"Когато разбрах, че Ети е бременна и че ще ставам баща, усетих най-уникалното чувство на Вселената, но също така ме обзе доза несигурност предвид инцидента, който претърпях преди 2 години, а именно това, че загубих лявата си ръка", признава синът на покойния мафиотски бос Иво Карамански, цитира Intrigi.bg. Той загуби ръката си преди 3 години след тежка катастрофа и рядко говори за инцидента.

Миналата година Карамански-младши, който е доведен син на актьора Александър Сано, се събра с инфлуенсърката и майка на три деца Антоанет Пепе. Няколко месеца по-късно Пепе забременя от Иво и това лято двамата станаха родители на малката Беатрис.

"Не знаех как ще сменям памперси, как ще държа бебчето и как ще изпълнявам ежедневните грижи за дъщеричката ни. Не съм от хората, които се предават лесно и живея според идеологията - има ли желание има и начин. Научих се да сменям памперси с една ръка и да я гушкам без протеза", щастлив е синът на Нели Атанасова.

"Сине, единствените "бариери" и "тавани" са тези, които човек сам си слага. Ти си СУПЕР", поздрави го вторият му баща Сано.