Емили сподели своите три основни храни, които задължително присъстват в хладилника ѝ за по-добро здраве, без които не може - включително един скромен зеленчук, който често се пренебрегва в света на здравето, въпреки че е пълен с витамини.

Гръцко кисело мляко (Greek yoghurt)

"Гъстото и прецедено е най-доброто", според Емили. "Може да се купи във всеки супермаркет. Използвам го като основа за дресинги за салати, използвам го като заместител на майонеза и разбира се, го ям самостоятелно като закуска.

"Често добавям горски плодове, ядки и семена за вкусен десерт. Гръцкото кисело мляко има калций, витамини от група В и протеини – това е лесен начин да си набавите множество хранителни вещества."

Предварително сготвени протеини

"Лесни са и са чудесен вариант, когато не ви достига време", продължи експертът. Това са скариди, печено пиле, печена сьомга, шунка или тофу.

Червена чушка

"Една обикновена червена чушка е пълена с витамин С. Всъщност има повече витамин С от един портокал", обясни тя. "Този ​​прост и сравнително евтин зеленчук също е чудесен за имунитета и колагена. Чушките могат да се готвят или консумират сурови, идеални за потапяне в хумус.

Източчник: GlasNews.bg