
  • 05:00 Иде нашенската музика /п/
  • 06:00 Вълшебните приказки на щурчето:...
  • 06:25 Веселите музиканти детски тв театър...
  • Сега "Древно инженерство" - документална...
  • 02:50 "Вкусът на България" - кулинарно...
  • 03:20 "Търси се…" - токшоу с водещи Меги...
  • 04:10 "Мистър Пибоди и Шърман" -...
  • 05:10 "Да живее крал Джулиън" -...
  • 06:00 "Светът на здравето" - здравно...
  • 06:30 Премиера: "Древно инженерство" -...
  • 07:30 "Тази събота и неделя" - уикенд...
  • Сега "Хубав ден в квартала" - с уч. на...
  • 02:00 "Четириноги приключения" - с уч. на...
  • 03:50 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
  • 04:40 "Предложение за брак" - с уч. на...
  • 06:00 "Иконостас"
  • 06:30 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
  • 07:30 "Събуди се" - предаване
  • 11:00 "Съдебен спор" - предаване на NOVA
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.