Бътън: По-назад сме с подготовката, не очаквам много в първия старт

Дженсън Бътън сподели, че МакЛарън ще разкрие потенциала си на по-късен етап

по статията работи: iNews.bg | 09.03.2011 | 11:51

Бившият световен шампион във Формула 1 Дженсън Бътън заяви, че не очаква отборът му да може да се мери с тимовете на Ред Бул и Ферари в първото за сезона състезание в Австралия по-късно този месец. Пилотът на МакЛарън обаче призна, че е впечатлен от прогреса на колата си преди последните тестове в Барселона.

"Ще съм изненадан, ако успеем да сме конкурентоспособни на Ред Бул и Ферари в Мелбърн. Смятам, че това е нормално, като се имат предвид километрите, които те са навъртели в сравнение с нас", каза Бътън след първия ден на последните за сезона тестове в Барселона.

"Никога не трябва да казваш "никога". Впечатлен съм от напредъка, който постигнахме с новия болид. Въпреки всичко, това не е достатъчно. Тази седмица ни очаква много работа и ще видим колко можем да се приближим до Ред Бул и Ферари. Да им бъдем равностойни в първото състезание обаче ще бъде много трудно", продължи световният шампион за 2009 година.

Бътън призна, че тестовете на МакЛарън не са минали толкова гладко, колкото отборът е искал, тъй като все още им липсват обиколки.

"По отношение на тестовете, годината не започна добре за нас, но аз мисля, че имаме сериозен напредък. Не бих казал, че имаме най-бързата кола, но все още имаме да извървим дълъг път. Въпреки това съм щастлив с това, което постигнахме в днес (вчера - бел. ред.). Не направихме толкова обиколки, колкото ми се искаше, но по отношение на усещането на колата, сме няколко стъпки напред", добави пилотът на МакЛарън.

"Както казах все още имаме много работа, за да станем толкова бързи, колкото Ред Бул, Ферари и може би още един - два отбора, но имаме напредък и това ни радва. Момчетата свършиха чудесна работа по отношение на работата върху представянето на колата и сигурността, така че трябва да им кажа едно голямо "благодаря".

Бътън каза още, че от в МакЛарън ще бъдат доволни, ако завършат след Ред Бул и Ферари в Австралия, въпреки че целите им са много по-високи.

"Няма да сме щастлива д бъдем третия най-бърз отбор, но не мисля, че това ще бъде лош старт на сезона. От тази позиция може да се направи много", каза пилотът на МакЛарън.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари


1 Аспирин Спиридонов 09.03.2011 | 13:52
Нали бяхте супер иновативни .. супер не знам си какво си ... забавихте се нарочно с представянето на болида, за да е готов НА 100% ... сега разтягате тестовете в Барселона, за да се възползвате максимално от петте дни .. и пак нищо не очаквате. Аз мога да ви кажа защо .. не е в готовността ви за състезания, а в класата. С Хамилтън като пилот никога повече няма да станете световни шампиони ... никога! МакЛарънчета недоносени, ходете в Инди 500 да се дърпате с реднеците!

ТВ програма

Кино

  • Сега Магарешката кожа игрален филм /п/
  • 03:55 Чешити /п/
  • 04:10 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 04:40 Религията днес /п/
  • 05:40 Телепазарен прозорец
  • 05:55 Денят започва сутрешен блок с...
  • 09:20 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 11:00 Култура.БГ предаване за култура с...
  • Сега "120 минути" - публицистично...
  • 05:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 06:00 "Тази сутрин" - сутрешен блок с...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците" - комедийно шоу /п./
  • 13:30 "Присъда" - сериал, с.2, еп.39 /п./
  • 15:00 Премиера: "Плен" - сериал, с.1,...
  • Сега "Професия шаферка" - с уч. на Тори...
  • 03:50 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
  • 04:40 "Съдби на кръстопът" - предаване на...
  • 05:20 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 06:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.