Футболни прогнози от Machovete.com

Екип от ентусиасти създадоха безплатна платформа, в която ежедневно се публикуват обоснованите

по статията работи: iNews.bg | 27.06.2018 | 14:12
Футболни прогнози от Machovete.com

Над 50% от българите са участвали в различни видове залагания. Най-голям е броят на футболните залози, тъй като това е спорт №1, който се следи от всички възрасти. Ако не участвате в подобен вид развлекателна дейност, то най-вероятно сте чували ваши приятели как се оплакват от големи загуби, малшанс или уговорки между тимовете.

Разбира се, това не е изключено, но за да бъдат сведени до минимум тези твърдения е нужно играта да се познава отблизо. Подготовката за залог се състои в детайлно анализиране на новините и правилна оценка на предоставените коефициенти в букмейкърските къщи. Това може да го извършите сами, но, за да сте докрай уверени при поставянето на залога, е необходимо да се доверите на специалисти, разполагащи с опит и знания.

Екип от ентусиасти създадоха безплатна платформа, в която ежедневно се публикуват обосновани прогнози. Machovete.com e полезен портал както за начинаещи, така и за напреднали в онлайн залозите. Чрез него вие се информирате за предстоящите мачове и получавате най-актуалните новини около отборите.

Как се изготвят футболните прогнози?

Прогнозите в сайта се публикуват от професионалисти, с дългогодишен опит във футболните залози. Екипът работи с достоверни новинарски източници, които доставят точна и актуална информация за моментното състояние на двата отбора. Това подпомага съставянето на добра, обоснована прогноза, базираща се на обстоятелствата и проблемите в конкретните състави. Прави се пълен анализ на групата, която е селектирана от треньора и се изгражда потенциален стартов състав, за да се направи по-точна съпоставка между замесените тимове.

Статистиката също е от значение, но не винаги е определящ фактор при оформянето на окончателната прогноза. Тя заема малък процент от цялостния анализ. За сравнение на статистическите показатели се използва софтуер, основаващ се на математически операции. Най-вероятно в интернет сте срещали подобен тип футболни прогнози, без обосновка, но както сами забелязвате голям процент от тях са неуспешни. При тях не се придава важност на титулярни състави, контузени и наказани футболисти.

След като се извършат описаните операции, анализаторите съставят аргументативен текст, в който запознават залагащите с последните новини и временната форма. В края на превюто се описват вижданията им за предстоящата среща и се дава крайна прогноза. Коефициентите варират, спрямо двубоя и дневния тираж, но обикновено са в порядъка на 1,70 – 2,00. В дадени случаи ще срещнете ставки около 1,50, в други над 2,50, но се следва тенденция за залози с приблизителни коефициенти, за да се постигне дългосрочна печалба. Разбира се, анализаторите няма как да ви гарантират 100-процентов успех за деня. Тяхната задача е да поддържат успеваемост над 60%, за да следват печелившата линия и да я надграждат.

Кои първенства биват следени?

Machovete.com включват в ежедневните си прогнози някои от водещите европейски надпревари. В това число попадат Висшата лига, Серия А, Примера Дивисион, Бундеслигата, Първа лига, Лига 1, както и евротурнирите Шампионска Лига и Лига Европа. Актуалното в момента световно първенство също е следено изкъсо от експертите, работещи в сайта, като се публикуват прогнози от всички мачове за деня. Залага се на по-популярните първенства, защото новините от тях идват навреме и може да се създаде правилна оценка за конкретното събитие.

Последните прогнози се добавят на началната страница, за да са на видимо място за посетителите на сайта. Обикновено се публикуват ден преди началото на срещата, като целта е да разполагате с нужното време за преглед и анализ на прогнозата. В крайна сметка вие не сте задължени да се съгласите с окончателното решение на екипа, но може да откриете важни детайли в обосновката, които да ви помогнат за вашето предвиждане.

От кои букмейкъри се взимат коефициентите?

Сайтът machovete.com работи с няколко водещи букмейкърски къщи, които са достъпни за българските потребители. Задачата пред екипа е да ви информира за актуалните коефициенти и да ви даде насоки как да залагате в тях. За да сте максимално подготвени за участието ви в съответните сайтове за онлайн залози, може да се информирате за всички видове услуги и екстри, които се предлагат в тях.

Към главното меню е добавен раздел "букмейкъри”, включващ ревюта на всички онлайн компании. Статистиката сочи, че голяма част от посетителите на сайта залагат в bet365. Именно това е причината коефициентите под всяка футболна прогноза да са взаимствани от английския букмейкър. Другите сайтове, които се промотират от machovete.com са betfair, 1xbet и българските Ефбет и Уинбет. Специалистите са впечатлени от темповете на развитие в последните два букмейкъра, което говори за силно развитие на този бизнес у нас. Efbet планира разширяване на своята дейност зад граница, като в момента се водят преговори с различни страни за сътрудничество. Реално в колкото повече сайтове се регистрирате, толкова по-лесно ще осъществявате вашите залози и ще трупате по-голяма печалба. По този начин вие съпоставяте коефициентите и залагате в мястото, предлагащо най-висока ставка. Разплащателните методи са почти еднакви, така че няма да имате проблем с внасяне и теглене на средства от акаунтите.

Помощни стратегии за футболни залози

Създадено е специално ръководство на потребителя, в което са добавени част от системите за залагане. Това са методи, доказали се с годините, които гарантират по-висока вероятност за печалба. Нито една от посочените стратегии не е забранена, но част от тях не се толерират в определени букмейкъри.

Експертите съветват да се залага, чрез подобни системи, тъй като те са изпробвани с времето и над 90% от тях ще ви донесат дългосрочна печалба при правилно изпълнение. Последното условие е важно, защото част от залагащите поставят друг вид залози, които не отговарят на използвана от тях система. Може да стартирате участието си в нея с по-ниски суми, но е препоръчително да се заредите с необходимия капитал, отговарящ на очакваните приходи.

Начинаещите в сферата на футболните залози е необходимо да се допитат до професионалисти, разполагащи с повече опит и познания. Machovete.com ви предлага напълно безплатна услуга, а успеваемостта е по-добра, дори от платените прогнози, които предоставят други анализатори. От вас се изисква търпение и постоянство, за да постигнете целите си. Определете си начален капитал, инвестирайте време в четене на обоснованите прогнози и след известен период ще усетите драстичен скок на средствата в баланса.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 02:20 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 03:15 Господин Тау тв филм /18 епизод/п/
  • 03:45 Натисни F1 образователна поредица...
  • 04:15 Олтарите на България
  • 04:25 По света и у нас /п от 20:00 часа/
  • 05:10 Още от деня коментарно предаване /п/
  • 05:40 Телепазарен прозорец
  • Сега "Пожари" - сериал, еп.5
  • 02:10 bTV Новините /п./
  • 02:50 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 04:45 "Марлон" - сериал /п./
  • 05:20 "Лице в лице" - публицистично...
  • 06:00 "Тази сутрин" - информационно...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • Сега "Престъпни намерения" - сериал,...
  • 02:15 "Моето име е Мелек" - сериен филм
  • 03:15 "Наследство" - сериен филм /п/
  • 04:10 "Свободна да избира" - сериал /п/
  • 05:20 "Пресечна точка" - публицистично...
  • 06:00 "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.