Десетте най-ужасяващи истории за съвременни канибали (18+)

Помислете пак, преди да кажете, че сте чували всякакви истории

по статията работи: Микаела Мохарамян | 15.08.2013 | 12:01
Десетте най-ужасяващи истории за съвременни канибали (18+)
http://www.oddee.com

Мислите, че историите за канибали са само измислица? Или че ако съществуват такива хора, то те са само в племена, откъснати от цивилизацията? Истината е, че има такива хора дори сред нас. Пригответе се да прочетете десетте най-смразяващи истории за хора, които ядат други хора.

1. Японецът, който продал гениталиите си на търг за 250 долара

През 2012 г. премахнал гениталиите си, а после ги сготвил и продал на търг.

22-годишният Мао Сугияма от Токио, Япония е асексуален и доброволно се е подложил на операция за отстраняване на въпросните органи. После той взел замразените си пенис и скротум, занесъл ги вкъщи и организирал мрачно парти.

Таксувал всеки гост по 250 долара, за да хапнат от сготвените му гениталии. Те били гарнирани с гъби и магданоз. Преди вечерята гостите слушали рецитал на пиано и участвали в групова дискусия.

Мао, който се подвизава с прякора HC, е смятал сам да изяде органите си, но решил да ги предостави на други хора. Сам ги сготвил, като бил напътстван от професионален готвач. В пост в Twitter той предложил да сготви пениса си за някого на цената от 100 000 йени. Накрая просто решил да раздели "ястието” между шест гости.

Общо 70 човека посетили вечерята в квартал Сугинами в Токио. И докато пет от гостите се хранели с гениталиите на Мао Сигуяма, останалите яли говеждо или крокодилско месо.  

1009000

2. Жената, която сервирала бившия си съпруг на собствените му деца

1008999

Първата австралийка, осъдена на доживотен затвор без право на обжалване, е Катерин Найт – жена, чието минало е изпълнено с насилие. Тя смазала челюстта на един от бившите си съпрузи, прерязала гърлото на 8-месечното кученце на друг свой мъж пред очите му.

Но това, което е направила с последния, е ужасяващо. Катерина намушкала Джон Чарлс Томас Прайс цели 37 пъти с нож за месо. После го одрала и го провесила на кука за месо във всекидневната им. След това го разфасовала и сложила главата му в съд във фурната, добавила плът от задните му части, зеленчуци и сок. После сервирала това на децата на г-н Прайс.

За щастие полицията успяла да стигне до страховитата вечеря, преди децата да се приберат вкъщи.

3. Пънкарят, който изял собствения си пръст

1009007

Дейвид Плейпенц от Колчестър, Есекс, преживял инцидент с мотор, в който наранил ръката си. Когато я показал на докторите след няколко дни, единият му пръст вече бил черен и те казали, че трябва да се отстрани. Плейпенц се подложил на операцията и по-късно попитал дали може да си вземе вкъщи отрязания пръст. "Добре", казали докторите, които нямали идея какъв е планът.

30-годишният Дейвид винаги е бил заинтересуван от канибализма. "Винаги съм се чудел какъв е вкусът на човешката плът. Но това е табу. Хората не могат просто да си бъдат канибали – незаконно е. И изведнъж се досетих, че никой не може да ме съди за това, че съм изял собствената си плът. Реших да сготвя и изям пръста. Само тогава любопитството ми щеше да бъде задоволено."

Вече доволният човек заснел цялата процедура и си я постнал във Faceboook, включително и снимка на сварения пръст. Той запазил костите. Не е нужно да ви казваме, че реакциите на приятелите му били доста разнородни, но поне, както Плейпенц сам казва, никой не го обвинил в престъпление.

4. Канибалът, който намерил жертвата си онлайн

1009006

Смразяващата история на един канибал, който проследил жертвата си и го изял? Дали това е достатъчно, за да ви изплаши достатъчно и да станете по-предпазливи в интернет?

Армин Миелс хранел копнежи за убийство и изяждане на човек още откакто бил на 12. Той казал, че веднъж си представил как набучва приятел от училище на шиш и бавно го пече.

Отнело му 29 години и 430 съобщения по електронната поща, за да сбъдне мечтата си.

Tърсел в чатове за гурме, канибали и какво ли още не, търсейки "млад, но добре осигурен мъж между 18 и 30 години, с желание да бъде заклан". 41-годишният компютърен експерт най-накрая сключил договор с 43-годишния Бернд Брандс. Берлинчанинът, който също бил компютърен техник, продал колата си, написал завещание и си взел почивен ден да подреди "личните си дела". Отишъл в дома на Миелс в Ротенбург, Централна Германия, където и двамата се съгласили пенисът на Брандс да бъде отрязан.

Миелс го сготвил с чесън, сол и пипер в тиган, преди двамата да го изядат. После заснел как намушква Брандс в гръдния кош с 30-сантиметров нож. "Беше неописуемо чувство за мен", казал той, признавайки си пред полицията за деянието.

След като заснел убийството, той нарязал тялото на части, които квалифицирал като "трътка, пържола, филе, шунка и бекон". Прибрал частите в хладилника си и ги пазил там седем месеца, като от време на време взимал по някое друго "филе" за барбекю в градината.

Първата му порция била "бедрена пържола", сготвена с чесън и мускат, сервирана с добре изпържени картофени кръгчета, брюкселско зеле. Пържолите били измити с южноафриканско каберне. "Плътта му имаше вкус на свинско месо, казвам ви", обяснявал Миелс на полицията.

Офицерите, които претърсвали библиотеката му, намерили книги с рецепти за човешко месо сред колекцията от филмчета на Дисни. В тези книги имало и рецепти за "пенис в червено вино" и "паниран черен дроб на млад мъж".

Миелс бил арестуван след сигнал, подаден от другa потенциална жертва, и ще бъде съден за убийство, тъй като в Германия канибализмът не е престъпление.

5. Голият канибал, който бил заловен от полицията, докато дъвчел лицето на друг човек

1009001

През 2012 г. гол мъж бил застрелян и убит от полицията в Маями, Флорида, докато ядял лицето на друг гол мъж, лежащ на рампа близо до магистралата. Този инцидент е описан от един от свидетелите като "най-страшното нещо, което съм виждал в живота си".

Руди Еуген бил убит от градски офицер, след като отказал да се отдръпне от Роналд Попо, който след това се борел за живота си дълго време в болницата. Вампирският инцидент бил заснет от камерите за безопасност около магистралата.

Офицерът стигнал до мястото, след като получил сигнал от минувач, и наредил на въпросния канибал да се махне от мъжа, чието лице ядял в този момент. След като Еуген отказал, полицаят го застрелял. Според свидетеля е имало поне шест изстрела. Въпросният свидетел Лари Вега обяснява: "Казах му да се махне, а мъжът просто продължаваше да яде другия човек."

Описвайки сцената, той добавя: "Мъжът просто стоеше... с парчета плут в устата. И ръмжеше."

След като офицерът бил провъзгласен за "герой" от колегите си, сержант Алтар Уилямс, отговорник за отдел "Убийства" на полицията в Маями, казал, че индивидите не трябва непременно да са въоръжени, за да са много опасни.

6. Германският турист, изяден от канибали на тихоокеански остров

1009003

40-годишният германски турист Щефан Рамин бил на посещение на о-в Нуку Хива в Тихият океан. Мъжът изчезнал по време на екскурзията, а по-късно останките му били намерени близо до огнището на племе, чиито представители са канибали. През 2011 г. Рамин е спрял на острова заради плаваща експедиция, която правел със своята 37-годишна приятелка Хайке Дорш.

Той срещнал водач, Хенри Хаити, който го завел на лов за кози – популярна традиция в Нуку Хива. Това място се намира на 1496 км североизточно от Таити, близо до екватора.

Когато водачът се върнал сам, казал на Дорш, че е станал инцидент, но докато ѝ обяснявал небивалици, той се нахвърлил върху нея и я завързал за едно дърво.

Хайке успяла да избяга и да подаде сигнал за помощ на местните служби, които започнали да издирват водача. Намерили останките в лагера на въпросното племе и започнали да правят ДНК анализи. Сред останките имало човешки кости, зъби, челюст и разтопен метал, за който се смята, че най-вероятно е от пломби.

7. Руснаците, които изяли собствения си брат

1009004

През 2009 г., в продължение на шест месеца, двама канибали се угоявали добре с останките на своя брат, опитвайки се да скрият убийството.

Братята, идентифицирани като 28-годишния Тимур и 23-годишния Марат, признали пред централата в руския град Перм за убийството на брат си Рафис и че след това са го изяли.

Полицаите започнали да стават подозрителни, когато момчетата обявили Рафис за изчезнал, но същевременно не дали детайли за него. След като претърсили къщата им, следователите открили черепа на Рафис, който братята оглозгали и заровили в градината. Тимур казал, че изял брат си, защото не можел да приеме да отиде отново в затвора, където лежал десет години за убийството на съседа си.

"Да, решихме да го изядем. Не исках да се върна зад решетките, затова отрязахме главата му и я заровихме, а тялото нарязахме на части и го прибрахме в хладилника", обяснява Тимур. "Готвехме и се хранехме с месото му в продължение на шест месеца", добавя той.

28-годишният обвинява брат си Рафис за последния престой в затвора, защото точно той го е издал на полицията. Най-младият брат Марат застанал рамо до рамо с брат си Тимур в борбата на живот и смърт, която Рафис изгубил пагубно.

8. Двамата мъже, които изяли мъртвия си приятел, след като се изгубили в Сибир

1009005

Махайки за довиждане на своите семейства, четирима мъже с борбени души отишли на едно отдавна чакано приключение. Дестинацията им била отдалечена земя – необитаем и забравен кът от Източен Сибир, който бил дом на мечки и вълци. На това място следите от животни, подобни на чудовището Йети от легендите, изобщо не били необичайни. Само най-опитните изследователи се осмелявали да стъпят в тази част на Сибир. Какво точно се е случило на четиримата руски пътешественици, е мистерия, която бавно започнала да се разкрива. Историята на тяхното четиримесечно изпитание ужасила читателите по цял свят.

Двама от мъжете се върнали живи, единият останал в неизвестност, а четвъртият – 44-годишният Андрей Курочина – бил намерен мъртъв при доста странни обстоятелства.

Първоначално било сметнато, че той просто е замръзнал в този нечовешки студ. Но постепенно шокиращата истина излизала наяве. Полицаите открили, че той е бил изяден и плътта му най-вероятно я изядена от най-добрите му приятели Алексей Горуленко и Александър Абдулайев, които искали да запазят себе си живи.

37-годишният Абдулайев настоява, че изяли Курочина след естествената му смърт. Полицията обаче разследва убийство.

9. Готвачът, който сварил жена си

1009002

През нощта на 18 октомври 2009 г. Дейвин Вийнс и съпругата му Доун имали ужасен спор, който завършил, като мъжът залепил устата на жената и завързал краката ѝ. Той твърди, че това било, за да предотврати поредното ѝ шофиране в нетрезво състояние. Бил шокиран, когато на следващия ден открил съпругата си мъртва в позицията, в която я оставил. Ужасяващо, да, но това не е дори половината от историята. Разбирате ли... вместо просто да се обади на полицията и да признае вината си, Дейвид измислил смразяващо решение.

По това време той бил собственик и главен готвач на кафе Thyme в Торънс, Калифорния, разположено на южния залив на Лос Анджелис.

При разпита на детективите Дейвид обяснява: "Просто я сготвих бавно... в продължение на четири дни." Дейвид опаковал 47-килограмовото тяло на жена си в контейнер, използвайки тежести, за да я задържи в кипящата вода. Смесил я с други останки от кухнята и накрая изсипал всичко в отпадъчната яма на кухнята. Останалие части от тялото били опаковани и изхвърлени в пликове за боклук.

Единственото, останало от Доун, бил черепът ѝ. Дейвид казал в едно интервю: "Това беше единственото, от което не исках да се отърва. Исках да го оставя някъде." Но... къде е черепът? Той твърди, че го е оставил в таванското помещение на майка си, но следователите не открили нищо там. Кафенето също било претърсено, но не била открита и следа. Отговорът е, че жената е била бавно сготвена, докато не стане на каша, и изсипана в канала.

Гласът на Дейвид бил толкова спокоен, докато давал интервю, използвано по-късно в съда за процеса. Всички разпити били направени, докато мъжът бил в болница, след като се опитал да се самоубие, когато разбрал, че е заподозрян за изчезването на съпругата си. Той скочил от 24-метрова скала, защото точно така се държат невинните мъже.

10. Майката канибал, която нахранила роднини с останките на сина си

1008998

През 2008 едно 8-годишно момче било одрано, а плътта му била дадена за угояване на неговите роднини – канибали, след като майка му го държала затворен в килер до смъртта му.

Клара Мауерова, член на религиозен култ, била осъдена, след като признала за жестокостите, които причинила на своя син Ондрей и 10-годишния му брат Якоб.

В съда се чули твърдения, че роднините одрали 8-годишния Ондрей и после изяли суровата му плът. Двете момчета разказали как майка им и роднините гасели цигари директно върху кожата им, биели ги с колани и се опитали да ги удавят.

Този ужас бил разкрит, когато мъж от Бърно, Чехия, инсталирал телевизионен монитор, за да наблюдава малкото си новородено бебе. Той уловил сигнал от идентичен монитор в съседство, който показал как бият една от жертвите. Момчето било голо и заключено в мазе.

Мауерова инсталирала устройството, за да наблюдава жертвите си (собствените си деца) и тяхното страдание от кухнята си.

Полицията била повикана незабавно. Двете момчета и 13-годишно момиче били освободени. По това време полицаите не се усетили, че това, което изглеждало като 13-годишно момиче, всъщност е 34-годишната Барбора Скрилова – една от мъчителките на децата.

Майката признала, че е изтезавала децата си, но твърди също, че е била манипулирана от сестра си Катерина и Крилова. И трите били участнички в култ, наречен Движението Граил, което има хиляди последователи в Англия и още десетки хиляди по целия свят.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


14 Danaya Hristova 04.07.2017 | 10:28
Смразяващи и ужасяващи! Това са думите с които ще опиша това което прочетох току що
13 Камелия Стефанова 07.02.2014 | 18:25
Е няма такива изроди просто. Ханибал Лектър ряпа да яде
12 Петър Даскалов 13.09.2013 | 16:21
Не съди за другите по себе си, КАНИБАЛКО! Кого си изяла и ти?
11 Nikolay Ognyanov 13.09.2013 | 14:53
Ако мислите, че всичко това е ужасяващо и не знам още какво... :D значи нищо още не сте прочели. Отворете сайта на "Криминални досиета" и прочетете за Ричард "Нощния резач" Рамирез или за Чикатило. Ще останете очаровани...
10 Vili Iordanova 13.09.2013 | 14:21
Отвращавате се, но ако ви дадат човешко сигурно ще го изядете.
9 mitko velev 15.08.2013 | 14:54
Погнусих се от тези истории, които ни предоставихте за четене.
8 Kremena kremi 15.08.2013 | 14:03
Не знам какви са тия хора, какво е това? Психично отклонение просто!! Никъде в природата животните не ядат себеподобните си.
7 Raina Knqginq 15.08.2013 | 14:03
В Сибир често май е имало подобни случаи, защото условията наистина са ужасяващи и май се е случвало и пред. Но всичко останало...нямам думи
6 Нина Лалова 15.08.2013 | 14:02
Всички тези просто са психично болни! Нямам думи. Това е ужасна смърт.
5 tedka todorova 15.08.2013 | 13:40
О, не това са много ужасни истории.
4 Елина Шопова 15.08.2013 | 13:08
С тази статия ме разбихте!
3 emanoil momchev 15.08.2013 | 12:38
Отвратих се от прочетеното
2 emanoil momchev 15.08.2013 | 12:37
Потресаващи истории, извършени от ненормалници!
1 Даная Михайлова 15.08.2013 | 12:18
Ужасяващи са просто .

ТВ програма

Кино

  • Сега Последният печели...
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:45 Спортни новини
  • 21:00 Панорама с Бойко Василев
  • 22:00 В кадър
  • 22:30 Вечната музика
  • 23:00 По света и у нас
  • 23:25 Анет игрален филм /копродукция,...
  • Сега bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 "Аз обичам България" - забавна...
  • 22:30 "Dancing Stars Extra" - зад...
  • 23:00 bTV Новините - късна емисия
  • 23:30 "Разобличаване" - сериал, с.3, еп.5
  • 00:40 "Дъф и Вазовски" - сериал, с.2, еп.5
  • 01:40 "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • Сега Новините на NOVA - централна емисия
  • 20:00 "Един за друг" (нов сезон) -...
  • 22:00 "Шеф под прикритие" (нов сезон) -...
  • 23:00 Новините на NOVA
  • 23:30 "Военни престъпления: Лос...
  • 00:30 "911" - сериал, сезон 2
  • 01:20 "Престъпни намерения" - сериал,...
  • 02:15 "Моето име е Мелек" - сериен филм
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.