Седмичен хороскоп

Вижте какво можете да очаквате до 30 май

по статията работи: iNews | 25.05.2024 | 14:30
Седмичен хороскоп
pixabay

Овен 21 март – 20 април

Ден на виното и камбаната, ще се случват събития, които ще дават поводи да се почерпим, да се видим с приятели, да се радваме на живота, на нечие желано и симулиращо присъствие. Вечерта е натоварена със събития. След полунощ Юпитер ще напусне Телеца и ще отиде да помага в делата на Близнаците. Обстановката корено ще се промени, ще е нужна интелигентност в битката за оцеляване. На 25-и водете балансирана политика. Вечерта е рискова, а на 26-27-и се оплитате в мрежи от лъжи, в които повече лъжете себе си. На 28-и вече се движите в правилната посока и до вечерта ще се похвалите с победа. 29-и е ден за срещи, преговори и уговорки. На 30-и печелят добре информираните. На 31-и е точният съвпад на Меркурий и Уран, а този аспект ни отваря очите и ушите за бъдещето.

Седмичен ТАРО хороскоп до 27 май

Телец 21 април – 20 май

Използвайте всяка минута от днешния ден за подреждане на личния си пъзел, за уреждане на делови и партньорски отношения и за проучване в лагера на конкуренцията. Очертават се срещи с бъдещи спонсори, а и настоящите ще направят жестовете, които очаквате. След полунощ Юпитер напуска вашия знак, времето на Пепеляшка изтича и в следващите дни лъсват реалностите на живота. 25-и е най-хубавият ден за предложения и брак в този месец. Всеки сключен договор ще е успешен за вас. Сутринта на 26-и планетата на правото и закона Юпитер си взима сбогом с Телеца и отива да помага в делата на Близнаците. На 26-27-и още усещате присъствието му и сключвате успешни договори, но на 28-29-и вече ще работите за чуждия интерес. 30-31-и дават новите насоки за бъдещето.

Пари и любов за 3 зодии до дни

Близнаци 21 май – 21 юни

Луната от Стрелец е в брилянтен аспект към Слънцето на родените в третата декада. Заставате пред водопад от промени, позволяващи да смените средата и да контролирате ситуацията. Действайте активно, настойчиво и настъпателно. Ще получите това, за което сте се старали, което сте искали и за което сте мечтали. От утре в живота ви ще настъпят благоприятни промени, заредете се с оптимизъм. На 25-и използвайте всеки шанс за осъществяване на ползотворни връзки. В първите минути на 26-и Юпитер навлиза в Близнаци и до една година ще покровителства работата, бизнеса и партньорските ви връзки. Чакайте заслужени победи и награди, започвате да реализирате големите си мечти. На 27-и залагате капани, но може и да попаднете в чуждите. 28-29-и носят късмет, а 30-31 рискове.

Чудовищно слънчево петно се обръща отново към Земята: Чака ни зверска магнитна буря, ето кога

Рак 22 юни – 21 юли

Днес всичко може да се развие успешно за вас, ако не отивате в крайности, ако не изказвате крайни мнения и становища и сте внимателни в дозировката на алкохола и лекарствата. Чувството за мярка да не ви напуска, не е момент за излишно изхвърляне и хвалби. До вечерта може да изкачите важен връх в живота и отношенията. Най-добрият ден в този месец за годежи, предложения и брак. 25-и е денят на виното и камбаната, някой ще има повод да почерпи. На 26-27-и сте в рискова и конфликтна позиция, не взимайте прибързани решения. 28-и идва с откровение за вярната посока, вечерта си поръчайте сън - прогноза за бъдещето. На 29-и правите успешен ход, а на 30-и получавате важна информация преди другите. 31-и е ден за реформи, не оставайте в старата губеща позиция.

Ясновидец предрече: Третата световна война почва до дни (ето кога точно)

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за пътувания, за преговори, за огледи на имоти и терени и посещения при евентуални спонсори и партньори. Всяка нова инициатива ще ви се отплаща във времето напред. Това е и най-добрият ден в този месец за предложения, годежи и сключване на брак. На всички нива търсете своите хора и ако ги намерите, не се колебайте да подадете ръка или да дадете пръстен. Любовта е до вас. 25-и е ден за нови начинания, действайте активно. На 26-и всеки получава по заслуги. На 27-и никой не прави компромиси, заложени са капани. Включете се в играта с добре планиран ход. На 28-29-и ще имате равностойни противници, ще спечелите трудни битки, но поне в една ще загубите. На 30-и печелят добре информираните. На 31-и очаквайте атака, конкуренцията търси слабото ви място.

Индийското момче-пророк посочи най-опасните дати през 2024-а, започват през юни!

Дева 23 август – 22 септември

За родените в първата декада денят носи неприятни изненади и предателства, особено ако споделят хрумванията и проектите си публично. В желанието да блеснете и да се похвалите давате шанс на конкуренцията да използва вашите постижения и творения. Неблагоприятен ден за публични изяви, за споделяне на идеи и мнения, особено ако не сте ги защитили с личен патент. На 25-и влизате в конфликт на интереси, а идеите ви може да бъдат присвоени от плагиатите. От 26-и с навлизането на Юпитер в Близнаци навлизате в труден юридически период. На 27-и ролите се сменят, на едно място сте хищникът, но на друго сте плячка. 28-и ще ви даде шанс за успех само в една посока, дано знаете какво искате и от кого. На 29-и подпишете нов договор. 30-31-и са рискови.

Френската Ванга вещае: Войни, катаклизми и мащабна катастрофа до края на годината

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за песни, танци и веселие кой както го разбира и приема. Позволете си разтоварваща програма, радвайте се на живота и на връзките, които осъществявате. Утре ситуацията коренно ще се промени и друг ще диктува положението. Днес вие определяте правилата и приоритетите, но гледайте да не отивате в крайности. Предстои вечер на неконтролируемите енергии и в любовта. 25-и предлага нови варианти, не се ограничавайте. 26-27-и носят ограниченията и отговорностите, които не може да избегнете. На 28-и определете приоритетната задача и действайте само в това направление. 29-и ви дава свобода на избора, предложения и материални постъпления. 30-и е ден за проучване, търсете нови учители и треньори. На 31-и вървите към прибързани действия и решения.

Тунинговани бръмчалки на лов за Ергена 3: Прибрал тлъст хонорар от шоуто

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Пътувайте, уредете си среща с тези, към които ви теглят душата и сърцето. Чудесен ден за годежи и сключване на брак. Стоите на прага на важен житейски избор. Превъзбудата нараства, лесно се отива към прекалявания, които превръщат веселието в буйство. Алкохолът не е добър съветник, а ревността ще подлюти отношенията и ще отвори старите рани. Не отивайте в крайности. 25-и е ден за веселби и любовни предложения. От 26-и Юпитер вече не ви гледа в опозиция, ще отпаднат някои забрани и задържащи положения. 27-и идва с придобивки и чаканото повишение, но на 28-и се разсейвате и може да пропуснете целта. На 29-и оставате от два стола на земята. 30-31-и носят печалби, възможност да си върнете изгубени позиции. Сложете край на изчаквателната политика.

Филип Буков се бута за Ерген: Култов коментар за финала на шоуто (ВИДЕО)

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада ще имат успешни изяви и пътувания, ще привличат точните хора и ще определят насоките. Позволете си разтоварваща програма, но във всеки момент се постарайте да контролирате не само собственото с поведение, а и това на близките и децата. Лесно се отива към прекалявания, особено ако предозирате алкохола и чувствата. Благоприятен ден за сключване на брак. На 25-и покрай веселието ще свършите добра работа и може да привлечете качествени съюзници. 26-и подрежда приоритетите, някои хора вече са извън личната ви орбита на влияние и амбиции. На 27-и нищо важно да не се предприема. 28-29-и ви дават сила и успех във всяко начинание. На 30-и сте пред тежък избор, а на 31-и плащате не само за своите, но и за чуждите грешки и прегрешения.

Блатечки напът да се ожени за новата?

Козирог 22 декември – 20 януари

Планирайте пътувания и на място уточнете спорните въпроси. Вечерта Луната навлиза в Козирог, може да се окажете не само на ново място, но и в нови отношения, които ще изискват от вас да правите компромиси и да излизате от зоната си на комфорт. Не давайте големи обещания, трудно ще ги изпълните и може да влезете в източваща силите ви програма поради намесата на трети лица. На 25-и започвате с оптимизъм, но до вечерта се сблъсквате с личните си задължения. 26-27-и са конфликтни, лесно влизате в преразход на чувства и средства. На 28-и постигате максималното, чакайте награди. На 29-и тръгвате по нов път, с нови хора и нови възможности. Не се отказвайте от предложените оферти. На 30-и печелят добре информираните. На 31-и лъсват комплексите ни.

Валерия от "Ергенът" се въплъти в Алек и го размаза с ирония (ВИДЕО)

Водолей 21 януари – 19 февруари

Пътувайте, организирайте приятелски и роднински срещи, повеселете се и дайте воля на импулса си за промени в живота. Някой се жени, а друг опипва почвата за нова връзка. Ден на любовно откровение, не започвайте живот с лъжи и завоалирани действия. Старайте се във всеки момент да контролирате положението. Очертава се пик на напрежението, не отивайте в крайности. 25-и е благоприятен за годежи и сключване на брак. От 26-и Юпитер вече ви гледа в хармоничен аспект от Близнаците, пълномощията ви се увеличават. На 27-и идват привидно изгодни предложения, но капаните са навсякъде. Каквото отложите за 28-29-и, ще донесе късмет, изгодни сделки и договори. 30-и дава предимство на добре осведомените. 31-и е ден на саможертва в името на близките и децата.

Смотаняк с очила! Ето как е изглеждал Ергенът Алек по-рано (СНИМКА)

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на големите илюзии, особено за родените в третата декада. Едно го мислите, друго става, а в крайна сметка трето се получава. Луната от Стрелец е в конфликт с Нептун от Риби. Този път интуицията може да ви изневери, а и вие й изневерявате с излишно предоверявене към хора, които и друг път са ви вкарвали в проблеми и причинявали загуби. Защитавайте си интереса. 25-и е ден на прекалявания в отношения и дозировки. 26-и идва с неприятно напомняне и уточняване на позициите, трябва да се разбере кой командва. 27-и е рисков и ограбващ, нищо важно да не се предприема. Не вярвайте на обещания. 28-и носи заслужените награди. На 29-и всичко може да се оправи и постигне с честна игра и открити отношения. 30-31-и налагат нови правила.

Неда Иванова, "Телеграф"

Клъцни-срежи >> Какво си причини? Надежда от "Ергенът" се обезобрази с пластики! (СНИМКА)

Никога не пийте чай с лъжичка! На лошо е! И още няколко поличби

Ужас и безумие! Емили Тротинетката подкара влак!

Телевизията на Слави пред фалит?

Пирова победа с аплодисменти на запис: Честно ли спечели баба Неделя?

Зрелищен фалит! Християн Гущеров профукал със Светлана и на комар милиони, бил отвлечен от Вальо Бореца за дългове?

Няма отърване! Натирената от БНТ Банда Банда готви ново предаване

Сашо Кадиев пръсна дисплея с ВИДЕО: Ергенът Алек ме детронира, вече не съм мамино синче №1!

Мрежата кипи: Зевзеци дават акъл за новия Ерген, размазват Алек

Влюбен в... чашката >> Пиян на кирка, Ергенът Алек шокирал екипа с мокрия с*кс!


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Денят започва сутрешен блок с...
  • 09:10 Сутрин с ЕВРО 2024
  • 09:30 100% будни /избрани моменти/...
  • 11:00 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 11:30 Днес на ЕВРО 2024
  • 12:00 По света и у нас
  • 12:25 Новини на турски език
  • 12:35 Малки истории /п/
  • Сега "Тази сутрин" - сутрешен блок с...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците" - комедийно шоу /п./
  • 13:30 "Златно момче" - сериал, с.2, еп.50...
  • 15:00 "Бараж" - сериал, еп.99
  • 16:00 Премиера: "Скъпа мамо" - сериал,...
  • 17:00 bTV Новините
  • Сега "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
  • 13:30 "Свободна да избира" (премиера) -...
  • 15:00 "Не ме оставяй" (премиера) - сериен...
  • 16:00 Новините на NOVA
  • 16:10 "Пресечна точка" - публицистично шоу
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.