Седмичен хороскоп

Ето какво да очаквате до 16 август

по статията работи: iNews | 10.08.2024 | 14:00

Активизирайте се максимално и поемете допълнителни задачи и ангажименти както в работата, така и в личния живот. През годината на числото 8 може да стартирате нов бизнес или да започнете паралелна дейност. Не отказвайте предложения, защото през 2025 ще се наложи да прекратите някаква работа или делови ангажимент. Не оставайте на сухо и в любовта – оженете се, защото 2025 може да донесе раздели. В момента имате повече варианти за избор, не се оплаквайте, а се възползвайте от всеки един. До 28 август вземете окончателно решение с кого и накъде ще продължите.

Овен (21 март – 20 април)

Днес преговорите вървят трудно, избягвайте спорове и странични контакти, които може да ви вкарат в неприятни отношения с близки и роднини. Ако до утре на обед се скарате с някого, ще е за дълго. Едно гостуване ще ви натовари повече, отколкото очаквате, и едва ли ще донесе желаното разтоварване и релакс. Не се ангажирайте с проблемите на другите, вашите са ви достатъчни. На 10-и Луната от Везни е в опозиция на родените в третата декада. На 11-и до обед ограничете контактите. След това до 12-и на обед с всеки може да се разберете. На 13-и важните срещи отложете почти за края на работното време. 14-и е активен и творчески, правите пробив в конкурентна среда, осигурявате си договори и юридически защити. На 15-и печелите пари и предимства. 16-и е рисков.

Телец (21 април – 20 май)

Днес е важно да се мисли и действа в далечна перспектива. Връзките са кармични, длъжници се издължават, прибират се каещите се грешници, търси се начин да се подновят стари дейности. Добре е да се преговаря с хора от чужбина. Може да си осигурите и по-добра позиция в чуждестранна фирма. Следобед нищо важно да не се споделя, не провокирайте никого с лични забележки и критика. На 10-и приемайте предложения, търсете спонсори, направете резервации. От обед навлизате в рисков период. На 11-12-и Луната ще ви гледа в опозиция, трудно постигате желаните резултати, срещате опозиция. 13-и е изкушаващ, правите грешен ход. 14-и е ден на съзиданието и градежа, време е за ремонти и благоустройства. На 15-и действате успешно и постигате целта си. 16-и носи облаги.

Близнаци (21 май – 21 юни)

Действайте активно до обед, уредете срещи и разговори, които ще помогнат да вземете важно за вас решение. Постъпете така както сте го решили, обмислили и уговорили с близки и роднини. Не променяйте плана, за да не влезете в конфликти. Следобед навлизате в период на повишена раздразнителност, а и намесата на трети лица ще ви вкара в неприятни и непредвидени положения. 10-и тръгва оптимистично, плановете се реализират до обед, но след това се очертава чужда намеса. На 11-и започвате с конфликт, завършващ с целувка и помирение. 12-и изисква решения, след които ще се почувства дистанцираност. На 13-15-и Луната ще ви гледа в опозиция от Стрелеца. Родените около 5 юни стъпват на личната си мисия и се решават на важен избор. На 16-и може да намерите спонсор.

Рак (22 юни – 21 юли)

Днес Луната е в конфликт със Слънцето на родените след 11 октомври. Може да се променят нагласите за пътувания. До обед проведете разговорите с чужбина, направете резервации за престой и уредете нужните документи. От обед до утре на обед с пълна сила действа вербалната магия. Който не може да работи със словото, да замълчи, за да не влоши ситуацията. Не спорете. На 10-и проблемите са за родените в третата декада. На 11-12-и Луната ви гледа в хармоничен аспект от Скорпиона. Може да уредите спорен наследствен въпрос, преговорите са успешни, стига да не настъпвате някого по мазола. 13-и носи успех за родените в третата декада, но на чужд гръб. 14-и е ден за ремонти в отношенията и у дома. На 15-и заемате силна позиция. На 16-и не рискувайте.

Лъв (22 юли – 22 август)

Днес е благоприятен ден за преговори с международни партньори. Ако планирате пътуване в чужбина, вероятно ще останете там за дълго. Може да извлечете ползи от съвместни пътувания и огледи на имоти. Ще откриете нещо, което търсите отдавна. Избягвайте да давате оценки и коментари, за да не подхранвате слухове. Вечерта си пожелайте нещо и ще го получите. Утре поне една врата ще се затвори. На 10-и ще разширите личните си хоризонти, като се свържете с чужбина. На 11-12-и ще се сблъскате с голямата си конкуренция. Очакват ви остри конфликти на позиции и интереси. Дори с роднините ще е трудно да се разберете. 13-и започва с прикрита агресия срещу личните ви амбиции, но следобед ситуацията ще се обърне във ваша полза. На 14-15-и ще водите тежки, но успешни битки. На 16-и ще получите награди за усилията си.

Дева (23 август – 22 септември)

Сутринта ще имате стабилизиращи срещи и предложения. Пътувайте, организирайте разговори с близки и приятели, посрещнете важни гости. Следобед в живота ви ще навлезе клюката. До утре на обед не споделяйте нищо и не се оплаквайте, за да не навредите на близък. В този период, каквото си пожелаете, ще се сбъдне, така че внимавайте какво пожелавате на себе си и на другите. На 10-и не отказвайте предложения за работа или пътувания в чужбина. 11-и започва с конфликт, но следобед ще се разберете и помирите. На 12-и до обед уредете важни дела, след това ограничете контактите. В периода 13-15-и Луната от Стрелец ще бъде в конфликт с Девата и планетите в Риби. Стари кармични отношения трябва да се изглаждат. На 16-и ще ви правят услуги и всичко ще се подреди.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Днес е подходящо да проучите възможностите за работа, учене или пътуване в чужбина. Разгледайте условията, които предлагат чуждестранни фирми у нас. Едно запознанство и пътуване ще улесни нещата и ще ви помогне да се устроите. Направете резервации, уредете документи, разговаряйте с роднини за подкрепа и съдействие. Луната във Везни е в благоприятен аспект с Марс и Юпитер от Близнаци. 10-и е силен и успешен ден, пътувайте, създайте нови връзки и контакти. На 11-и не влизайте в разправии, желанията ви ще се сбъднат. 12-и е ден за помирение, а ако не се получи, и двете страни ги чакат тежки и губещи дни. 12-13-и дават шанс за повишение, нови договори и връзки, стъпвате на нова лична база, прокарвате идеите си на събрания и делови срещи. На 16-и смирете амбицията, давайте и дарявайте.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Днес е подходящ ден за делови и приятелски срещи, за преговори с чужбина и за събиране на информация по интересуващите ви въпроси. Ще ви правят услуги, но следобед клюката ще се намеси и трети лица ще подклаждат конфликти в живота ви. Не позволявайте странична намеса в избора ви, останете двама и в люлката на любовта. Днес и утре третият е излишен и проваля връзките ви. 10-и е ден за двустранни срещи и преговори, не използвайте посредници. На 11-и Луната навлиза в Скорпион и сключва напрегнат аспект с Плутон. Трудно ще вървят преговорите с роднини по дела и делби. 12-и започва с надежда, която до вечерта ще бъде попарена. Приберете се навреме. На 13-и събирайте информация. На 14-15-и подпишете нови договори, а на 16-и очаквайте финансиране.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес е ден на големи амбиции и страсти. Организирайте срещи с потенциални покровители, спонсори и инвеститори. Връзките с чужбина се задълбочават, може да намерите работа в международна компания или да уредите обучение или специализация за вас или вашите деца в чужбина. Погледнете далеч напред и в партньорските връзки, направете и очаквайте предложения. До вечерта може да възникнат конфликти. Връзките, създадени на 10-и, ще имат голяма перспектива в бъдеще. 11-и започва с конфликти и разправии, но с премерен жест напрежението ще се успокои. На 12-и действайте активно до обед, след това не е ясно кой ще командва парада. В периода 13-15-и Луната от Стрелец е в опозиция на Марс и Юпитер, някой може да се опита да спъне амбициите ви. На 16-и ще получите подаръци и ще дарявате.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Родените в третата декада лесно влизат в конфликти и предизвикват околните с лични забележки и критика. Не споделяйте планове и намерения, водете двустранни преговори с чужбина и чак когато уредите въпроса, съобщете решенията си на близките. Ще ви се оказва натиск, ще има усмивки и сълзи, ще правите компромиси, които ще ви струват скъпо. Не се хвалете, за да не ви завидят. 10-и е рисков, не влизайте в конфликти. На 11-и важното отложете за следобед, когато ще намерите път към всяко сърце. 12-и ви дава нужните връзки, които ще помогнат да уредите важната работа или пътувания след 15-и. 13-и е ден за изчакване, докато се получат данни или резултати. На 14-и започват реформи и договаряния. На 15-и водете преговори и подпишете договор. 16-и идва с финансиране.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Луната дефилира в хармоничните ви Везни. Родените в третата декада днес може да получат покани и предложения от чужбина. Уредете пътувания, канете и посрещайте гости. Един наистина нестандартен водолейски ден. До обед всичко може да постигнете, а следобед с един непремерен жест всичко може да развалите. Не провокирайте никого и не поемайте излишен риск. На 10-и станете рано и до обед може да уредите нещо много важно и перспективно за бъдещето си. От обед до 11-и на обед се движим в деня на вербалната магия. Внимавайте в приказките, не давайте големи обещания. Ще ви провокират. 12-и носи рискове, особено в следобедните часове. Не влизайте в чужда територия на работа и влияние. На 14-15-и сключете договори. 16-и е спонсорски.

Риби (19 февруари – 20 март)

Препоръчват се връзки с чужбина, направете резервации, подайте нужните документи за работа и учене, кандидатствайте за финансиране. До обед може да получите изгодни оферти на всички нива. С напредването на деня очаквайте провокации, особено ако споделяте чужди тайни, така и вашите няма да са защитени. В деня на вербалната магия трябва да се внимава в приказките и желанията. На 10-и стопявате ледовете с роднините. Следобед научавате нещо, което ще ви накара да смените тактиката и да се погрижите за интересите си. 11-12-и са силните ви дни. Водите успешни преговори и сключвате изгодни договори. На 14-15-и работите за чужда кауза, успехите ви поливат градините на нечия амбиция и дано е в полза на близките и децата. На 16-и давайте и дарявайте от сърце.

Неда Иванова, Телеграф


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Олимпийски игри Париж 2024: Лека...
  • 22:30 Олимпийски игри Париж 2024:...
  • 00:30 Баща игрален филм /Унгария,...
  • 02:00 Търсачи на приключения игрален филм...
  • 03:55 Истории от олимпийските игри /п/
  • 04:10 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 04:30 Бразди /избрани моменти/
  • 05:00 Иде нашенската музика /п/
  • Сега "България търси талант" -...
  • 23:10 "Ваканция" - комедия, приключенски...
  • 01:10 "Планета на съкровища" -...
  • 02:15 "К-911" - екшън, комедия (САЩ, 1999...
  • 04:00 "Точно моят тип" - романтичен (САЩ,...
  • 05:40 "Тролчета: Купонът продължава" -...
  • 06:00 Премиера: "Пътуване около света" -...
  • 06:55 "Планета на съкровища" -...
  • Сега "Индиана Джоунс и кралството на...
  • 00:20 "Събирачът" - с уч. на Боби Сото,...
  • 02:00 "Норбит" - с уч. на Тери Крюс, Куба...
  • 04:00 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
  • 04:50 "Живот наопаки" - с уч. на Джеймс...
  • 06:20 "Иконостас"
  • 06:50 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
  • 07:50 "Събуди се" - предаване
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.