Седмичен хороскоп

вижте какво ви очаква до 2 август

по статията работи: iNews | 27.07.2024 | 14:30
Седмичен хороскоп
Генерирано с ИИ

Овен 21 март – 20 април

За родените в третата декада този ден ще донесе нови знания, полезна и навременна информация, която ще помогне да се решат болезнените проблеми. Сега е моментът да намерите средата, в която да работите, да се развивате и тренирате в бъдеще. Посетете център за релакс, проучете къде може да запишете децата за учебни или извънучебни занимания. 27-и е ден за учене и проучване в тила на конкуренцията. 28-и отваря огромни апетити, някой ще се похвали с голяма печалба. 29-и редактира отношенията, дава шанс на новото да се изяви и прояви. На 30-и приключете с реформите и на 31-ви се обърнете към нещо ново. На 1-2-ри ще водите тежки битки, но ползите и печалбите ще се усетят след три дни, когато и любовта ще ви навести.

Телец 21 април – 20 май

Ще се събудите с готовото решение на проблем, който ви мъчи отдавна. Ден на тайното знание, на получените подсъзнателни подсказки и информации, които, използвани добре и на място, ще дадат чудесни резултати. И ако отдавна се чудите и колебаете каква посока да изберете, днес вече сте на прав път и правите първата крачка. Тази вечер Луната навлиза в Телец и носи обезпечение. 27-и е ден за преглед на наличностите. Планирайте за следващите два дни важни финансови ходове. На 29-и печелят добре информираните, активните и безпардонните. 30-и преобръща ситуацията, бъдете готови във всеки момент да се намесите и да вземете своето. На 30-и финализирайте преговори, подпишете нови договори. 31-ви е ден на конфликти, но на 1-2-ри всичко ще се уреди с лекота и на ниво.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес имате шанс да намерите нови учители, инструктори и треньори за вас или за децата. Благоприятен момент за влизане в нова среда, за създаване на нови семейни връзки и включване в подходящите за развитие на бизнеса и семейните ви отношения общности. Всичко, което научите и проучите, ще ви влезе в работа още в следващите дни. Не планирайте за утре амбициозни начинания. На 27-и търсете своя нов екип или семейство, сега е моментът да откриете благоприятната за вас среда. На 28-и ограничете контактите, работете само за личния си интерес. 29-и променя насоки и правила, а на 30-и постигате важна цел и стъпвате на личната си мисия. На 31-ви чакайте финансиране, а на 1-2-ри давайте смело напред, създайте нови делови връзки, сключете нови сделки и договори.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес и не помисляйте да се хвалите със своите настоящи или бъдещи инициативи и партньорски връзки. В желанието да се изтъкнете и представите на ниво давате информация на потенциалните си конкуренти. Ако сте несигурни, и в любовта ще позволите на таен обожател да ви я открадне. Днес сънищата носят нужните ни съвети и знания, които ще помогнат да решите проблемите. 27-и е ден на тайното знание. Споделеното ще бъде откраднато. 28-и носи пари на тези, които са в голямата игра. 29-и дава ход на новите инициативи, старото си отива. На 30-и е важно да се приключва, а не да се започва. 31-ви е хаотичен и объркан, трудно се работи в екип. 1-ви носи успех и печалби на хората, следващи една взаимноизгодна посока и цел. На 2-ри намирате търсения терен или жилище.

Лъв 22 юли – 22 август

Всяка получена информация днес ще ви помага да се насочите към печеливши места и да осъществите перспективни връзки. Родените в третата декада градят нови пътища и мостове, лесно ще се разберат с родители и деца, ще решат болезнени проблеми с партньорите си в работата и в живота. Луната е в перфектни аспекти с Венера и Меркурий от Лъв. Добре е за водене на преговори. На 27-и намирате скрити източници на ресурси и сила. 28-29-и са рискови за личните ви финанси. Може да направите неизгодна инвестиция и дано с жестовете си зарадвате някого. 30-и ви води към важна цел, а на 31-ви правите обратен завой към някого и нещо от миналото. На 1-ви намирате покровители и спонсори за начинанията си, а на 2-ри осигурявате и мястото за бъдеща работа и дейност.

Дева 23 август – 22 септември

Днес може да намерите точните специалисти, към които да насочите за консултация близките и децата. Направете проучвания в желаната посока, усвоете ново умение, а някой ще се пробва и в нов занаят. Днес учителят ще си намери ученици и обратното. Може да се окажете в особено изгодна и перспективна за развитието ви среда. Приемайте покани, не се отказвайте от делови предложения. Всичко научено и усвоено на 27-и ще ви влезе в работа. 28-и е ден на успешни инвестиции и печалби, следете дребния шрифт, ако подписвате договори. На 29-и очаквайте благоприятни за вас промени и предложения. На 30-и контролирайте емоциите, в риск са родените в първата декада. На 31-ви и останалите влизат в конфликти и скандали, от които никой не печели. На 1-2-ри късметът е с вас.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес родените в третата декада може да затънат в дългове и да приемат неизгодни предложения. Някой опитва да се приобщи към трапезата, която сте сервирали пред семейството и децата. Нищо важно да не се споделя. Днес и утре се движите на гребена на вълна от промени, които ще ви натоварят със задължения, а екстрите ще си останат само в мечтите. Всеки води своята битка. На 27-и ограничете контактите и не споделяйте нищо излишно. 28-и идва с неочаквана печалба и предложение, което добре трябва да се проучи. Дайте отговор след два дни. 29-и е ден за реформи. На 30-31-ви Луна, Марс и Юпитер от Близнаци ви дават изключително покровителство, възползвайте се от всеки шанс. На 1-2-ри работите за чужди интереси и дано да е в полза на децата ви.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес може да направите важни разкрития и да получите информации, които ще позволят да кандидатствате или да се внедрите на престижни места и позиции. Символ на деня е златното ключе на познанието. Добре информираните са на ход, те ще направят нужните връзки и контакти и ще се облагодетелстват от усилията или безсилието на околните. Лесно се усвояват нови знания и умения. Срещите и разговорите на 27-и помагат да се ориентирате в трудна ситуация и да направите своя избор. На 28-29-и отношенията ви навлизат в конфликтна фаза, вероятни са раздели, загуби и финансови проблеми. На 30-и взимате своето, а на 31-ви подписвате изгодни двустранни договори. На 1-2-ри всичко при вас тръгва по правилата с очаквани и неочаквани ползи и придобивки. Вие сте на ход.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на тайното знание, на допълнителната информация, която ще ви помогне да стигнете до основата на нещата и до корените на проблемите, които не търпят отлагане. Проведете консултации със специалисти, намерете и ново място за развитие на талантите си, сменете фитнеса и средата, която не ви устройва или вече ви вреди. Започнете нова учебна или тренировъчна програма. На 27-и получавате информации, които помагат да вземете окончателни решения. На 28-и никой на никого няма да направи компромис, особено за пари. 29-и ще редактира отношенията, започвате нова дейност и програма. 30-31-ви изискват максимални компромиси от ваша страна, особено при сделки и договаряния. Отложете за 1-2-ри и ще постигнете желаното, ще подпишете и изгодни договори.

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят е рисков за родените в третата декада. Един път се затваря или се налага да се връщате за нещо забравено. Внимавайте с поверителната информация, в желанието да покажете ниво на информираност може да навредите на близък. Бъдете дискретни и дипломатични, не се опитвайте да се налагате и да диктувате чуждия избор. Това с лекота ще ви се отдава в следващите два дни. На 27-и са в криза родените в третата декада, особено ако не са информирани добре. 28-29-и ви носят късмет и пари, възможност да оправите отношенията и да решите проблемите от предните дни. Приемайте предложения, стартирайте нови дейности, оженете се, създайте нови връзки. На 30-и постигате важна цел, а на 31-ви носят късмет само двустранните срещи и договаряния. 1-2-ри са рискови.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Ден на тайните и полезни информации, които, получени в точното време, ще ви помогнат да извлечете ползи и да постигнете желаните резултати. Не пренебрегвайте всеки научен факт за живота и дейността на хората, с които влизате в контакт. Заемете се и с нужните тренировки, които ще ви помогнат да влезете в желаната среда и да получите повече защити. Сънищата са пророчески. На 27-и взимате правилни решения, насочвате се към правилното място и избирате правилните хора. На 28-29-и задлъжнявате по всички линии и ставате отговорни за чужди дела и пропуски. И независимо напъните ви ще бъдете обслужващ персонал в живота на другите. Но на 30-31-ви си връщате парите и позициите, постигате важна цел и на 1-2-ри вече се подсигурявате с нови договори, доставки и поръчки.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес всяка получена информация ще е ценна, ще допълва пъзела на личните ви амбиции и нужди и ще ви показва начините за излизане от лични и професионални кризи. Не водете приятели и приятелки на срещите, за които имате лична покана. Тенденцията е някой да се настани на вашата софра и да се възползва от екстрите, които сте заслужили с упорит труд и много любов. Навлизаме в период, в който опитът, мъдростта и натрупаните знания дават резултат, носят печалби и победи. 27-и отваря пред вас заключени врати, а на 28-29-и взимате своето, обезпечавате живота и личните си връзки. На 30-31-ви новите инициативи са губещи, приключвайте, но нищо не започвайте и не обещавайте. На 1-2-ри Луната от Рак е в перфектен аспект с планетите в Риби, ще постигнете желаното.

Неда Иванова, "Телеграф"


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Днес на Игрите предаване за...
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:30 След новините
  • 20:45 Спортни новини
  • 21:00 Олимпийски игри Париж 2024: Спортна...
  • 23:00 Днес на Игрите обзор на...
  • 23:30 Студио Х: Бронсън игрален филм...
  • 01:00 Мистериите на доктор Блейк тв филм...
  • Сега bTV Новините - централна емисия
  • 19:30 bTV Репортерите - поредица за...
  • 20:00 "България търси талант" -...
  • 22:00 "Тутанкамон" (част III) -...
  • 00:00 "Кралят на скорпионите 4: Походът...
  • 02:20 "Древен Апокалипсис" - документална...
  • 03:35 "COOLt" - лайфстайл предаване с...
  • 04:30 "Вкусът на България" - кулинарно...
  • Сега Темата на NOVA
  • 20:00 "Маскираният певец" - музикално...
  • 23:00 "Индиана Джоунс и храмът на...
  • 01:30 "Домино" - с уч. на Николай...
  • 03:00 "Очаквай неочакваното" - с уч. на...
  • 05:00 "Нашата мечтана сватба" - с уч. на...
  • 06:20 "Иконостас"
  • 06:50 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.