Седмичен ТАРО хороскоп

Ето каквоъ можете да очаквате до 25 август

по статията работи: iNews | 18.08.2024 | 14:30
Седмичен ТАРО хороскоп
pixabay
Повече за:

Овен - Кулата

Разрушение

Не обръщате внимание на предупрежденията. Обзело ви е лъжливо чувство за безопасност. В резултат на напрежението вярата ви се разпада. Изправяте се срещу собствените си страхове, повече не можете да отричате истината. Изоставят ви, връзките ви се дестабилизират. Околните изгубват доверие във вас. Пазете се и внимавайте през този период за неочаквани травми или финансови загуби.

Телец - Баща на камъните

Пазител

През този период вие ще сте пазител. Пазител на любовта в къщи и хората, които ви заобикалят. Ще се стремите да запазите мира във всяко отношение, както при близките ви, така и във вашето семейство. Съберете сили и кураж да се изправите, дори и срещу хора, които ви карат да се страхувате само за да запазите така нужните ви душевен мир и спокойствие.

Близнаци - Императорът

Създаване

Осъществяване на новите ви планове. Време е да стартирате нови планове. Ще бъдете неустоими и целеустремени. Ще имате възможност да започнете нова работа, която ще е добре платена. За бизнесмените предстоят сделки, които ще увеличат тяхното богатство. За всички: това не е период, в който е добре да се занимавате с административни дела.

Рак - Дъщеря на чашите

Връзка

През този период ще получите полезна информация за някакво събитие, свързано със сферата на чисто земните проблеми. Това може да са новини за имот или за бременност, или бъдещо раждане. Вашите способности, най-вече интуицията, ще са много развити. Може да проявите писателска или поетична дарба. Това е прекрасен период за писатели и поети, родени под вашия знак.

Лъв - Тройка камъни

Работа

През този период работата ще върви добре. Ще бъдете обзети от вътрешен импулс и решителност. Творческите ви способности се разгръщат и ще се чувствате удовлетворени от своята кариера. Вярвате в това, което вършите. Заредени сте с енергия като динамо.

Дева - Осмица камъни

Познание

Продуктивно и позитивно използване на уменията. Съсредоточете енергията си в работата. Време е за усвояване на нови умения или занаят. Полагате упорит труд в дейност, която ви носи задоволство и нови постижения. Наслаждавате се на работата си и постигнатите успехи. Впрегнете силите си в учението или в усвояването на нови познания. Добре е през този период да се запишете да учите нещо ново, което ще ви бъде полезно в бъдеще и ще ви носи благоприятни резултати.

Везни - Петица мечове

Поражение

Обзело ви е пораженческо настроение. Чувствате страх и малодушие. Все едно сте загубили важна за вас битка. Мислите ви са негативни, отстъпвате от принципите си и се примирявате със ситуацията. Съкрушени сте от загубата, която сте изпитали и ви се е случила. Злото е открило слабото ви място и се е настанило в душата ви. Сломени сте и не можете да намерите убежище за душата си. Лекът за вас през този тежък период е да бъдете сред приятели, да сте заобиколени от красота и да правите нещата, които ви носят радост.

Скорпион - Висшата жрица

Медитация

През този период търсите наставления и знания. Вдъхновени сте и ви връхлитат вълни от мъдрост, които оказват благотворно влияние на всяко творческо, артистично, езотерично или научно начинание. Разчитайте на себе си и собствените си сили. Съзнанието ви става по-възприемчиво. Чрез медитация ще получите нови отговори на вашите въпроси.

Стрелец - Седмица камъни

Поражение

Внимавайте да не изпуснете главното и това да предизвика проблеми в бизнеса или работата ви. Пазете се от лоши инвестиции, депресия, банкрут загуба на недвижим имот. Не е добре да правите каквито и да е сделки през този период. Ще чувствате една инертност и слабост в себе си, внимавайте да не превърнете това безсилие в жестокост или грубост. Приемете, че това е период, в който ще тъпчете на едно място и не предприемайте нищо. Внимавайте нещата, които сте постигнали и създали, да не се разрушат или загубят. Не се отчайвайте, изчакайте периодът да премине и продължавайте напред.

Козирог - Асо чаши

Емоции

Ново начало. За много от вас това ще означава и нова любов. Ще бъдете изпълнени с възторг и щастие, ще се чувствате силни и ще разберете какво значи да обедините тялото и духа в едно. Всичко ще върви добре. Изобилието, възприемчивостта, изострената интуиция, както и вашата артистичност ще бъдат до вас и ще ви помагат. Ще стартирате творчески проект и ще бъдете емоционално удовлетворени. Наслаждавайте се на настоящето, бъдещето може да почака.

Водолей - Асо мечове

Познание

През този период кристално ясната мисъл ще ви помогне да откриете отговорите на въпросите, които ви мъчат от дълго време. Вникнете в реалността, пробийте си път към истината през царството на хаоса. Проявете интелекта си и използвайте силата на ума си. Изпипвайте детайлите, само така ще получите просветление на съзнанието и мисълта. Много от вас могат да стигнат до истини и заключения, за които дори не са и подозирали преди.

Риби – Отшелникът

Отражение

През този период търсете истината, събирайте мъдрост. Ще трябва да се вслушате в словото на околните. Ще трябва да се оттеглите от любовните авантюри и да се усамотите, за да си направите равносметка на досегашния си живот. Трябва да отсеете истинското и трайното от фалшивото и преходното. Стремете се към мъдрост, просветление на душата и вътрешно умиротворение. Вслушвайте се в интуицията си, тя ще ви покаже как да разрешите малките проблеми на ежедневието. През този период всички трябва да обърнат внимание на себе си.

Маг Розали, Телеграф


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега С БНТ завинаги /п/
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:40 Спортни новини
  • 20:50 БГ киновечер: Лов на дребни хищници...
  • 22:30 По света и у нас
  • 22:45 Арт детектив рубрика за лайфстайл и...
  • 23:00 Любов по ноти концерт-спектакъл с...
  • 00:30 Отблизо /п/
  • Сега bTV Новините - централна емисия
  • 19:30 bTV Репортерите - поредица за...
  • 20:00 "Обир по джентълменски" - екшън,...
  • 22:00 "Батман" - екшън, криминален,...
  • 02:00 "Най-големите митове в историята" -...
  • 03:10 "Стани богат: Въпрос на бъдеще" -...
  • 05:10 "Кунг-фу панда: Лапите на съдбата"...
  • 05:40 "Дракони: Защитниците на Бърк" -...
  • Сега Новините на NOVA - централна емисия
  • 19:20 Темата на NOVA
  • 20:00 "Господарка на злото" - с уч. на...
  • 22:00 "Алоха" - с уч. на Брадли Купър,...
  • 00:00 "Лейди Бърд" - с уч. на Сирша...
  • 01:40 "Загадъчни кръстословици:...
  • 03:00 "Изобретението на Хюго" - с уч. на...
  • 05:15 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.