Седмичен хороскоп

Вижте какво можете да очаквате до 12 януари

по статията работи: iNews | 06.01.2024 | 13:00
Седмичен хороскоп
pixabay

Овен 21 март – 20 април

Ден за приключване, за издължаване, за посещение при роднини, които от доста време не сте виждали. Нищо ново не започвайте. Този ден отмива миналото, болките и грешките, пречиства душите и ни прави по-добри. За всичко може да се намери лек, изчистете отношенията си, изкъпете се, подредете мислите, изхвърлете от съзнанието си всичко негативно. Ще ви олекне и ще се ободрите. На 6-и е Богоявление, хвърля се кръстът, постигат се крайни цели. На 7-и черпи любимият Иван, срещите протичат бурно и със спорове. 8-9-и са силните ви дни за периода. Стартирайте нови начинания и проекти, уредете имотни дела, преговаряйте и си гонете интереса. На 10-и родените до 1 април без шега ще се поизпотят, а на 11-и и другите ще имат проблеми. На 12-и се вслушвайте в интуицията.

Телец 21 април – 20 май

Луната от Скорпион е в опозиция на Юпитер от Телец. Родените в първата декада да се смирят и да не нарушават закони и предписания. Не започвайте нищо ново, особено ако смятате да разчитате на него в бъдеще. Днес се върви към финала на връзки и дейности. Сега е моментът да се решат наболелите проблеми и да се постигнат договорености по един или друг спорен въпрос. Днес и утре се движите на ръба между скандала и сдобряването. Не търсете повод за разправии. На 8-и ви тръгва по вода на всички нива, свързвате се с правилните хора, а на 9-и уреждате стар спор и до вечерта може да сключите изгоден договор. На 10-и се действа подмолно и с натиск, на 11-и тръгвате по нов път с нови хора и дела. До 14 ч. сме оставени на собствен ход и личен избор. 12-и е конфликтен.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на двата съда с жива и мъртва вода. Нещо започнато с амбиция ще бъде попарено, а това, на което по-малко разчитате, в бъдеще ще се окаже правилен избор. Не проявявайте излишна активност, прочистете се от шлаката на душевно и физическо ниво, не бързайте в нищо и за никъде. Парирайте опитите на непознати или странични хора да се вмъкнат в личната ви семейна вселена. 6-и е ден на фатално привличане, от което после трудно ще се измъкнете. Ограничете контактите. И на 7-и е нужна избирателност в общуването, съберете се в тесен семеен кръг. На 8-и тръгвате напред, но работите повече за чужди интереси. 9-и противопоставя близки и роднини по имотните дела. На 10-и нищо не предприемайте. 11-и ви носи свобода на избора. На 12-и интуицията помага.

Рак 22 юни – 21 юли

Луната е в брилянтен аспект със Сатурн и със Слънцето на родените в първата декада. Пътят ви се отпушва, родители и деца мислят и действат синхронно и превръщат мечтите си в дела. Днес всяка цел за вас е достижима. Не се съмнявайте в себе си и в децата. Най-трудно е на финалната права, когато остават само метри до финала. Не се отпускайте, до вечерта ще се похвалите с победа. На 6-7-и прекарвате чудесно, Луната от Скорпион и планетите в Риби образуват брилянтни аспекти с Рака. Ще срещнете приятели и бъдещите си партньори или учители. 8-и задава нова програма и изисква работа в екип. На 9-и уредете наследствени дела, преговаряйте за имотна покупка. На 10-11-и срещате настоящи и бъдещи конкуренти. На 12-и следвайте интуицията си и ще постигнете много.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес родените в първата декада влизат в остри сблъсъци с родители и деца и може да си развалят празничното настроение. Постъпете дипломатично и тактично, не бързайте с новите начинания. Днес е важно да се постигнат и реализират отдавна гонените цели. Сложете в ред връзките си и не повтаряйте старите грешки. Здравето е нестабилно, щадете сърцето. На 6-7-и бъдете внимателни, Луната от Скорпион и планетите в Телец са в пречупващ аспект към Лъва. Амбициите ви удрят на камък. Радвайте се на празниците и не искайте много. Но на 8-9-и успехът ще ви следва, стартирате успешно нови начинания, влизате в нова среда. На 10-и ограничете дейности и контакти, нищо важно да не се започва. 11-и е ден за планиране, а на 12-и се доверете на интуицията.

Дева 23 август – 22 септември

Днес и утре пръстът на съдбата се намесва и ви поставя в благоприятна позиция. Където и да отидете, ще сте добре приети, а ако каните гости, ще си прекарате добре и ще получите значими и желани подаръци. Днес се постигат крайни цели. Вероятно отивате и към финала на една лична връзка с раздяла или с предложение за брак. Тези дни ви носят и възможност за имотна придобивка. Празничният уикенд минава под флага на семейни и приятелски срещи и чествания. Доставете си радост за сетивата, обадете се на тези, с които отдавна не сте се чували. На 8-9-и очаквайте проблеми в любовта и чувствата, особено ако в предните дни сте пренебрегнали половинката. На 10-и ви се дава сила за разпореждане, слагате в ред отношенията. 11-и е активен, а 12-и интуитивен.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на фатално привличане в момент, когато трябва да пречистваме живота и връзките си. Страстите се развихрят, празничната атмосфера ни прави невнимателни и закачливи повече от позволеното. Не влизайте в нови авантюристични отношения, ограничете контактите и останете сред свои хора. Лесно е да изневериш и да повториш, но после ще се окажеш в капана на поредната илюзия. На 6-7-и празничната обстановка предразполага към нови контакти, които може да окажат негативно влияние на любовните ви връзки. Не се впускайте в авантюри. На 8-и всеки старт ще е успешен, а на 9-и може да намерите и бъдещото си жилище или да решите имотен спор. На 10-11-и сте в най трудната си позиция за месеца. Новолунието ще обърка работната ви програма. 12-и ви води към целта.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Луната от Скорпион е в опозиция на Юпитер. Родените в първата декада позволяват странични намеси и търпят критика. Внимавайте, по-добре се откажете от пътуване, ако условията не позволяват или някой има нужда от вас. Разкъсвани сте между желания и възможности. В този ден е важно да пристигнеш на финала, където те чакат с овации, а не да тръгваш от старта, който не е съгласуван. На 6-7-и Луната от вашия знак е в опозиция на Юпитер и Уран от Телец. Лесно пламват конфликти и разправии. Спазвайте законите, не влизайте в полемика и всичко ще е наред. На 8-и пътувайте, действайте делово, а вечерта поканете на среща любовта. 9-и започва с близост, но завършва с раздели. Разпределят се активите. 10-и е рисков, на 11-и приключвайте, а на 12-и следвайте интуицията.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Празникът вдига градуса на напрежението в момент, когато ви е нужна почивка и презареждане. Не се натоварвайте с много задачи, намерете си тихо и спокойно място и поне за няколко часа релаксирайте. Нищо ново и амбициозно да не се започва. Днес е важно да стигнеш до финала, да приключиш, да се пречистиш и издължиш по всички възможни начини. Ограничете приятелските сбирки. Очертава се пречистващ уикенд. На 6-и следвайте избрания път, не криввайте встрани. 7-и ви среща с близки и приятели, Ивановците черпят. На 8-9-и Луната е в Стрелец в съвпад с Венера. Любовният ви живот навлиза в нова фаза или децата ви съобщават за годеж. 10-и е ден на конфликти. На 11-и до обед всеки сам кове съдбата си. 12-и отделя полезното от вредното на всички нива.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес водата пречиства, няма значение колко е студена. В отношенията ви ще има топлота и разбиране, с лекота ще постигнете това, към което отдавна вървите и мечтаете. Ден на крайните цели и на постиженията, които увенчават добрите ни дела. Сложете край и на една вражда, помирете се с близките и застанете един до друг в тези тежки времена. Днес миналото подава ръка на бъдещето. В празничния уикенд всичко при вас се подрежда хармонично, с много обич, чувства и страсти. В момента за вас действа пръстът на съдбата. На 8-9-и ви предстои среща с любовта и възможност да подредите семейния си живот, да направите нов избор и да излезете от старата схема. 10-и е рисков и конфликтен, а на 11-и разчиствате стари сметки и отношения. На 12-и интуицията показва верния път.

Водолей 21 януари - 18 февруари

Днес Луната от Скорпион е в опозиция на Юпитер и в конфликт със Слънцето на родените в първата декада. Внимавайте, не нарушавайте разпоредбите, контролирайте ситуацията във всеки момент. Празниците предразполагат към алкохолни и емоционални злоупотреби. Загубата на контрол ще ви отведе не там, за където сте тръгнали. Нищо ново да не се започва, особено с голяма амбиция. През уикенда изживявате стресови ситуации. Бъдете внимателни, спазвайте правилата. На 8-9-и пътувате, получавате подкрепа в начинанията си и постигате нещо, за което отдавна мечтаете и се борите. Някой се урежда и с имотна придобивка. 10-и е зареден с агресия и натиск, а на 11-и си върнете дълговете от всякакъв вид. На 12-и Луната влиза във Водолей, късметът ви се връща, но на куц крак.

Риби 19 февруари – 20 март

Сатурн от Риби е в перфектен аспект с Луната от Скорпион. Родените в първата декада лесно се справят с тежките семейни проблеми. Празникът сплотява душите, отмива проблемите от миналото и пречиства от вредните мисли. Пак сте заедно с любимите хора. Може да решите тежък проблем и да излезете от лична криза. Днес се разбираме и с децата, независимо от бариерите между поколенията. На 6-7-и Луната от Скорпион е в брилянтен аспект към планетите в Риби. Прекарвате приятно, идват гости и гостувате, децата са до вас, чувствате се добре. На 8-9-и проблемите няма да ви отминат, особено ако сте дали повод за ревност. Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. На 10-и ограничете контактите. 11-и е ден за пречистване. На 12-и интуицията помага.

Неда Иванова, "Телеграф"


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Приключенията на един Арлекин тв...
  • 17:00 Говори сега следобеден блок
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:30 След новините
  • 20:45 Спортни новини
  • 21:00 Най-хубавите години от нашия живот...
  • 22:00 Моят плейлист
  • 23:00 По света и у нас
  • Сега "Търси се…" - токшоу с водещи Меги...
  • 17:00 "Животът по действителен случай" -...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 19:30 bTV Репортерите - поредица за...
  • 20:00 "Бригада Нов дом" - социален проект...
  • 22:00 "Под прикритие" - сериал, с.1, еп.12
  • 23:10 "Годзила срещу Конг" - екшън,...
  • 01:40 "Древно инженерство" - документална...
  • Сега "Четириноги приключения" - с уч. на...
  • 17:00 "Любовни афери" (премиера) -...
  • 18:00 "Ничия земя" - предаване
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 19:20 Темата на NOVA
  • 20:00 "Един за друг" (нов сезон) -...
  • 22:00 "Неуловим" - с уч. на Джеймс...
  • 00:10 "Хубав ден в квартала" - с уч. на...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.