Топ 10 на най-маниакално променените физически хора

Десетте най-големи фрийка в света

по статията работи: Мартина Панайотова | 14.05.2012 | 17:39  2 Виж всички снимки
Топ 10 на най-маниакално променените физически хора
Facebook

Психиката на хората е нещо, което рядко би могло да се вмести в някакви научни параметри. Красивото за едни е ужасяващо за други и обратното. По света има стотици хиляди хора, които спокойно можем да наречем "удивителни". Човешки същества с толкова абстрактно мислене и екстравагантно поведение, че чак започваме да се чудим от нашата планета ли са изобщо. Сега решихме да ви представим 10 от тях, превърнали се в знаменитости само и благодарение на странния си външен вид. Някои биха ги нарекли "изроди", други - "авангардни гении". Като какви бихте ги квалифицирали вие, оставаме да решите сами, след като се запознаете с тях....

Човекът-леопард


Луд или не, 67-годишният Том Лепърд изглежда невероятно щастлив, живеещ в своя ръчно-построен дом на един изолиран остров в САЩ. По-странното обаче определено е външния му вид: 99% от тялото на Том е покрито в татуировки, имитиращи окраската на леопарда. Той прекарва времето си в четене, разходи сред природата и катерене по дърветата и предпочита да живее далеч от шумната, модерна цивилизация. Дали ловува прехраната си подобно на голямата хищна котка, не е известно.

Етиен Дюмон


Етиен е арт и културен критик, който работи за популярен вестник в Женева. Външният му вид е повече от удивителен: цялата му кожа е покрита с татуировки, типични за полинезийската култура, а по лицето си има множество флешове – още един модел феномен, коренящ се в навиците на древните индиански племена, който се е превърнал в неразделна част от съвременната урбанистична поп култура. Нетрадиционната му визия се допълва от шармантни кръгли очилца и шапка ала Джони Деп. Доста забавен микс, не мислите ли?

Рик Генещ, Зомбибой


Персонален Любимец. Чаровният Рик Генещ работи от години върху себе си, като малко по малко превръща тялото си в нагледен учебник по човешка анатомия. През 2011 година той се появи в клип на Лейди Гага, превърна се в лице на модната марка Тиери Мюглер, а понастоящем е един от най-високоплатените и търсени мъжки модели. Кой каза, че за да успеем трябва да изглеждаме като по калъп?

Жената-комикс


Ако посочите по-голям фен на масовата култура, здраве му кажи. Джулия Гнус (еми, такава й е фамилията на жената) е родена със заболяването порфирия – рядко заболяване на черния дроб, което причинило ужасни мехури и белези по кожата й. Джулия решила да ги прикрие с шарени олс-скуул татуси, изобразяващи предимно герои от популярната култура. С течение на времето те се превърнали в нейна запазена марка, а самата тя си спечелила титлата "Най-татуираната жена в света".

Илайн Дейвидсън


Бразилката Илейн Дейвидсън има общо 2500 сребърни пиърсинга по тялото си – екстериорни или на някои по-закътани места. Всъщност, 500 от тях са около гениталиите. Това маниакално хоби й тежи повече от 3 килограма и тя достойно се е преборила за титлата "Жената с най-много пиърсинги в света". Пардон, човекът с най-много пиърсинги в света. Илейн споделя, че рядко се прибира по тъмно вкъщи, защото се притеснява да не стане жертва на обир – често срещано явление по улиците на Рио.

Кала Кайви, Дяволът


Кала Кайви има 67 пиърсинга по себе си и 67% от кожата му е покрита с татуировки, което на фона на останалите герои в този материал си е нещо направо пренебрежително. Интересното при него обаче е цялостния му външен вид, който много напомня този на Луцифер. Определено, най-атрактивното при Кала са металните пластини, които той е поставил под скалпа си и който досущ приличат на рога и флешовете на носа му, които достигат широчина над сантиметра и тези на ушите, с радиус 10,2 см! Кала е професионален татуист и е правил сам всичките си манипулации. Пожелаваме ви да не го срещате нощем.

Поли, недосегаемия


Прозвището "Недосегаем" определено коства много усилия са бъде спечелено, особено от човек, който може да се похвали само с няколко флеша и 2-3 декоративни татуировки. Пол обаче държи рекорд по най-големи флешове на носа в цялата западна цивилизация. Толкова са широки дупките му, че човек спокойно би могъл да види вътрешността на черепа му. (И след това да припадне).

Човекът-гущер


Ерик Спраг е един от първите хора, които решават да разцепят езика си на две по подобие на повечето ни познати рептили. Той го прави през далечната 1972 година и се превръща в единствения и неповторим Човек-гущер. Подобно на авера си, изброен в класацията по-горе, Гущерчо доволно се е постарал да придобие всички отличителни белези на влечугите – остри зъби, зелено, люспесто тяло и черепни израстъци.

Лъки Даймънд Рич


Лъки е определено е щастливец, защото той държи титлата за най-татуирания човек на планетата изобщо. Взима я изпод лапите на нашия приятел Леопарда през 2006 година. Всеки квадратен сантиметър от кожата на Лъки е татуиран – дори клепачите, вътрешната част от ушите... и не ни се мисли какво още. Кожата му изглежда графитено сива, защото върху нея са наслагани няколко слоя татуировки, които малко по малко са се препокрили. Това е човекът, който е изтърпял хиляди часове болка в името на болното си хоби.

Човекът-котка


Той определено е един от най-популярните герои тук. За него са правени доста репортажи и филми, като дори е освидетелстван като не съвсем нормален. 44-годишният Денис Авнер иска да бъде тигър.

Толкова много го иска, че в продължение на 20 години, той модифицира тялото си по всички възможни начини, за да го постигне: татуировки, лещи за очи, пиърсинги, силиконови импланти в лицето и хирургически намеси, които да придават "котешки вид" на лицето му.

Той дори си е присадил аниматронична (такава, която се движи с помощта на механизъм) тигърска опашка. Дейвид е израснал в индианско племе и вярва, че рано или късно ще се прероди в животното-тотем на племето – тигъра.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


118 Александър Парсеков 27.06.2012 | 14:12
невероятни са всички просто съм удивен те не са психично болни и тем подобни те са уникални хора много ми харесват всичките :) :) :)
117 Zhivka Peteva 08.06.2012 | 08:06
единият е известен журналист, другия - модел... Браво ! това в BG никога не би се случило и за това и коментарите по-долу са толкова ограничени; честно казано им завиждам малко за смелостта да излязат от "обществената рамка", да бъдат такива каквито искат и се чувстват
116 Julija Miteva 04.06.2012 | 10:50
За мен това са хора-мазохисти, с изродени души и болни мозъци, които са мутанти на еволюцията.
115 Elena Bukareva 28.05.2012 | 07:42
По-гадно нещо не бях виждала за добро утро
114 Вен Желязков 28.05.2012 | 02:35
В класацията ви липсва може би най-атрактивната такава личност, а именно Мария Хосе Кристерна, жената вампир от Мексико. Очаквах да я видя тук, много по атрактивна е от повечето изброени в статията.
113 Христомира Василева 24.05.2012 | 02:21
Прочетох доста от коментарите и стигнах до извода,че явно никой не харесва различните. В коментар по-долу пишеше нещо от рода на " родили са се нормални ,а какво са направили " ... амии хора замислете се това за тях е начин да покажат идентичността си , начин да не бъдат просто хора от обикновената тълпа, нали от всякъде излизат публикации "бъдете различни, бъдете себе си " ами ето има хора, които са се престрашили да го направят! Не ги съдете за това, техни са си телата никой не може да им каже какво да правят !!! Аз също мисля,че тези хора са прекалили, но това не ми дава право да убиждам някого, нали ? Надявам се да има съгласни с мен, ако не .... очаквам кофти отговори ;д
112 Милена Драганова 22.05.2012 | 12:08
Гадост! Как може доброволно да се обезобразяват!? Това не са хора , а изроди...
111 Hristo Tomov 22.05.2012 | 07:02
Но пък от друга страна,по какво се различават от родните ни фолкпевици натъпкани със силикон.Азис-ето ви тема за размисъл???
110 Hristo Tomov 22.05.2012 | 06:54
Как се казваше:всеки луд с номера си,някой с програма!
109 Elmira Ismail 21.05.2012 | 23:22
Е, да - поне не му оглеждаш вътрешността на черепа на живо, както е при Недосегаемия :)))
108 Цветелина Петкова 21.05.2012 | 22:52
олелее.. ще взема да сънувам кошмари...
107 Iskra Georgieva 21.05.2012 | 22:51
Много, много болни хора....
106 Стефи Гергова 21.05.2012 | 22:26
ииил .. нямам думи. и аз се кефя на татуси и пиърсинг, но чак до там ... тцтцтц
105 Саво Лазаров Маринов 21.05.2012 | 13:52
Ядях сладолед докато четох статията и с извинение, но щях да си го върна обратно. Бях виждал гнусотии, ама това прекрачва всякакви граници (puke) :O
104 Stela Georgieva 21.05.2012 | 12:54
V tova nqma gram estetika.
103 Гинка Колева 21.05.2012 | 11:59
А на вас какво ви пречи? Това си е личен избор. На вас ви се повръща от тях, а на мен от вас! Защо всички трябва да изглеждат като извадени от калъп? И кометтари като "тези не са от тази планета" са доста глупави! Каква е разликата между човек, който си е боядисал косата червено и човек със синя коса? Едното го приемате, нали? И го приемате, само защото сте свикнали да го виждате? Абе защо ви е толкова страх от новото? Ако винаги е било така щяхме още да носим кожи като пещерняците.
102 Мирослав Козаров 21.05.2012 | 01:09
skeleta e qk :)
101 Гинка Колева 21.05.2012 | 00:12
Ами проблемът тук е, че на хората от векове им е втълпявано,че трябва да изглеждат по определен начин и са свикнали с това. Хората, които не се подченяват на тези норми, са определяне като "изроди" само защото са различни. И винаги е така ако видиш нещо различно гледаш да го унищожиш, защото те е страх от това, да не те завладее. Аз лично уважавам избора на хората от тази статия. Уважавам смелостта да се изправят пред това задръстено и консервативно общество и да заявят пред всички позицията си! Пък и ако вие хейтъри бяхте израстнали в друго общество щяхте да сте с друго мнение. Ако бяхте родени в Африка нямаше да са ви проблем флешовете и татуси от глава до пети. Замислете се малко!
100 mima todorova 17.05.2012 | 08:51
КАКВО ЗНАЧИ НОРМАРНО И КАКВО-НЕНОРМАЛНО? КОИ СА НОРМИТЕ?ОТ КОИ ХОРА НЯМА ДА СЕ ПРИЕМАТ? А ВСИЧКИ ДРУГИ "НОРМАЛНИ" ХОРА НЯМАТ НУЖДА ОТ ПОМОЩ?ВСИЧКИ ДРУГИЪ"НОРМАЛНИ" ХОРА ИМАТ ПРАВО НА СВОБОДЕН ИЗБОР,А ТЕЗИ-НЕ? кАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ "НОРМАЛНИТЕ" ХОРА И ТЕЗИ ТУК?
99 Ивайло Горанов 17.05.2012 | 05:09
С Жената-комикс бих правил цяла нощ секс.
98 Vessela Yankova 16.05.2012 | 18:21
Отврат ...
97 Polina Dimitrova 16.05.2012 | 18:19
E sega ve4e se ubejdavam,4e ima nqkoi hora,koito ne sa dobre s akula!!!!!Ebasi brutalnoto.....
96 Marina Nova 16.05.2012 | 15:23
Рик Генещ е страхотен. Той не е отблъскващ, за разлика от повечето.... : )
95 Adriana Mitsova 16.05.2012 | 15:21
http://www.youtube.com/watch?v=FKTVygtCLas , пропуск! :Д
94 Ani Spasova 16.05.2012 | 15:14
чисто лудиииииииииии
93 Viktoriya Kostova 16.05.2012 | 09:45
Хора всякакви! Искам да помоля само някой да проверява статиите за правописни грешки преди да ги пуска онлайн защото е много дразнещo.
92 Poli Goranova 16.05.2012 | 01:49
аз казала ли съм такова нещо - не :) аз също си казвам мнението ;)
91 Pavlina Dimitrova 15.05.2012 | 23:00
интересно ми е как ще изглежда
90 Krassimir Krastev 15.05.2012 | 19:13
Разкошни екземпляри! Мястото им в "Паноптикума на Импотентното Въображение" е гарантирано за вечни времена!!! Господ ряпа да яде и мастило да пие ако си мисли, че е сътворил света за 6 дни и няма какво повече да се добави:)))
89 Krassimir Krastev 15.05.2012 | 19:05
Аллах Акбар!!! :)))))))))))))
88 Krassimir Krastev 15.05.2012 | 19:01
Абе сигурно още дреме там някъде, но като стане ще го видим:)
87 Krassimir Krastev 15.05.2012 | 18:57
... или както би казал Тончо Русев: "Създават неповторима интонационна среда!" :)))
86 rozov lak 15.05.2012 | 15:50
Ахахаха интересно какъв ще да е той:0
85 rozov lak 15.05.2012 | 15:46
Такова си е;) те за това са го напрасвили, да са интересни
84 rozov lak 15.05.2012 | 15:45
казваме си мнението, не им казваме как да живеят все пак
83 rozov lak 15.05.2012 | 14:41
Това са хора с психични заболявания
82 Poli Goranova 15.05.2012 | 12:52
е,сега.. кои сме ние че да им казваме луди ли са или не . те са си го избрали - те си го носят.едни се татуират от глава до пети,други се обезобразяват от силикон и пластични операции.разни хора,разни идеали....
81 Bulha Kosmatka 15.05.2012 | 12:31
Липсва само този който е с татуирани очи - по точно бялата част на окото.
80 Ana Bella 15.05.2012 | 11:26
Много интересно
79 Ana Bella 15.05.2012 | 11:24
Доста интересна статия. Човешкият ум е необятен, а съм сигурна, че това е само едно много дребно нещо на което може да сме свидетели. Лично на мен ми харесват супер много, бих искала да се срещна с някой от тях :)
78 Панайот Траянов 15.05.2012 | 10:28
НОВИЯТ ПЕРФЕКТЕН ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ Е ВЕЧЕ ФАКТ. Предлага 50% от своите доходи. Трябва ви покана : Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=82856108 Покани приятелите си преди те да са го направили! WAZZUB е нова социална мрежа в търсачките като Google и Facebook, но с много повече съдържание: Това ще са 7 кутии.Поща, Търсачка, Новини, Социална мрежа, Видеопортал, Игри, Базар, Любими линкове. Всичко това ще бъде в една начална страница. 21 май 2012 ще бъде деня на официалното представяне. Покани да се регистрират безплатно много хора, защото с един прост и-мейл, изпратен на всички ваши приятели, може да ви гарантира $ 1 на човек регистрирал се чрез Вас и $ 1 на човек регистрирал се чрез Вашите приятели . За 5 поколения е възможен един месечен доход за хиляди долари до живот! 1. Поколение 5 x $ 1.00 = $ 5,00 2. Поколение 25 x 1,00 $ = 25,00 $ 3. Поколение 125 x $ 1.00 = $ 125,00 4. Поколение 625 x $ 1.00 = $ 625,00 5. Поколение 3125 x $ 1.00 = $ 3,125.00 Всъщност WAZZUB (за разлика от други социални мрежи, които печелят милиарди долари, само защото ние компютърните потребители използваме техните услуги), предлага 50% от своите доходи на тези, които на този стартиращ етап , помогат за създаване на мрежа от потребители. WAZZUB е първият проект в световен мащаб, който дели печалбата си! Изглежда невероятно, но всичко е вярно! WAZZUB е създадена като експеримент през 2007 г., с над 3,5 милиона долара, вече инвестирани. Това е първата глобална общност, която ще плати на своите потребители , само заради избор си: www.perfectinter.net като тяхна първа страница (HOMEPAGE). Денят за плащане остава 15 юни 2012 на всички, които са се регистрирали и имат повече от 3 поканени човека. $Factor ще се трупа до 21май. След 22май ще започнете да събирате "Deal points". Тези "точки за сделка" ще бъдат разменяни срещу стоки, услуги, отстъпки и др. от базара на WAZZUB. "Точките за сделка" ще се трупат всеки месец въз основа на това колко хора сте поканили. Така че, може да натрупате точки за няколко месеца и да ги размените за нещо, което желаете. Членовете регистрирани преди 22май освен доларфактор ще трупат и "dealpoints". Тези които се регистрират след това ще имат само "dealpoints', но също ще ги трупат всеки месец, като заплата. След 22май, когато приключи трупането на $Factora в личния профил на всеки ще има информация за неговия фактор и за начините, по които иска да му бъде плащано.Там ще се попълнят данните за Pаypal, Allertpay, банкова сметка - кой каквото има. Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=82856108
77 Niki Lauda 15.05.2012 | 10:26
Всичките са за лудницата.
76 Нюрбургринг Нордшлайфе 15.05.2012 | 10:25
Страшен пич :).
75 черното влечуго 15.05.2012 | 10:25
Психиатъра не може да им помогне на тези, безнадежден случай са.
74 Нюрбургринг Нордшлайфе 15.05.2012 | 10:24
73 черното влечуго 15.05.2012 | 10:24
72 Niki Lauda 15.05.2012 | 10:23
Тия са като някои маймуни.
71 Нюрбургринг Нордшлайфе 15.05.2012 | 10:23
Не ги съжалявам такива изобщо.
70 черното влечуго 15.05.2012 | 10:23
Това да си татуираш цялото тяло е голямо безумие.
69 carrie saman 15.05.2012 | 10:00
Думата "готин" ли те притеснява,приятелче? Дори и да бях на 15 нямам ли право на мнение? Да ви го слагам в косматите ноздри хейтъри,които от един коментар правите психопортрет.
68 Katrin Velinova 15.05.2012 | 09:57
то и това остава само
67 master plan 15.05.2012 | 09:56
тези да не са извънземни
66 Katrin Velinova 15.05.2012 | 09:56
направо да си изселват на друга планета
65 Katrin Velinova 15.05.2012 | 09:55
нямат човешки образ
64 Katrin Velinova 15.05.2012 | 09:55
63 Katrin Velinova 15.05.2012 | 09:55
много дори е меко казано
62 Katrin Velinova 15.05.2012 | 09:54
да им дадат аспирин, ама и той няма да ги оправи
61 Katrin Velinova 15.05.2012 | 09:54
що за хора са тези
60 задънена улица 15.05.2012 | 09:53
59 задънена улица 15.05.2012 | 09:52
много им хлопат дъските
58 задънена улица 15.05.2012 | 09:52
много правилно определение
57 задънена улица 15.05.2012 | 09:52
няма спасение за тях
56 задънена улица 15.05.2012 | 09:51
55 задънена улица 15.05.2012 | 09:51
виж му налудничавия поглед и всичко ти става ясно
54 задънена улица 15.05.2012 | 09:50
53 задънена улица 15.05.2012 | 09:50
омъжи се за него
52 задънена улица 15.05.2012 | 09:49
само такъв няма
51 задънена улица 15.05.2012 | 09:49
вманиачени са по мастилото
50 задънена улица 15.05.2012 | 09:48
изродииии
49 Diana Mirqnova 15.05.2012 | 08:58
То па бива бива татуировки да си сложиш някоя и друга обица ама тва вече е прекалено
48 Stamen Prodanov 15.05.2012 | 08:50
Липсва човекът хуй.
47 Светла Колишева 15.05.2012 | 08:49
ПОТРЕСАВАЩО!!!!!!!!!
46 Габи Тимотеева 15.05.2012 | 08:42
Този човекът гущер майче е в лудницата понеже дрехата му прилича на осмирителна риза ! Поне според мен ! :) Ами останалите само някой от тях как са си разпънали ухото..... УЖАС :( !!
45 Neli Ivanova 15.05.2012 | 08:40
Нечовешко е думата, която може да опише всичко това.
44 simeon mladenov 15.05.2012 | 08:35
ама кой въобще е казал ботокса и имплантите нещо от тоя род?! колкото маниакални са те толкова е и това.
43 simeon mladenov 15.05.2012 | 08:33
колите и парите са "маниакални идеали", а това по-горе са неманиакални "мечти и идеали"?
42 Milica Georg 15.05.2012 | 07:51
Избиват комплекси.
41 Панайот Траянов
Този коментар е маркиран като неуместен.
40 Елеонора Петрова 15.05.2012 | 00:26
Всеки има правото да избира по какъв начин да изглежда.Интересни са,но определено за мен не са нормални.На тези хора е късно да се помогне,та те дори не водят нормален начин на живот.Младежът,който смята,че ще се прероди в животно-тотем ме разби...Тези хора са с психични проблеми,но пък поне ни забавляват.Може да ги сложат в някой цирк да работят,бих ги гледала :))).
39 Елеонора Петрова 15.05.2012 | 00:22
Всеки има правото на избор как да изглежда.За едни е нормално,за други не.Лично за мен това е ненормално,извън всякакви норми.Тези хора според мен имат наистина голям психологически проблем.Гледала съм ги в редица документални филми.Един нормален човек не би си причинил това.В колкото и либерално и модерно общество да живеем,все още има и ще има неща,които няма никога да се приемат от хората.Та те дори не водят нормален начин на живот.Този последния направо ме уби.Вярвал бил,че ще се прероди в някакво си животно-тотем... тези хора са имали нужда от помощ,ама е късно за тях.... интересни и забавни са,но пък от друга страна ги съжалявам.Живеят в техен си измислен свят и няма лощо,но са прекалили.Ако ги сложат да работят в цирк,бих отишла да ги гледам с удоволствие.
38 Lo Val 14.05.2012 | 23:27
Оффффффф! "Много са гадни", "повръща ми се!". А на мен ми се повръща от жени, които без грим и силикон не можеш да ги познаеш. Айде, стига глупости! Когато става въпрос за силикон, ботокс, изглаждане на бръчки - "няма проблем, красотата иска жертви". Обаче когато човек изразява някаква индивидуалност - "тоя е луд, пълно психо" :D Убили ли са някой? Изнасили ли са някой? Случайно да са Ви ограбили? Ми к'во пищите тогава!
37 Desislava Marinova 14.05.2012 | 22:56
що да се пазим бе хапят ли хора като хора има жени кооито си слагат по 2 кг грим и изглеждат още по страшни аз от тях се пазя а когато нещо в живота ти се срива начинът да се справиш с трудностите за всеки е различен те сигурно вземат пари за тези снимки така че не ги съдете има и по големи изроди с ангелски тела(лица)
36 Джиджи Василева 14.05.2012 | 22:55
lipsva jenata vampir
35 Nadeto Mladenova 14.05.2012 | 22:55
всеки има право да бъде себе си без значение от мнението на обикновени хора, с маниакални идеали като:коли,пари,мотори,йени и прочие.Тъпо е да им казваме "изроди" или "откачени" ,само защото и те като нас преследват своите мечти и идеали....
34 Гергана Георгиева 14.05.2012 | 22:48
Хората,които прибягват до такива "мерки"и се чувстват добре по този начин имат психически отклонения,макар самите те да не го разбират..Това са хора с разбита вътрешна "обстановка"
33 Ventsislav Georgiev 14.05.2012 | 22:44
WTF!егати побърканите!
32 Данаил Василев 14.05.2012 | 22:43
Въпрос на личен избор. Кои сме ние, че да ги съдим?
31 Данаил Василев 14.05.2012 | 22:40
Кои сме ние да ги съдим? Въпрос на избор, на никого не са навредили.
30 Katarjina Stefanks 14.05.2012 | 21:57
Бог да им е на помощ!
29 нощен преследвач 14.05.2012 | 20:15
Том Лепърд не те ли кефи повече,а
28 Mary Alice 14.05.2012 | 20:13
и те не могат да им помогнат
27 Mary Alice 14.05.2012 | 20:13
ти на колко си години, на 15?
26 Mary Alice 14.05.2012 | 20:12
той изглежда все едно е паднал от Марс :)
25 Mary Alice 14.05.2012 | 20:11
total freaks
24 нощен преследвач 14.05.2012 | 19:25
искат да привличат вниманието, някои от тях , де, не всички
23 нощен преследвач 14.05.2012 | 19:25
родили са се нормални, а се направил да изглеждат като уроди
22 нощен преследвач 14.05.2012 | 19:24
болни мозъци
21 carrie saman 14.05.2012 | 19:16
Рик ЖЕНЕСТ! И е много готин.
20 казанлъшка роза 14.05.2012 | 19:11
ненормалници
19 мерджихан хасанова 14.05.2012 | 19:11
за тези хора психиатри няма ли?
18 казанлъшка роза 14.05.2012 | 19:11
направо са ужасни
17 мистерия финикова 14.05.2012 | 19:06
16 мистерия финикова 14.05.2012 | 19:06
уродщина
15 Мирослав Славев 14.05.2012 | 18:33
Уникални откачалки.
14 Рени Георгиева 14.05.2012 | 18:19
Napravo mi se povra6ta ot vidianoto.....
13 Milla Ot Mars 14.05.2012 | 17:59
Рик Генещ, Зомбибой -много ми харесва !
12 известна личност 14.05.2012 | 17:57
Пазете се от такива.
11 властен олигарх 14.05.2012 | 17:57
10 Средновековен Рицар 14.05.2012 | 17:57
Да, това е мания.
9 известна личност 14.05.2012 | 17:56
Много са противни.
8 властен олигарх 14.05.2012 | 17:56
С тези през нощта работа да си нямаш :).
7 Средновековен Рицар 14.05.2012 | 17:55
Луди хора.
6 Елемаг Електриков 14.05.2012 | 17:53
те са за лудницата
5 Елемаг Електриков 14.05.2012 | 17:53
ужас, изроди
4 нощен преследвач 14.05.2012 | 17:51
на тези определено не им е добре
3 Mary Alice 14.05.2012 | 17:50
тия много ги боли главата
2 Диана Бойкова 14.05.2012 | 17:45
Изроди...това са болни хора,които сами се осакатяват
1 мила дидова 14.05.2012 | 17:43
О, Боже. Тези вече не приличат на хора! Ужасни са1

ТВ програма

Кино

  • Сега Бързо, лесно, вкусно
  • 16:30 Светът и ние
  • 16:55 България в 60 минути с Мариана...
  • 18:00 По света и у нас
  • 18:30 Още от деня коментарно предаване
  • 19:00 Последният печели...
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:45 Спортни новини
  • Сега Премиера: "Скъпа мамо" - сериал,...
  • 17:00 bTV Новините
  • 17:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 18:00 "Стани богат" - телевизионна игра с...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 "Аз обичам България" - забавна...
  • 22:30 "Dancing Stars Extra" - зад...
  • 23:00 bTV Новините - късна емисия
  • Сега "Пресечна точка" - публицистично шоу
  • 17:00 "Семейни войни" - телевизионна игра
  • 18:00 "Сделка или не" (премиера) -...
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 20:00 "Един за друг" (нов сезон) -...
  • 22:00 "Шеф под прикритие" (нов сезон) -...
  • 23:00 Новините на NOVA
  • 23:30 "Военни престъпления: Лос...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.