Зверски смешния хороскоп по зодии за 2014

Уникална прогноза, която казва цялата истина!

по статията работи: Мартина Панайотова | 25.12.2013 | 13:48
Зверски смешния хороскоп по зодии за 2014

Остават броени дни до настъпването на новата, 1968... ъ-ъ-ъ 2014 година. Събитие, което насити интернет, както с необозримо количество прогнози и хороскопи, така и с потоци от астрална енергия. Така че, ако изведнъж започвате да чувате гласове на звезди и шепота на Уран – просто сте прекалили във висене в мрежата.

Както и да е. В настоящия материал ще ви предложим уникална информация – прогноза за вашият зодиакален знак, каквато никой друг не е предоставил до този момент. Информацията е толкова ексклузивна, че няма да е лошо да я принтирате, боднете с габърче отстрани на гардероба и четете всеки ден от новата година. Тя ще ви помогне да изживеете една уникална такава!

 Какво ОЩЕ ви очаква през 2014 година? 3... 2... 1... Вижте сега! Пуф!

Овен

 Може би си мислите, че ви предстои една от най-вълнуващите ви години изобщо, но сте се заблудили! Защо ли? Защото сте рогати животни, които се впускат в събитията точно с тези природни придатъци напред. От друга страна дебелоглавието ви ще ви помогне да преминете през много пречки – най-вече от физически характер.

Спокойно! Не всичко за вас е толкова разочароващо! Към средата на годината Амур ще ви бодне една стабилна стреличка в руното и ще вземете да се влюбите. Дамите ще бъдат ощастливени от животинския тестостерон на някой първокласен овен, а господата ще се зарадват на сладка и пухкава овчица с такъв един благ поглед...

 Телец

Най-доброто, което може да направите, докато медитирате и преосмисляте отминалата година е най-после да осъзнаете, че на останалите знаци вече тотално им е писнало от безкрайните ви тиради и вродената ви арогантност. Разбира се, шансът да се поправите е прекалено малък, но ако все пак го сторите, светът сякаш ще ви проговори. Буквално ще го стори, защото, ако млъкнете ще дадете шанс и на другите да кажат нещо. А това, което казват хората и знаците понякога е много, много ценно. Ще получите доста полезни съвети, засягащи финансовото ви състояние и отношенията ви с околните, които ще променят живота ви само за година! Слушате ли какво ви говорим! Айде замълчете и чуйте, де!

Близнаци

Както обикновено, и през 2014 година ще страдате от хронична нужда от внимание върху себе си. Прекомерното експозиране във Facebook обаче няма да е печелившият ход. Колкото и тъпи голи снимки да си пускате, няма да достигнете нивото на популярност, което ви се иска да имате. Има обаче и друг начин! Бихте могли да вложите време и ресурс в разработването на специални игри и късметчета на деня, които неминуемо ще водят към личния ви профил. По принцип знаете, че хората се зарибяват по такива работи доста бързо, така че само за няколко месеца ще можете да се похвалите с хиляди посетители! Същинска Facebook звезда!

Рак

Не сме сигурни какво точно да напишем, защото преди да сте го прочели, вече ще сте се сдухали. Добре де, положението не е чак толкова отчайващо. Просто вие обичате да си го правите такова. Незабавно спрете! Ако искате да имате една успешна 2014 година във всеки един аспект, може да пробвате да попиете малко антидепресанти и да погледнете нещата РЕАЛНО. Щастливите хапчета ще променят света! Ще видите цветове и щастие! Любовта ще ври и кипи около вас, а пък и така предреченото самоубийство някъде есента няма да се случи!

О, за малко да пропуснем, че (ако все още четете това и не сте си нанизали въжето) през новата година ще се сбъднат 3 големи ваши желания. Не, не помисляйте за това! Нееее!

Лъв

О, прекрасни Лъвове! Вие сте божества, които ходят по Земята и ще продължите да съществувате в това състояние и през 2014-та година. Много ви се иска да чуете това, нали? Да, но няма! Лъвове, предстои ви една прекрасна година, само при положение, че озаптите високомерието си и погледнете на света реално. Имате отлични перспективи за смяна на работата, развитие на кариерата и да осъществите пластичната операция, за която мечтаете, но ако си тръгвате обидени от офиса, всеки път, когато някой ви застави да свършите нещо, това ще стане трудно. Искате при доктор Енчев и на Хаваите като Николета Лозанова? Потрудете се!

Дева

И през 2014 година ще ви избива на закачки и любов, както впрочем, е било винаги. През новата година обаче нещата ще станат малко по-специални. Една вечер, някъде през ранна пролет, ще излезете на бар и ще се напиете като животни. Точно в този миг, пред замъгленият ви поглед ще се появи Човекът с главно Ч.

Останалите подробности ще ги спестим от благоприличие, но ще си е вечер и половина.

Внимавайте обаче! Когато човек изтрезнее нещата придобиват доста по-различни нюанси, форми и окосмяване....

Везни

Казват, че олицетворението на нарцисизма е именно красивото цвете, което обича да се оглежда в огледалната повърхност на езерото, но истината е, че това е Везната. Всеки зодиакален знак, който си е имал работа с някой от вас може да потвърди думите ни, а сме сигурни, че и вие самите няма да ги отречете. Колкото до 2014-та, звездите ви придричат нормалната доза самоувереност, която всъщност ще ви свърши добра работа, отнасяйки се до вашите служебни начинания. Вие сте си късметлии по презумпция, затова звездите ви съвстват да се явявате не конкурси от всякакъв характер и да пускате тото. Някъде през пролетта обаче ще бъдете омаяни от представител на водна зодия – най-вероятно Рак – който ще усложни десетократно безоблачното ви, повърхностно съществувание, и ще ви потопи в тъмните океани на чувствата, емоциите и философските разсъждения за СМИСЪЛА. В крайна сметка, пак ще ви е добре, тъй като в леглото работата ще е цяла тантра. Пък и вие много-много не слушате чуждите съждения, така че...

Скорпион

Скорпиони, през 2014-та година маниакалната ви природа ще е по-властваща отвсякога, затова ви чакат огромни професионални и лични успехи. В любовта нещата ще са малко по-различни, но докато не осъзнаете, че никой зодиакален знак не обича да бъде толкова контролиран, взаимоотношенията ще останат сложни. Към средата на годината обаче ви се предрича силно увлечение по езотеричните науки и магьостничествата. Ще развиете уникалните си дарби и е твърде, твърде възможно да изградите име на прочут оракул, който ще бъде търсен от разни политици и светски личности, които искат да тушират собствената си несигурност по всякакъв възможен начин. Възползвайте се! Можете да забогатеете много – а вие обичате, паричките, нали?

Стрелец

Скъпи Стрелци, отминаващата 2013-та година може би ви оставя в лек хаос. Ако не искате и следващата така да ви остави може би няма да е лошо да си вдигнете задниците от леглото и да поработите малко. Свикнали сте морето да ви е до колене, особено лятото, през което обикновено киснете там, но ако искате най-после да се видите в пари, то ще трябва да прекъснете приятната си почивка.

Иначе, 2014-та ще ви донесе още повече от наречения ви от звездите късмет, но ако си мислите, че може да го ползвате, за да залагате на хазарт и по този начин да се скатаете от работа, забравете! Звездите не ви изпускат от поглед! Ако обаче решите да разгърнете потенциала си, очаква ви един чуден живот на алтернативен богаташ, пълен с луксозни стоки и пътешествия до Китай.

Козирог

Уважаеми Козирози, преди да отидете да диктувате на звездите какво да ви предрекат, поседнете за момент и отпуснете юздите. Козирози, звездите не се нуждаят от вашите напътствия за своите прогнози, както и светът няма нужда от непрестанния ви контрол върху себе си.

2014-та за вас трябва да е година на отпускане и почивка. Към средата на годината ви се пада да спечелите уникална екзотична екскурзия. Възползвайте се! Да не сте посмели да я откажете, защото в службата се е събрала много работа! Тя ще промени живота ви. Заминете ли за далечния, екзотичен остров, вие ще получите просветление и ще претърпите своя ренесанс. Ще зарежете всичко и ще отворите бар на плажа, на който персонала ходи облечен с хавайски поли и смуче коктейли от кокосов орех.

Водолей

Водолеи, на вас ще ви върви като по вода през цялата година. При едно-единствено условие – не я проспивайте. Вие имате една кодирана леннсот, която може да е голям препъникамък, ако не се мобилизирате. Тази пролет ще получите предложение от изключителна важност – може да се отнася до професионалното ви развитие, но не е изключено и да се свързано с брак. Звездите молят само да не отговаряте с "Мързи ме!".

Риби

Знаем, скъпи Риби, че много обичате да си фантазирате някакви работи и да живеете в свят, който няма много общо с реалността, но тази година ще трябва да се фокусирате именно върху нея. Звездите са ви нагласили уникални преживявания, но при едно условие – спрете да мрънкате и да се самоизолирате под предтекст, че нищо никога не излиза. Съдбата тази година ще ви даде невероятен шанс, но трябва да сте нащрек и да забелязвате всяка опция. Решите ли да пораснете веднъж за винаги, успехът ви е в кърпа вързан!


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


2 deja vu 27.12.2013 | 17:41
На мен ми се падна следното: 2014-та за вас трябва да е година на отпускане и почивка. Към средата на годината ви се пада да спечелите уникална екзотична екскурзия. - чудесно ха дано
1 Ape Ptero 27.12.2013 | 14:47
Хаха! Много забавен и бих казала доста верен хороскоп! Като типичен представител на зодия Воделей мога да кажа, че мързелът наистина ни е голям проблем.

ТВ програма

Кино

  • Сега Господин Тау тв филм /31 епизод/п/
  • 04:10 Олтарите на България
  • 04:25 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 05:10 Още от деня коментарно предаване /п/
  • 05:40 Телепазарен прозорец
  • 05:55 Денят започва сутрешен блок с...
  • 09:20 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 11:00 Култура.БГ предаване за култура с...
  • Сега "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Ослепително слънце" - сериал /п./
  • 05:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 06:00 "Тази сутрин" - информационно...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците и приятели" - комедийно...
  • 13:30 "Златно момче" - сериал, с.2, еп.12...
  • Сега "Наследство" - сериен филм /п/
  • 04:10 "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:20 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 06:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
  • 13:30 "Свободна да избира" (премиера) -...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.