Седмичен хороскоп

Ето какво можете да очаквате до 5 юли

по статията работи: iNews | 29.06.2024 | 16:20
Седмичен хороскоп
Генерирано с ИИ

Овен 21 март – 20 април

Рисков ден, не се товарете с несвойствени задачи и каскадьорски изпълнения и не провокирайте околните. Моментът не е подходящ за показване на мускули и перчене пред другите. Вероятни са инциденти. Неблагоприятно за оперативни намеси в областта на главата, не вадете зъб, освен ако е спешно. Ден на проби и грешки, на недоразумения между родителите, от което страдат децата. На 29-и не рискувайте, не предизвиквайте съдбата. 30-и изисква реформи, дори и да не го искате. На 1-и довършете изостаналата работа, не планирайте и не започвайте нищо ново. 2-и е ден на неразбории и конфликти, но на 3-4-и всичко ще върви по план, ще носи успехи и придобивки. На 5-и нищо важно да не се предприема, в тъмнината на приближаващото новолуние не се знае кой какви каши ще забърка.

Телец 21 април – 20 май

Ден на големите апетити, някой се отказва да се бори с вятърните мелници и се готви да замине за чужбина. Направете последен опит за уреждане на отношенията и поставете условията си. Дано има кой да ви чуе и да се съобрази с нуждите ви. Ако сами не си създадете комфорт, никой друг няма да се погрижи. Бъдете особено внимателни към здравето си и реагирайте на всяко неудобство. На 29-и мирът трудно се запазва, намалете претенциите към близките и децата. 30-и е ден за ремонти и преустройства у дома и в личните отношения. На 1-2-и се ориентирайте към приключване на важна работа и дейност, не се препоръчват странични контакти и инициативи. Вземете си вашето от живота и от другите. На 3-4-и дайте пълна газ, а не 5-и останете където сте.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на невъзвращенците. Ако уредите заминаване в чужбина, може дълго да останете там. Апетитите се изострят, никой не е склонен на компромис, а това ще развали някои връзки за сметка на други. Не се поддавайте на съблазни, мислете и действайте реалистично. Денят е добър за приключване и уреждане на връзки, работи и дейности, които ще ви донесат почести и слава. 29-и е денят на коренната реформа, вземете решение за промяна. 30-и е ден за укрепване на връзките и здравето. Някой може да намери своето райско кътче и партньора, с когото да живее там. 1-и е ден на заслужени награди, гонете си интереса. На 2-и се разпределя баницата, очертават се разправии и конфликти за пари и придобивки. На 3-4-и дайте пълна газ, късметът е с вас. 5-и е рисков.

Рак 22 юни - 21 юли

Рисков ден, особено за родените във втората декада. Луната е в конфликт със Слънцето и с Венера от Рак. Очертават се неприятности с близки и роднини, родителите не се разбират, а от това страдат децата. Ситуацията ще се влоши, ако решите да изневерите. Ден на тежка компроматна игра, неприятни истини излизат наяве. Щадете се взаимно. Вероятен е и здравословен проблем. 29-30-и са неблагоприятни дни, ограбващи личните ви ресурси и възможности. 1-и е добър за приключване, но не и за старт на нови проекти и дейности. 2-и изисква корекция в подхода към другите, осигурете си здрава основа за бъдещите инициативи. На 3-4-и работете активно, подпишете нови договори, включете се в съвместни проекти. На 5-и нищо да не се започва, не поемайте рискове.

Лъв 22 юли – 22 август

Приключете задълженията и поетите ангажименти в срок. Изпълненията ви на всички нива ще донесат популярност и добри доходи. Благоприятен момент за предаване на готовата продукция, на готовите проекти и обекти. Не бързайте да започвате нищо ново, не давайте прибързани обещания. Не е ден за демонстрация на сила и за контакти с агресивно настроени хора. На 29-и приключете с дадените обещания и не бързайте да поемате нови. На 30-и си осигурете базата за бъдещето, не правете компромиси. Вечерта подсигурявате чуждата трапеза. 1-2-и ви вкарват в разходи, намалете темпото, не отивайте в крайности, вероятни са конфликти. 3-4-и ви носят предимства и придобивки, подпишете нов договор. На 5-и спазвайте диета, внимавайте и с изневерите.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на реформи, край на досегашната изчаквателна политика. Направете крачка в посоката, в която ви насочва амбицията, любовта или интелектът. Старайте се да не влизате в спорове, следвайте си пътя и не правете промени в движение. Може да получите съблазнителни предложения, но във всяко ще има желание за използване и манипулация. Грижете се за себе си. 29-и е денят на невъзвращенците, ако заминете за чужбина, дълго може да останете там. 30-и е ден на обрати, до вечерта може да получите предложение или финансиране. На 1-2-и играете разпоредителна роля, приключвате проект, който ще донесе пари, награди и възможности. На 3-4-и подкрепете усилията на семейството и колектива, печели съвместната инициатива. На 5-и не рискувайте.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес скандалите не ви мърдат, ако не проявите дипломатичност. Силните ви козове са умението да балансирате и хармонизирате всяка ситуация. Крясъците разболяват, неблагоприятно за оперативни намеси в областта на главата. Ще срещате съпротива и от страна на най-близките ви хора. Деца и родители не се разбират, някой си превишава правата, а друг заминава, без да ви пита. 29-30-и поставят на изпитание личната ви сила и издръжливост на неблагоприятни условия и влияния. Луната от Овен и планетите от Рак са в рискови аспекти към Везните. На 1-и идват награди за положените усилия, всяка цел е достижима. На 2-и не се забърквайте в чужди спорове и войни. 3-4-и са дни на успехи и постижения, предприетото ще носи късмет и пари. На 5-и бъдете внимателни.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес никой на никого не прощава. Бъдете внимателни, за да не дистанцирате важни за бъдещето ви хора. Някой си тръгва притеснен и обиден, а друг вече е намерил нов партньор. Засилват се апетитите на всички нива. Сексуалната енергия днес подкопава не само личните ви връзки, но и здравето. Проведете оздравителни процедури, заздравете отношенията и не изневерявайте. На 29-и не сте склонни на компромис, а на 30-и вече правите крачка в нова посока. 1-2-и са рискови и проблемни, не бързайте с новите инициативи, довършете старите си ангажименти. На 3-4-и дайте пълна газ, проведете проучвателни, делови и лични срещи, уточнете позиции, подпишете нов договор, огледайте се за нови съюзници и сътрудници. Ще се уреди и финансиране. На 5-и притискате другите.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес родените във втората декада няма да се дадат без бой. Съветът е да предприемете нужните реформи и действия, които ще ви осигурят желания комфорт. Не се съобразявайте с тези, които не се съобразяват с вас, с амбициите и с наличните ви ресурси. Някой не издържа и поема в друга посока. Случващото се показва на кого може да разчитате и кой вече не е част от личната ви програма и орбита. На 29-и вървите към успешен финал в делови и личен план. 30-и променя насоки и съдби, късметът ви сочи нови посоки, които ще ви донесат пари и стабилност. На 1-и се отърсвате от илюзиите, а на 2-и сте пред финала на важни за бъдещето ви преговори. Подпишете нови договори. 3-4-и са конфликтни и рискови, спазвайте закона. На 5-и не оставайте някой друг да се грижи за интересите ви.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес Луната от Овен и планетите в Рак са в конфликтна позиция, която ще окаже негативно въздействие в живота и избора на родените във втората декада. Ще бъдете притискани от съдбата и от хората, от които сте си позволили да зависите. Неблагоприятно за хирургически процедури в областта на главата. Откажете ангажимент и работа, свързани с тежко умствено и физическо натоварване. 29-30-и ви вкарват в преразход на сили и ресурси, в неприятни и губещи игри. Не поемайте излишни рискове. На 1-2-и си взимате своето, измъквате се от неприятни връзки и задължения и приключвате с ангажимент, който ще донесе признание и награди. 3-4-и ви дават законова обезпеченост, идват и предложения от чужбина, постигате поне една важна цел. На 5-и сте в слаба и рискова позиция.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Случващото се в този ден изпраща един в чужбина и връща друг на родното му място. Тръгваме с огромни надежди за бъдещето и дано не са напразни. Луната е в съвпад с масовата карма. Всичко случващо се ще засяга общите ни нужди, надежди и интереси. Може да се намери лек за всяка болка, да се поднови стара връзка и стара любов. За новите инициативи трябва да се почака. 29-и ви води към нови места и лични хоризонти, приключвате тежък етап от живота си. 30-и е ден за реформи, за нов избор на цел и посока. 1-2-и внасят разнобой в отношенията с близките и на работното място. Запазете неутралитет, следвайте избрания път. На 3-4-и постигате максимума, реализирате ползи и поръчки, подписвате изгодни договори и получавате финансиране. На 5-и не изневерявайте.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес плувате в море от изкушения, срещате опасни изкусители, които ще се намесват в личния ви избор в изгодна за тях посока. Не се товарете с несвойствен ангажимент, направете оздравителни процедури и по възможност не вадете зъб, освен ако нямате избор. Не планирайте за този ден участия в публични мероприятия. Изключете от менюто си месото, хапнете ядки, плод и зеленчуци. 29-и е ден на провокации и съблазни, стига се до крайности и на 30-и ще се наложи да взимате крайни решения и да се готвите за крачка в нова посока. 1-и ви води към важна за вас цел и позиция, някой ще дочака повишение и допълнителни пари. На 2-и лесно се провокира общественото мнение, не участвайте в съвместни дела. 3-4-и са рискови, ако не се спазва законът, 5-и е ден за пречистване.

Неда Иванова, "Телеграф"


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Последният печели...
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:45 Спортни новини
  • 21:00 УЕФА ЕВРО 2024: Трето полувреме
  • 22:00 УЕФА ЕВРО 2024: Осминафинална среща...
  • 00:00 УЕФА ЕВРО 2024: Трето полувреме
  • 00:30 УЕФА ЕВРО 2024: Осминафинална среща...
  • 02:30 100% будни сутрешно токшоу с...
  • Сега bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 "Татковци" - сериал, с.1, еп.1
  • 21:00 "Час пик" - сериал, еп.9
  • 22:00 bTV Новините - късна емисия
  • 22:30 "Под наблюдение" - сериал, с.3, еп.9
  • 23:30 "Под прикритие" - сериал, с.4, еп.12
  • 00:40 "Закон и ред: Специални...
  • 01:40 "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • Сега Новините на NOVA - централна емисия
  • 20:00 "Черешката на тортата" - риалити
  • 21:00 "ФБР" (премиера) - сериал, сезон 5
  • 22:00 Новините на NOVA
  • 22:30 "Новобранецът" (премиера) - сериал,...
  • 23:30 "Закон и ред" (премиера) - сериал,...
  • 00:30 "Военни престъпления: Лос...
  • 01:20 "Роко Скиавоне" (премиера) -...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.