Скандалният Гара Дембеле и 9-те му топ изцепки в Левски

Нападателят на "сините", който стана любимец на феновете пиел по литър твърд алкохол на ден и по 20 кафета, за да се събуди преди мач

по статията работи: iNews.bg | 12.11.2021 | 10:30
Скандалният Гара Дембеле и 9-те му топ изцепки в Левски

Гара Дембеле мина като торнадо през Левски. Той счупи куп голови рекорди, стана любимец на феновете, а в същото време покори по уникален начин нощна София. Онзи ден той обяви пред "Екип", че са го карали да взима допинг на "Герена", който бил такъв, че тестовете не го хващат. Тогавашният собственик на Левски Тодор Батков отрече пред "Мач Телеграф" твърденията на Гара, а него определи като "пропаднал човек". В интерес на истината рубриката на френската медия е именно за бивши футболисти, които са имали качества, но към днешна дата са на дъното.

Да се върнем обаче на допинга. Дембеле беше толкова странен по време на престоя си на "Герена", че може сега да каже каквото си поиска. Истината обаче е, че е малко нелепо да говориш за допинг и в Левски, и в германския Фрайбург, когато си се наливал с по литър твърд алкохол в навечерието на мачовете, а преди тях си изпивал 20 кафета и 8 енергийни напитки, за да се събудиш...

"Мач Телеграф" сблъска читателите си с 9 екшъна "Дембеле", които "синята" деветка спретна, докато беше в Левски. Скандалите му могат да се опишат в сериал с няколко сезона, но ние ще разкрием най-емблематичните му.

1. Посинен е в стриптийз клуб още на старта

До ръководството на Левски стигат слухове, че Гарра Дембеле не е режимлия, още преди той да дойде на "Герена". Те се потвърждават светкавично. Още в първите си дни в София, докато все още не се е сдушил с новите си съотборници в Левски и не е толкова популярно лице, Гара отива в столичен стриптийз клуб напълно сам. Охраната въобще и не знае, че това е новият нападател на Левски. Приемат го за средностатистически африканец. В един момент Дембеле се напива и започва да атакува танцьорките на пилона. Опитите му да ги опипа завършват с няколко крошета от охраната. Гара е изхвърлен на улицата пред заведението с посинено око и разбит нос. Викната е и полиция, а нападателят се обажда на хора от Левски, за да го спасят. "Добрата новина при него беше, че почти никога не си личеше, когато са го били заради цвета на кожата му. А не се случваше рядко да отнесе по някой удар", спомнят си от "Герена".

2. Чупи телефон на здравеняк, Гонзо плаща 1600 лв.

Заведението е "Син Сити". Гара Дембеле е порядъчно пиян. На съседната маса в чалготеката е голяма компания, а един от здравеняците в нея е фен на Левски. Човекът отива при нападателя, който вече е добил популярност с головете си, за да го помоли да се снимат. Гарра се съгласява, но малко след това вече иска фотосът да бъде изтрит. Здравенякът отказва, но Дембеле успява да изтръгне телефона му и с всичка сила го разбива в земята. Моментално компанията на фена се активизира и награбва Гара, който е спасен от линч от охраната на заведението. Нападателят е свит в ъгъла, изял само няколко шамара, а управителят звъни на Георги Иванов, когото привиква по спешност. Около 4,00 часа Гонзо пристига в "Син Сити" и плаща 1600 лева за счупения телефон, за да отърве Дембеле.

3. Въвлича и Жоазиньо в меле след победата над Гент

Левскарите празнуват в столичното заведение "Силикон" след изключителната си победа над Гент в мач от групите на Лига Европа. Гара е в центъра на купона, естествено. След няколко питиета той полазва красавица от съседна компания, която обаче е обградена от свои хора, на които никак не допада любовната авантюра на нападателя. Не след дълго настава масов бой, в който Дембеле въвлича и дребничкия Жоазиньо. Нещата пак се разминават стандартно - невидими синини.

4. Коктейл "Лига Европа" шокира "Герена"

Ако някой се пита как Гара Дембеле беше толкова агресивен на терена, отговорът е в коктейл "Лига Европа", който шокира всички на "Герена". Нападателят имаше специална схема преди всеки мач в евротурнирите и важен в България. Той изпиваше по 15 кафета и 6 енергийни напитки около час преди срещата, за да може да се "събуди", както той сам се изразяваше. Така и не стана ясно как точно Дембеле е изчислил бройката на кафетата и енергийните напитки, но той избягваше да ги пие пред всички.

5. Слизаше през балкона от 3-тия етаж заради охраната на Батков

В един момент цената на Гара Дембеле, който беше купен за 200 000 евро от Локо Пловдив, започна да се вдига много. Доста елитни клубове от Европа следяха нападателя и собственикът на Левски Тодор Батков се реши на крайна мярка, за да опази инвестицията си. Той назначи охрана на французина, която да го държи изкъсо. Въпросните двама гардове стояха пред апартамента на нападателя, за да го спрат, ако евентуално реши да бушува из заведенията през нощта. Дембеле обаче се справи и с това предизвикателство. Той излизал от апартамента си през балкона, като слизал като Спайдърмен от третия етаж. После вече пияният нападател минавал демонстративно покрай автомобила на гардовете, за да им покаже, че ги е надхитрил.

6. Подкупва за вода с водка

Охраната на Батков в никакъв случай не си е изкарала добре с Гара. Гардовете били принудени да ходят навсякъде с нападателя, докато той изкарва свободното си време из кафенетата на Студентски град. Дембеле пиел само минерална вода в ПВЦ бутилка от половин литър, докато обикаля заведения, играе билярд или боулинг. На гардовете обаче правило впечатление, че в края на обиколката из кафенетата, която приключвала до 22,00 часа, Дембеле се държал като пиян. Но как ставало това, след като пие само вода?! Нарочно разследване разкрило схемата на нападателя. Той бил подкупил барманите в заведенията, които обикаля, и те си имали специална бутилка минерална вода за Гара - в нея слагали предварително 200 милилитра водка, а после запечатвали, за да изглежда като нова.

7. Осъдиха го 8 месеца условно

Дембеле беше осъден на 8 месеца затвор условно с 3 години изпитателен срок. Отделно той получи и 9-месечна забрана да управлява МПС. Това стана, след като нападателят беше спипан да кара пиян, и то с фалшива книжка. Това всъщност е и единственият филм от поредицата "Дембеле", който е популярен на родната общественост.

8. Провали трансфер в Галатасарай за 4,5 млн. евро

Преди да премине във Фрайбург срещу 2 300 000 евро, Гара беше близо до далеч по-голям трансфер. Левски се беше споразумял с турския гранд Галатасарай за нападателя. Сделката беше на финалната права, а "сините" щяха да вземат 4 500 000 евро за голмайстора. По време на разговорите Дембеле е посъветван от ръководството да кротува, но... В крайна сметка Галатасарай разваля сделката, след като разбира за действията на нападателя извън терена.

9. Задържаха го във Франция заради фалшива книжка

Левски гостува на Лил в мач от груповата фаза на Лига Европа. Това беше и последният сезон, в който "сините" играха силно в турнирите именно благодарение на Гара Дембеле. Делегацията на "сините" обаче беше шокирана на летището във Франция. Там задържаха нападателя, защото... опитва да влезе в родината си с фалшива шофьорска книжка. Гара някъде затрил личната си карта и докато я издирва, решил да пробва с документ от Мали. Именно от тази африканска държава са корените на нападателя. Дембеле останал без френската си книжка още преди години за серия от нарушения, заради които имаше натрупани глоби от близо 1000 евро. Заради това си изкарал фалшива от Мали. Граничната полиция обаче не се хванала на номера и нападателят беше задържан. Той беше пуснат да влезе във Франция, след като си плати глобите и успя да убеди граничарите с помощта на ръководството на Левски, че това с малийската книжка е било шега.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега По света и у нас
  • 23:25 Чернобил, четири дни през април...
  • 00:45 Иде нашенската музика /п/
  • 01:45 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 03:20 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 04:20 Истории от Олимпийските игри /п/
  • 04:35 Олтарите на България
  • 04:45 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • Сега bTV Новините - късна емисия
  • 23:30 "Разобличаване" - сериал, с.3, еп.10
  • 00:40 "Дъф и Вазовски" - сериал, с.2,...
  • 01:40 "Ослепително слънце" - сериал, с.2,...
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • 02:50 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Ослепително слънце" - сериал /п./
  • 05:10 "Да живее крал Джулиън" -...
  • Сега Новините на NOVA
  • 23:30 "Военни престъпления: Лос...
  • 00:30 "911" - сериал, сезон 2
  • 01:20 "Престъпни намерения" - сериал,...
  • 02:15 "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
  • 04:10 "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:30 "Не ме оставяй" - сериен филм /п/
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.